Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Gafly válasza zamatőr hozzászólására (») Júl 1, 2024
Majdnem mondtam hogy a NASA fejből vágja az értéket.
De egyébként nem Te vagy az első, akinek ez megfordult a fejében.
Magyart nem találtam, de angolul valahogy így érdemes rákeresni.
(#) antikzsolt hozzászólása Dec 18, 2023
Üdv. Valamiért most nem segít a google rajtam pedig tudom hogy már egyszer sikerült megtalálni amit keresek.

Az invertert szeretném leválasztani a hálózatról és ehhez keresek egy megfelelő kapcsolót. Nem csak a bejövő ágat választotta le hanem azt is ami az inverterből kijött. Napfény szűkében feleslegesnek tartom hogy napi majd 2 kw megegyen az inverter. Nem tudjátok hogy kell erre rákeresni?
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2023
(#) jdani válasza Kovidivi hozzászólására (») Feb 20, 2023
Ezek nem az én kommenteim.
Nekem is így képzett, így kell rákeresni, de nem működik.
(#) nagy hoho hozzászólása Jan 6, 2022
Köszönöm a segítségetek, uniman kiflije áll a legközelebb hozzá. Most már tudom mi a neve, tudok rákeresni.
A kerék -szs-nek válaszolva a képen látható kb 10"
(#) Kari55 hozzászólása Aug 11, 2021
Sziasztok, bocsi, de elfelejtettem hogyan kell felhasználó nevére rákeresni.
Segítenétek?
Köszi.
(#) elektroncso hozzászólása Máj 21, 2020
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy régi internetes oldalak tartalmára hogyan lehet rákeresni? Mintha régebben láttam volna valamilyen archívumot. Konkrétan ennek az oldalnak a tartalma érdekel, mert sajnos itt már nem elérhető: cosmicrays.org. Sajnos a domain kalapács alatt van, engem viszont érdekelne egy korábbi cikk róla: Cosmic ray detection with fluorescent tubes.
Előre is köszönöm!
(#) nedudgi válasza Ge Lee hozzászólására (») Nov 28, 2019
Valamikor prespánból készítettünk csévetestet, de akkor nem volt elérhető a mai impregnálóanyagok sokasága. Szerintem megvalósítható az elképzelés a papír alapra sok rétegben rákent valami, de nincs időm rákeresni.
(#) jdani válasza Frankye hozzászólására (») Júl 3, 2019
Tudtam, hogy régen volt vele problémám, képzik is hogy rákérdeztem. Az tisztán képzik, hogy már akkor ,,gond,, volt a kereséssel, például számokat nem lehetett keresni. Akartam is most rákeresni, erre a régi kérdésemre, nem tudtam, mert sok szóra nincs találat.

90%ban tudtam is hogy kell, az eljárást. Tudtam mit hova kell írni. Gondoltam hogy valamire csak rosszul emlékszem, rosszul írom, azért nincs találat.

Bővebben: Link Itt indult most a probléma. A fekete szóra akartam rákeresni, nincs találat. 100% hogy van a témában ilyen szó, az első hozzászólásban, és az utolsóban is. Na mondom kipróbálok más szavakat is, azokra sincs találat, pedig tuti van a témában. Néhány szót talált, de abból is csak párat.

Ami az indexelést érinti, a 2010es hozzászólásban se találja a szót.

Jól működik ez az egész?
(#) jdani hozzászólása Jún 28, 2019
Üdv. Hogy kell egy adott témában egy adott szóra rákeresni?
(#) teddysnow hozzászólása Jan 7, 2019
Sziasztok,
hogy lehet rákeresni a forumon a hozzászólásaimra?
(#) tbarath válasza Gafly hozzászólására (») Aug 9, 2018
Neked is köszi, magamtól is eszembe juthatott volna rákeresni
(#) granpa hozzászólása Feb 27, 2017
Szevasztok!
Már megint nem tudok rákeresni egy felhasználóra: hogyan kell? Variáltam mindenféleképp, de nem jött össze. A témát nem tudom, melyikben volt.
Köszönöm: Kálmán
(#) zsolt58 hozzászólása Okt 27, 2016
Helló.
Itt a HE-n, hogy is kell egy fórumon belül egy adott szóra rákeresni?
Üdv.
(#) ronin75 válasza Sam Seed hozzászólására (») Szept 10, 2016
Felnit kérdezi, nem a gumit. 205/55 inkább gumiméret.
Az ET szám a felni középvonala és a kerékagyra felfekvési síkja közti távolság mm-ben.
Amúgy ha rákeresel, Bővebben: Link megtalálhatod a magyarázatokat. (Nem Te, mert Te tudod).
(Sosem értem miért egyszerűbb itt rákérdezni, mint normálisan rákeresni.)
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2016
(#) Kovabe hozzászólása Jan 27, 2016
Sziasztok
Nem találtam meg a pontos leírást ezért fordultam ehhez a topikhoz. Hogy tudok egy adott témában rákeresni a hozászolásaimra?
(#) ronin75 hozzászólása Júl 22, 2015
Sose fogom megérteni, hogy miért jobb itt megkérdezni ezeket a dolgokat, mint önmagamnak rákeresni. Kényelmesebb az biztos, ha más kikaparja a gesztenyét. Gondolom mindenki jószándékúan válaszol, de néha elég nagy a szórás. Kinek higgyek, mi alapján? És egyes esetekben elég "komolyak" a kérdések, amikre szerintem egyáltalán nem mindegy a válasz. Hasonlít a ház elötti pletyka padra az egész.
Mennyi foga van a macskának?
- van akinek mesélte a szomszéd: 40 fog
- van aki megszámolta: 28 fog
- van aki macskát se látott, de hozzászól: 32 fog
- van aki az interneten olvasta: 70 fog
- van akinek van macskája, állatorvos mondta: Összesen harminc darab foguk van (16 felül és 14 alul); 12 metszőfog, 10 előzápfog, 4 szemfog és 4 zápfog, melyek 4-6 hónapos korban váltják fel a négy hetes korra kifejlődő tejfogakat. Az előzápfog és a zápfog egy metszőfog párt alkot a száj mindkét oldalán, amely egy ollóhoz hasonlóan vágja a húst.
(#) kala1982a hozzászólása Nov 10, 2014
Nem tudja valaki, hogy mi ennek a játéknak a neve: görbe dróton végig kell vinni egy nyeles karikát úgy, hogy ne érjen a dróthoz, mert akkor idegesítő hangot ad. Építenék egyet és nem tudok rákeresni.
(#) jdani hozzászólása Szept 22, 2014
Hali. Miért nem tudok egy adott témában egy szót rákeresni? Vagy nagyon elfelejtettem hogy kell, vagy pedig nálam nem működik..
(#) Kari55 hozzászólása Júl 3, 2014
Hogyan is tudok egy felhasználó hozzászólásaira rákeresni?
(#) skoda555 hozzászólása Szept 6, 2013
Sziasztok! A kérdésem még talán itt is off, de hátha nem.
Témán belül lehet-e egyes felhasználók hozzászólásaira rákeresni?
Régebben úgy emlékszem volt valami kis kiegészítés a kereső mezőbe és már mehetett is. Köszi a választ előre is!
(#) Szabi1 hozzászólása Aug 4, 2012
Kedves Moderátorok!
Van úgy hogy egy tag lusta rákeresni valamire a google-n.
Nos találtam egy weboldalt ami megtanítja őket.
http://lmgtfy.com/

És itt egy példa
(#) gyerek67 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 13, 2011
Egyébiránt érdemes rákeresni a jutyúbon.
Sok bemutató felvétel található, amin (minden értelemben) profi íjászcsajok mutatják be a helyes testtartást, mozdulatsort, lövéstechnikát. És hogy mindez jól látható legyen, bikini felsőben, vagy szép fehér csipkemelltartóban művelik a sportot. Természetesen ezen videók alapján a férfiember a büdös életbe se fog megtanulni lőni...
(#) Szebence hozzászólása Aug 10, 2011
Helló!

Mióta Win7-et használok, azóta két email címemre is kapok olyan spam-eket aminek a végére ez van írva: powered by interspire

Hogyan lehet ezeket az email-eket eltávolítani? Próbáltam rákeresni, e csak angol nyelvű találatot találtam és azt nem igazán értettem, mit hogy kellene. Valaki tudna segíteni, hogy mit kellene tennem?
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 17, 2010
Jah, nem lehet ezt már érteni.
Egyébként hogy tudok egy mappában lévő fájlokra rákeresni, amiben egy adott szöveg található? Oprendszer win7. Szóval az lenne a lényeg ,hogy van egy mappám tele szöveges fájlokkal és azokat kellene megkeresni, amelyekben szerepel egy bizonyos szövegrészlet.
(#) poros válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 2, 2010
Hozzáértő nem vagyok de nekem is van ilyenem az AKE kft nél vásároltam egy készletet. Nem tudom mi a hivatalos neve,ennek az eszköznek de próbálj meg ezen a linken rákeresni.http://www.ake.hu/
(#) Szebence válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 21, 2010
Azt a pudingot én is megenném!
Egyébként most kezdtem el mélyebben beleásni magam a témába, mert ez most fontos lenne és működik a dolog, csak nem úgy (egyelőre) ahogy leírtam. A Picasa albumokban már benne van ez a funkció! Nem úgy működik, hogy feltöltök egy képet és kikeresi a hozzá hasonlókat, hanem pl ha Paris Hiltonra akarok rákeresni, akkor nem listázza ki a Párizsról készült képeket, hanem csak olyan képeket dob ki, amiken arcok vannak.
Pl azt már nem tudom, hogy kell így keresni, mert nincs Picasa albumom, de ha csak annyit írsz be, hogy Paris és beállítod ezt a szűrőt, akkor csak Paris Hiltonról fog találatokat adni, Párizsról nem!
(#) Szárnyas válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2009
Köszi, de a gép hátoldalára nem akarom, mert az még nehezebben hozzáférhető, de jó ötletet adtál mert van egy előlapi panel, majd oda kivezetem.
(angolul meg elfelejtettem rákeresni, de így találtam néhány programot)
(#) Norberto válasza Attila86 hozzászólására (») Márc 12, 2009
Azért a megoldást szerintem írjuk le, hátha egyszer valaki pont erre fog a jövőben rákeresni

A megoldás azzal kezdődik, hogy jó alaposan megnézzük az ábrát. Aztán azzal folytatódik, hogy észre kell venni, a nagy kör középpontja és a kis körök középpontjai egy egyenlő szárú háromszöget alkotnak. Ezek után már csak arra kell rájönni, hogy az a pont, aminek a távolságát kérdezzük a nagy kör középpontjától, az megegyezik az előbb említett egyenlő szárú háromszög magasságvonalának hosszával.

Jól gondolom?
(#) DuMatyi válasza MaSTeRFoXX hozzászólására (») Jan 31, 2009
Próbálj meg a "dohányzás" és a "pálinka" szavakra is rákeresni! :hehe:

Szerk.: Valami értelmeset is írok: Nekem is ezt hozza ki!
(#) dbase válasza Ninoo hozzászólására (») Jan 11, 2009
51522301-elektronikai műszerész szakma, érettségihez kötött. Hátha könnyebb így rákeresni.
Azonosító szám
Megnevezés
51 5223 01
Elektronikai műszerész
51 5223 02
Háztartás-elektronikai műszerész
51 5223 03
Informatikai műszerész
51 5223 07
Műholdas- és kábeltelevíziós vételtechnikai műszerész
51 5223 08
Orvoselektronikai műszerész
51 5223 09
Rádió- és hangtechnikai műszerész
51 5223 10
Számítástechnikai műszerész
51 5223 11
Televízió- és videotechnikai műszerész
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem