Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Rendben, bocs! Értettem. Engem is kiakaszt a a stílus, parodizálom ahol tudom. DE! akik fent vannak msn-en nálam (hobbiról meg máshonnan) , 90 %-uk NEM így beszél! Kerek egész mondatokban! Ennyit az msn védelmében.
...közvetlen a neved után! - akartad folytatni.
Á, annyit már tudtok rólam hogy szeretem a humort.
Aranyosak voltatok!
Topi a média jelenség csak lestem mikor megláttam
és megint milyen igazat mondtál
Te jó ég mennyi cuccot akarnak itt eladni!Csak kár,hogy nem az apróhirdetések közt.
Aki nem olvassa el a szabályzatot...
Remélem fönt lessz a videó mert én is meg akarom nézni! :eek2:
Mármint a Topiék
Egyértelmű dolgokat mondott. NEKÜNK egyértelmű dolgokat! csak hát mi a társadalom 1-5 %-a vagyunk! Az emberek többsége nincs tisztában az alapvető (8 osztályos) fizika tananyaggal sem! Ez a szomorú. Nesze neked oktatás! Ne szóljak egy szót sem, én az irodalommal nem vagyok tisztában. A köznapi életben mire is van szükség? ne nyúlj a konnektorba mert ráz, esőben ne nyírj füvet elektromos fűnyíróval. Esetleg ne önts a wc-be hypo-ra sósavat, mert megfulladsz, vagy Balassi életrajza. Mindenki döntse el melyik a fontosabb. Volt magyartanárom egy polcot sem fúrt fel. Férfi létére! Ezt még hangoztatta is egy MŰSZAKI szakközépben!
Idézet: „Az emberek többsége nincs tisztában az alapvető (8 osztályos) fizika tananyaggal sem!” Sajnos néhány fizika tanár hozzánemértése, szórakozottsága csak ront a helyzeten
Köszönöm az oldalnak a jókívánságot!
Jövök mindenkinek egy vagy két. :pias: A számlát mindenki maga állja, :nezze: gonosz vagyok Idézet: Nem! Csak: Hülye azért nem vagyok... „gonosz vagyok”
Na látom mindenki itt hirdet! Én is akkor! A hirdetésem igy szól 50éves feleségemet két 25 évesre cserélném! Jó elektrózást mindenkinek megyek vissza Vácra dolgozni.
Vadonatúj, tiszta fehér A/4-es papírlapomat hasonló kondíciókkal rendelkező Audira cserélném!
Ez már szakállas! Bál lehet még újszülött is itt. :emptybottle:
Emellett, mindenkinek szép jó reggelt!
Szépnek lehet, hogy szép, de holnap nekem elő kell adnom, szerdán meg ZH-t kell írnom. Emellett 2 oldali hörgőgyulladással itthon fekszem. A doki azt mondta, csúnyán sípol a tüdőm. Az a szerencse, hogy lázam nincs. Igazolást is megírta péntekig. Ennek ellenére le KELL mennem Bajára, le fogok menni. A fene vigye el a lelkiismeretes hozzáállásomat, hányszor meg fogom szívni még e miatt. Más sz*rik bele, és vígan megél. Nem érzem azt, hogy a többlet befektetett energia valóban visszahálálja magát. Más szóval: nem kapok annyival több megbecsülést, keresetet... stb, mint amennyivel több energiát fektetek be másnál. Mindig megfogadom: következő alkalommal én is úgy nagyolva dolgozok, mint más. Sosem sikerül. Eddig 1,5 év alatt összesen 2-szer lógtam óráról. A fene a becsületes pofámat...
Topi mit keresel Te a TV-be?? Sok okostojás elvolt ragatattva annyi kütyü mellett?? Jó volt az adás!
Meg lehet esetleg valahol nézni a netten is, nincs lehetőségem a TV megnézni.
Szerintem hamarosan meg lehet nézni a TV2 oldalán, a régebbi műsorok is fennt van.
Üdv!
Avassatok már be, milyen műsorban szerepelt Topi?! Ha neten megjelenik, én is megnézném.
A TV2ben a Naplóban volt egy műsor az energiaspórolásról és abban szerepelt.
De még milyen jól! Tök jó volt látni Rajta a HE pólót!
Én még nem láttam élőbe szóval csak a póló miatt gondoltam hogy ő az. Persze utána kiírták a nevét.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |