Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » ATJ2085
Szeretnem megtudni,hoyg lehete kapni Magyarorszagon mp3 lejatszoba ATJ2085 proceszort.Ha igen,milyen arban.Elore,is kosz.
![]()
Ha jól tudom ezeket az Atmel gyártja mint MIKROVEZÉRLŐket. Tehát ha szerezni is tudnál egyet, akkor legalábbis valahol fel kéne programozni... Program nélkül pedig nem megy...
Koszi szepen az informaciot!Nem-e tudsz valamilyen atkoteseket ehhez az IC-hez?Van 2 lejatszo.1iken minden mukodik,csak hangot nem ad ki,a masik pedig teljesen zarlatos.Nem-e tudsz az elsohoz valami megoldast?Koszi,h valaszoltal.
![]()
Tévedtem, nem Atmelos (az is gyárt hasonlókat), hanem Actions Semiconductors. De DSP mikrovezérlő sok sok kiegészítővel az biztos.
Az adatlapja itt van : http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/121307/ETC/ATJ2085.html Hogy érted az átkötést? Azt meg lehet oldani hogy az egyik lejátszóból átrakni a másikba...
Hello.Az a problema,hogy 2mp3 lejatszom van,de mind2-ben a proci a rosz.Nem tudom attrakni,mert egyik zarlatos.Viszon a masodik mukodik,csak hangot nem ad ki.En megneztem a proci bekoteset(www.datasheet.in) es kiderult,hogy egyuttal vezerko es erosito is.Gondoltam hatha van vakami atkotes,amivel megazolal.Tapot kap az ic es az etosito resz is.Meg is nema.Ha volna mas egyebbel is kapcsolatban kerdesem fordulhatok hozzad?Uj vagyok a honlapon.Meg nem is Magyarorszagi.Ukrajnaban,Karpatajan lakom.Itt pedig korlatozottak a lehetosegeim ilyen teren.Losz az eddigi segitseget is.
Sziasztok! Lenne egy igen kényes kérdésem,gondoltam ide írok mert itt szakemberek vannak. Van egy mp3 lejátsuóm és fimware frrisités után leült. se kép se hang. Hogy lehetne ezt megoldani? A számítógép nemismeri fel így gondoltam manuálisan kitörlöm a fimwaret. De ezt nem tom hogy kell. Ebben szeretném a segítségetek kérni. előre szolok analfabéta vagyok az ilyen dolgokhoz de gyorsan tanulok. Köszönöm
Hello!
Nézz be ebbe a topicba:MP3-lejátszó |
Bejelentkezés
Hirdetés |