Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Wincseszterből lézer show

Témaindító: Roy Jones, idő: Jan 6, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   2 / 2
(#) sardna00 válasza Roy Jones hozzászólására (») Jan 25, 2010 /

oké. kipróbálom az lm317t-t Neki fogtam uj dobozba beépíteni a szerkezetet. fejleményekről írok. és lesznek képek is. Pc táp doboza lesz az áldozat. Remélem minden belefog férni.
(#) sardna00 válasza Roy Jones hozzászólására (») Jan 26, 2010 /

Na átépítettem a tápot. Sokkal kisebbre sikerült a doboza Külsó tápot kapott. 12v-os, 2.5A-es táppal hajtom az egészet. Eddig hibátlanul megy. Lassan bele is kezdek az x y alapú winyós lézershowba Jöjjenek a képek.
(#) Roy Jones válasza sardna00 hozzászólására (») Jan 26, 2010 /

Nekem még most sem világos mi ez a sok vezeték.Szerintem inkább használj szalag kábelt vagy CD\DVD-romoknak az audió kábelét,az úgy is 3 az 1ben.Bár még nem láttam kartonpapír és fémlemez ötvözését.De felesleges ezzel a táppal bíbelődnöd,hiszen elmegy az egész egy adapterről.
(#) sardna00 válasza Roy Jones hozzászólására (») Jan 26, 2010 /

mivel minden külön panelon van (fesz szabályzó, lézer táp, meg végfokok) ezért sok vezeték kelett ahhoz hogy összekössem. de nem gerjed be és igy nekem jó. Viszont lesz még bővítve is valamikor. Egyenlőre ennyi mert nincs pénz most rá
(#) alapp hozzászólása Jan 27, 2010 /

Az x/y vinyóm az zenével van vezérelve.
Ez egy effekt, de én többet szeretnék egy gépen elhelyezni, és a három darab vinyó szedőfejére erősített tükörrel akarom rájuk terelni a lézernyalábot felváltva, bizonyos időközönként amit az 555-ös kapcsolással állítok be!
Az 555-öt úgy akarom beállítani hogy kb. fél vagy egy percenként váltsa az effekteket, így nem kell ott ülni kézzel váltogatni.
Kivitelezhető ez szerintetek?
(#) dj.safi hozzászólása Feb 24, 2010 /

Hy All!

Olvasgattam itt a fórumban és én is csináltam egy ilyen kis lasert! Küldök képeket még ha teljesen kész lesz most félkész állapotban!
(#) kissattila88 hozzászólása Máj 31, 2014 /

Milyen szögbe kell rakni a két tükröt?
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem