A privát üzenet rendszerben karbantartásokat végzünk. Lassulások előfordulhatnak!
Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   692 / 692
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 14:18 /

Leginkább azért sem, mert azt mégcsak rá lehetne fogni, hogy személyes használatra, de azt semmiképp, hogy háztartásban használatos mennyiségű.
Akkor pedig ADR, minden folyományával.
(#) Gerzson63 válasza BarnaPili hozzászólására (») Vas, 14:31 /

Az úgy nekem full tökéletes is lenne, 17. kert jól ismerem, gyakran járok arra. Gondolom, van annak a sósavnak edénye ott a helyszínen is, amiben elhozható. Vagy jól kimosott bármilyen nagyobbacska üvegbe, műa.kannába átfejthető. Ha sikerülne ezt a transzportot összehozni, a sósavas edényre / edényekre érdemes felhúzni vastagabb fajta szemeteszsákot, mert még jó zárás esetén is szeret kissé párologni, aztán büdös is, meg nem is tüdőbarát a gőze..
ADR nem kell hozzá, nem is értem ez hogy került itt szóba... be kell tenni az autóba, oszt' vinni. Nem egy NASA cucc ez...
(ja igen, némi üzemanyag-hozzájárulást szívesen biztosítok a bátor fuvarosnak!)
(#) Bubu54 válasza Gerzson63 hozzászólására (») Vas, 15:14 /

A sósav a saját kannájaban van benne. Igen sajnos ezen keresztül is párolog. Én ezt el rejtettem az idő elől meg a gyerkőcök elől egy kis hűtőbe.
(#) Gerzson63 válasza Bubu54 hozzászólására (») Vas, 15:23 /

Értem... Ez akkor így teljesen jó. Ha össze tudjuk szervezni ezt a bulit, akkor átadáskor célszerű ezt a kukazsák-kotont ráhúzni, pontosabban beleengedni a kannát, és akár 2 zsákot is alkalmazni. Így nem bűzölög, meg egy kicsit jobban biztonságban is van. Autóban úgy kell elhelyezni, hogy ne billegjen, ne boruljon fel, ezenkívül semmi extra nincs vele...
Előre is köszönöm, privát üzenetben el tudnak érni az érintettek, ha szükséges!
(#) lazsi válasza Tomee hozzászólására (») Kedd, 9:32 / 2

Köszönöm a szél- és esőérzékelőket!

Granpa: megy privát...
A hozzászólás módosítva: Kedd, 9:33
(#) Gafly válasza lazsi hozzászólására (») Kedd, 10:00 /

Szerintem a szélérzékelő fejjel lefelé van felszerelve, legalábbis nekem a gyáriba lógott, és úgy nem volt "csapágyas"...
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 12:50 /

Nekem sehogy nem tűnik csapágyasnak... Persze csak én fújtam, nem a szél, de kellően lassan állt le, és nem úgy, mintha valami erősebben vagy aszimmetrikusan fékezné...
(#) veroka válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 13:21 /

Fejjel lefelé az esőérzékelő nem sokat érne. Akkor szokták lógatni, amikor ugyanannak a tengelynek a tetjén van a szélirány jeladó 'szélkakas'.
(#) Gafly válasza veroka hozzászólására (») Kedd, 14:42 /

Van az a része, hogy ez nem egy gyári készülék, hanem szerintem a kolléga építette össze egy villanyszerelő dobozba/dobozra, és úgy gondolta, hogy jobb ha egy oldalon vannak.
Nekem volt "szélkakas" nélküli szélmérőm, annak is lógatva volt az üzemi helyzete.
Nem is szeretett rendesen forogni, állítva...
Ha jól emlékszem EM fórumtársunk kapta meg, mert a 433 MHz-es adó, hő és páratartalom részét szétrágta a Waurél.
Az ilyen galvanikus esőérzékelőt nem sokra tartom, gondolom hamar elkoszolódik, és akkor állandóan jelez...
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 15:02 /

Pedig ez gyári...
Csak a ferde fémlap nélkül. De úgyis árbócra kerül majd, és oda csinálnom kell valami egyéb tartót neki.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 15:04
(#) Gafly válasza lazsi hozzászólására (») Kedd, 15:16 /

Akkor ismét tévedtem.
(#) FAZ1 hozzászólása Kedd, 19:18 /

Sharp TV

Kis méretű képcsöves Sharp tévé a távszabályzójával és saját teleszkópos bot-antennájával ingyen elvihető!
(#) bala7s válasza FAZ1 hozzászólására (») Kedd, 20:12 / 1

érdekelne. hol van helyileg?
(#) FAZ1 válasza bala7s hozzászólására (») 5:14 /

Budapest
Következő: »»   692 / 692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem