Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Grat nagyon jó lett, legalább nem kábelrengeteg mint az enyém Én a monitor alá raktam be mert ugye ott kb szemmagasságban van de sztem a monitor tetején is jól mutat
Hello!
Nekem nagyon tetszik a nixie órád! nagyon stílusos a doboza. A belsejéről is tudnál felrakni képeket? (és a Bozo Balazs féle elektronikáról kérhetek egy kis infót?) Még egyszer gratulálok az órához, gyönyörű munka!
Sziasztok
Ime a legujab epitményem. Egy PIC égetö. Még nem tudom hogy müködik de hamarosan kiprobálom! Csatolok 2 képet.
Elhalványuló belső világítás autóba
lomex féle P93 MÜSZERDOBOZ 78x 40x 21 MÜA. ABS FEKETE doboz 87,5FT+áfa
Üdv!
szép munka! Várjuk a próba eredményét. ( én is most építem ezt az égetőt, remélem menni fog) T.: Markifiu
ööö szia, bocsi, ez pontosan mit ábrázol???
Rájöttem!
Az IC-tok rugója rohadt közelről
Hááá, tényleg, rá nem jöttem volna sosem ,
Szewa!!
Frankó lett!! ha működik akkor mégjobb én megcsináltam de nem megyen ha neked megy, megpróbálkozhatnánk megcsinálni együtt
Orulok, hogy tetszik!
Kozelrol azert vannak hibak, de ha lesz energiam,epitek egy masik, hasonlo dobozt. Az elektronikarol mindent megtalalsz az elektroncso.hu-n! Akkor kep a belsejerol:
Szewa
Hát igen végre sikerült megépitenem! A Müködesrol ara még várni kell egy kicsit mert rosz ic-t vetem és azt csak most vetem észre de ha minden igaz akkor kedd estére meg lesz a másik! És ha nekem müxik akkor megnezük a tiédet is ok? Üdv. tomi134
Miért nekd ezekből három? Elkészited őked, és eladod, vagy mire?
Igen, ezek megrendelésre készültek. Eredetileg két garnitúra kellett csak, de inkább csináltam hármat hogy ha esetleg kell még valakinek akkor legyen 'raktáron'. Aztán végülis mire készen lettek, addigra már négy garnitúrára lett vevő
Dolgozhatok megint...
Mitől ilyen foltos a réz ? csak a fénytörés miatt ?
amúgy jól kivasltad, tetszik ,
Csak a képen olyan csúnya. Itt a kezemben sokkal szebben néznek ki. Amúgy oxidáció csak. Kis tisztítás sokat segít rajta. Meg majd holnap fúzok rá plastic-ot hogy megvédje. (Nem a robbanószerre gondolok. )
Jó dolog ez az alkatrészoldali teliföld, csak egyrészt rengeteg meló van vele, másrészt borzasztó hamar oxidálódik.
És ha megkérdezhetem meny ideig tervezted
ezta tápot?
Egyébként menyniért árulod teljesen komplett?
Fél évig.
Durván tavaly július-augusztus környékén kezdtem el, és a végleges (31.) verzió idén februárra készült el. "végleges"... Inkább jelenlegi...
A tápot teljesen kompletten? Azt semennyiért. Elég volt kettőt építeni...
Csak nyákot csinálok, meg esetleg készre szerelt áramkört. De bedobozolni nem fogok többet az biztos, vagy csak legalább hatszámjegyű összegért.
hjaaaj. Akkor csak nyákot adsz el, vagy kész áramkört? és ezek menynit érnek? csak ugy érdeklődök
Sziasztok!
Gondoltam megmutatom a nemrég elkészült végfokomat Nektek. Minden teljesen saját a nyáktól a famunkáig |
Bejelentkezés
Hirdetés |