Fórum témák

» Több friss téma
Apróhirdetés » Gree klíma telepítés
Keres: Gree klíma telepítés
Hirdető: konam, idő: Csü, 9:05, Hirdető értékelése: 100%
Keresek egy Klímaszerelőt aki kedvező áron felszerelne egy új klímát.
Továbbá egy működőt pedig át kellene helyezni egy másik helysébe.
A beltéri és a konzol felrakását fal átfúrását megtudom csinálni.
Hely: Bp. XX. ker.
A legtöbb árajánlat 80.000 Ft azt sokallom!

Legutóbb módosítva: 2024.08.29. 9:16 (történet)
 
Termék állapota: Új állapotú
Megye: Budapest
Település / kerület:
E-mail: [Bejelentkezés szükséges]
1 234 Ft
Lejárat: Szept 19, 2024
Megtekintve: 364
Hirdető értékelése: 100%
 
Hozzászólás íráshoz bejelentkezés szükséges!
 
Írta: Swedhart, Idő: Csü, 10:34
Szia Pesten több száz klímás van kerestem én is.
 
Írta: konam, Idő: Csü, 11:53
Régebben volt itt valaki, kb. 3-4 éve aki felszerelte a klímát.
 
Írta: még1MbR, Idő: Csü, 12:40
Ilyen dög melegben mindenki klímát akar felszereltetni, annyit kérnek, amennyit akarnak és még így sem győzik a melót, annyi van.
Én is most beszéltem egyel, már a klímák is elfogytak a nagykerekből. Kedvezményesen majd akkor fognak szerelni, ha lement a roham, addig bolondok lennének :-(
 
Írta: Black7275, Idő: Csü, 12:51
80e az nem sok és az még eléggé az alja. Mi családdal meg ismerősökkel megoldottuk úgy, hogy megvettunk minden szükséges szerszámot meg szerelvenyt és akkor mindenkinek felszereltünk klímát így már egész jól jött ki a felszerelés darabára.
 
Írta: 1930akos, Idő: Csü, 15:05
"" A legtöbb árajánlat 80.000 Ft azt sokallom! ""a kenyér, a csirke, a zöldség, a hús, a gyümölcs árát én is sokallom " az egészséges táplálkozáshoz szükséges élelmiszerek árát is sokallom, de ezt napestig lehetne sorolni ( benzin, kötelező, olajcsere, ablakcsere, festés, kőműves meló, stb )
 
Írta: konam, Idő: Csü, 15:14
Tisztelt hozzászólók!
Az egészséges munkadíjat szívesen kifizetem. De nem hagyom magam lerabolni. Én felszerelem a klímát, kültérit-beltérit, csak a két csövet kellene a szerelőnek össze csavarozni, de lehet már gyors csatlakozós. Viszont a légtelenítést gáz utántöltést nem tudom megoldani. Egyébként a munka nem sűrgős. Rá érne kb. 1-2 hónap mulva is.
 
Írta: atis76, Idő: Csü, 19:18
Szia!
Gáz utántöltés nem kell, mert leszerelés előtt vissza kell szivatni a kültéribe./te is megtudod csinálni/
Új klímát felszereled,a csövek meg hollanderesek,azokat is meg tudod csinálni,kis kompresszoroil és jól összehúzódnak a holland ereket.Csak vákumolni kell a szerelőnek , meg ráengedni vákumolás után a gázt.Röviden ennyi.Én 2db ot raktam fel nálam ,a szerelőnek meg csak vákumolni kellett ,aprópénzt kért az egészért.Amúgy vákum szivattyú meg hozzávaló mérő,csövek már 50efttől kapható.Én is veszek egyet mert valószínű hogy kell még a jövőben.
 
Írta: konam, Idő: Csü, 19:43
Szia Atis76
ez már tetszik. Köszönöm a tanácsot így fogok eljárni.
üdv,
 
Írta: atis76, Idő: Csü, 20:24
Szia!
Ha kell még valami szakmai tanács írj nyugodtan :-)
 
Írta: zoli200, Idő: Csü, 22:13
Szia, vettem egy sima egylépcsős vákuumszivattyút vevor-on rendeltem peremezett csövet de azt hiszem gree-hez adnak is. Összeraktam mindent leszipkáztam kb 20-percig mindegyik klímát és ráengetem a közeget, mai napig mennek. Lényeg hogy jól illeszd és húzd meg a csatlakozásokat valamint a cseppvíznek legyen meg a lejtése. Végeztem a melóval és eladtam itt szipkát majdnem árában :) https://eur.vevor.com/vacuum-pump-c_11109/ac-refrigeration-kit-a-c-manifold-gauge-air-vacuum-pump-hvac-combo-3cfm-hp-p_010211337698 Kell egy adapter is mert a cső amit adnak nem fog passzolni Adapter ( átalakító ) 5/16" belső , / 1/4" külső
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem