Belépés | Regisztráció Kilépés
Részletes keresés
Eddigi látogatók száma: 28

KÉREM SEGÍTSENEK!!!"MEGTALÁLT" AZ APEH!!MERT ELADT

Termékkód: 159981727

Jelenlegi ajánlat: -

Nincs minimálár! Nincs minimálár!
Legkisebb ajánlható ár:
1 Ft
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!
Áru mennyisége:
1 db
Az aukció kezdete:
2009/12/29 13:44:02
Az aukció vége:
2009/12/30 13:44:02 - 17 óra 36 perc múlva - Frissítsen!
Kikiáltási ár:
1 Ft
Állapot:
Új
Szállítási költség:
Eladó
Fizetési mód:
Levélként, előre utalás után
Garancia:
Élettartam garancia
Számlaadás:
Nincs
Az áru helye:
Veszprém
Eladó: ronaldo71(33)
100%
Regisztráció időpontja: 2009/02/16 12:36:45
TISZTELT HÖLGYEM URAM!

HA EZT ELOLVASSA,MI TÖRTÉNT VELÜNK,NEM HISZ A SZEMÉNEK,HOGY ILYEN LÉTEZIK!

DECEMBER ELEJÉN-KÖZELEDVE A KARÁCSONY,PÉNZ NÉLKÜL,ÚGY GONDOLTAM,MÁS LEHETŐSÉG HÍJÁN-PÁROM,ÉN IS MUNKANÉLKÜLI-  BOLDOG KARÁCSONY REMÉNYÉBEN,VALAMINT AZ ADDIG FELHALMOZÓDOTT TARTOZÁSOK RENDEZÉSÉRE- REGISZTRÁLTAM A VATERÁN,ELADÁSRA KÍNÁLVA SZEMÉLYES TÁRGYAINKAT,KISLÁNYOM JÁTÉKAIT,RUHÁIT."A PÉNZ NAGY ÚR"-PLÁNE HA NINCS!ÖSSZEÍRTAM A LEHETŐSÉGEKET,MAJD MÉRLEGELTEM!NINCS MÁS LEHETŐSÉG EL KELL ADNI EZEKET A DOLGOKAT,BÁRMENNYIT IS ADNAK ÉRTE!AMÍG RÉGEBBEN VOLT MUNKÁNK,SZERENCSÉRE SIKERÜLT SZÉP DOLGOKAT VÁSÁROLNUNK-AZÁRT,HOGY "MOST LEGYEN MIT ELADNI!"
ÍGY KERÜLT LICITRE EGY HŰTŐSZEKRÉNY (65 000-ÉRT VETTÜK 29 500-ÉRT KELT EL) EGY  saeco kávágép (45 000.-ért vettük,26 000.-ért kelt el),a párom adidas CIPŐJE,SZINTE ÚJ,(12 000-ÉRT VETTE,6500.-ÉRT KELT EL),AZ AUTÓNK GUMIJA(20 000.-ÉRT VETTÜK 14 100.-ÉRT KELT EL)A PLAZMA TV-NK,(HITELRE VETTÜK 3ÉVE 296 000.-ÉRT,120 000.-ÉRT KELT EL),EGY CSERÉPKÁLYHA 24 000FT-ÉT,A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL-KISLÁNYUNK JÁTÉKEI,RUHÁI,JÓPÁR dolog,ami ténylegesen 1ft.ért kelt ,több mint 30 "termék",becsülettel,ugyanennyi pozitív VISSZALELZÉSSEL A VEVŐK MEGELÉGEDETTSÉGÉT TÜKRÖZVE,PONTOSAN ELJUTTATVA-KERESKEDÉS KIZÁRT ALAPON!!!ENNEK ELLENÉRE MA REGGEL APEH ELLENŐRÖK  LEPTEK  MEG BENNÜNKET-MINT KERESKEDŐKET!!!!-ÍGY  ÁFA KÖTELEZETTSÉG ELMULASZTÁSA MIATT FELJELENTÉST TETTEK!HIÁBA MUTATTAM-CSERÉPKÁLYHÁVAL KERESKEDEK? AMIKOR EGYBEN ÁLLVA EGY KIS FÉSZERBEN KÍNÁLTAM ELADÁSRA.VAGY EGY FESTMÉNY,AMELY A SAJÁT LAKÁSUNKBAN LETT FELAKASZTVA-LEFÉNYKÉPEZVE?
VAGY A KISLÁNYOM RUHÁI,JÁTÉKAI,AZ AUTÓM ALUFELNIE(MAZDA)GUMIJA,AZ ERŐSÍTŐM-A TV FALITARTÓJA MÉG MINDIG OTT LÓG A FALON,AZ ERŐSÍTŐM,AMELYRŐL AZ ELADOTT HANGFALAM SZÓLT OTT VAN A POLCON! A TÖBBIT NEM IS SOROLOM EZEK ÚGYIS AZT MONDJÁK,AMIT AKARNAK,AMIÉRT JÖTTEK!LEFÜLELNI EGY CSALÓT,EGY ÁFA MEGKERÜLŐT,EGY KERESKEDŐT!
KÉREM,SEGÍTSENEK TELJESEN KILÁTÁSTALAN HELYZETÜNKÖN-SZEGÉNY EMBERT MÉG AZ ÁG IS HÚZZA-JELKÉPESEN FETETTEM 10 FILLÉRT AUKCIÓRA-REMÉLEM VAN OLYAN SEGÍTŐKÉSZ EMBER,AKINEK "TÖBBET ÉR"
ELŐRE IS KÖSZÖNETTEL,TISZTELETTEL BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!
Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj    
Levélként, előre utalás után 0 Ft/db    

Garancia: Élettartam garancia
Képek
KÉREM SEGÍTSENEK!!!"MEGTALÁLT" AZ APEH!!MERT ELADT
Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)

Kérdező: kisti23(21) Téma: hihetetlen.

kérdés Tisztelt ronaldo71! Hát igen. Ez a köcsög magyar kormány. Meg a pajtása a Hirhedt APEH. Csak a szegény ember csal. Aki börtönben kap fizetést. Meg egyéb. Azt nem baszogatják. Erröl ennyit. Egyszer sok lovém lesz akkor megszivatom a sok csalót ( ott fent ). - kisti23 2009/12/29 16:41:43

Licitálás - KÉREM SEGÍTSENEK!!!"MEGTALÁLT" AZ APEH!!MERT ELADT

Jelenlegi ajánlat: -

Nincs minimálár! Nincs minimálár!
Legkisebb ajánlható ár:
1 Ft
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!
Áru mennyisége:
1 db
Az aukció kezdete:
2009/12/29 13:44:02
Az aukció vége:
2009/12/30 13:44:02 - 17 óra 36 perc múlva - Frissítsen!