Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Valamit ki kellett találni designnek, meg hát az üres helyet is ki kellett tölteni. Így ezt ötöltem ki.
![]() ![]()
Én most egy 2x500 watt körülit építenék, de még csak ennyit tudok PA hangosítás.
![]() ![]()
Hát most egyenlőre a Conductort tervezem, mert elég sok mindenem van hozzá itthon, de azért köszi a felajánlást!
![]()
Akkor én is előrukkolok valamivel
![]() ![]() A fénypultról még nem teszek fel képet, mert még kicsit romos, de az egyik már kész. Már csak a felfogató fül hiányzik róla. Szóval a képen egy IFK120as csővel felépített külső vezérlésű strobi ![]()
Nem rossz cuccok, habár én egyáltalán nem értek a világításokhoz, nem az én világom, én csak hallgatom a zenét!!
![]()
Szia
Ilyet sajnos nem tud. Ez csak egy egyszerű pic-es 16x16-os led mátrix szimpla egyszínű ledekkel. Üdv.
Nem tudom mennyire látszik, de azt még elfelejtettem, hogy az a "márkajelzés" nem egy matrica, hanem bele van reszelve az előlap fém lemezébe!
![]() ![]()
Kézzel reszelted?
![]() Ha a fényképezőgépet az önkioldójával sütöd el, akkor nem mozdul be a gomb lenyomásától. Ha pedig le is teszed az asztalra akkor a kézremegés se zavar be.
Hali!
Elkészültem az erősítőmmel. A nyák gyári azaz nem én csináltam csak beültettem és beállítottam. 2X400W 4Ohm 2X250W 8Ohm Torzítás 0,01% Tápfeszültség +/- 75V Kapott egy pici trafót mert nagyobb nem volt itthon,a trafócska csupán 750VA. Eléggé nehéz volt az élesztés mert ezt azt rossz helyre raktam be de végül is szépen szól. Nem tudom milyen osztályban dolgozik de az a kis borda 1óra járás után sem volt forró kb félhangerőn 300W-os 8ohm-os ellenállás volt a tesztre. ![]() [OFF]Aki nem hinné,hogy saját,kérem ne is írjon.[OFF]
Hogyhogy nem tudod, mire állított be?
Apropó, én is találtam egy hasonlót ![]() (Ezek után nem venném meg az általad hirdetett Jaytek-et ![]()
Igen nem véletlenül mivel ilyen nyákokat vettem mert olcsó volt.
Beültettem és vannak. Amit hirdettem az gyári,le sem tudtam venni a tetejét sem. Szerk: A nyák ugyan az de más cuccok vannak benne a teljesítmény miatt.
Nem tudnád véletlen megmondani, hol vetted? Mert ez már régi kép, és tényleg elég olcsó cucc…
[OFF]Itt Egerben a helyi hangtechnikásnál azaz KGB-nék.
Van egy egerszalóki ismerősöm, szólok neki, biztos ismeri a helyet, legalább nem kell többet keresnem
![]()
Az alkatrészek honnan vannak hozzá? Azokat is a panellel együtt vetted?
Ok, de azt szerettem volna megtudni, hogy az invertált kimenet a hangszóró +, vagy - része lesz?
üdv
Egyenlőre a bérgyilkos fogja vágni a darabkáidat, mielőtt eltemet...A szó amit kerestél: egyelőre - bocs, ezt nem tudtam kihagyni Amúgy nagyon szép munka,
![]() ![]() Üdv
Alkatrészek a lomexből vannak.
![]() Idézet: „A Spot lámpában kondenzátoros előtét dolgozik, aminek kapcsolását itt találtam a HE-n, de a pontos helyét nem tudtam megtalálni.” Már megtaláltam, ha valakinek szüksége lenne rá. ![]() Bővebben: Link Köszi Skori-nak. ![]() Üdv.Tomi
Sziasztok!
Tegnap késő este lettem kész evvel a két "csodaművel" ![]()
Jók lettek, szép a hangfalvédő NYÁK-ja. Szerintem nem fordított tápról működik hanem az elem csatlakozó miatt látszik úgy, vagy fordítva van bekötve.
Gratulálok, gyönyörű munka! Imádom az erősítőket
![]() Én úgy tesztelem, hogy 8 ohmra két 1000 wattos hangfal a pincében, és had szóljon ![]() ![]()
:wave:
Igen, ez egy szakadt szmájli, mert többet nem érdemel... ![]()
Majd előkeresem a rajzott a panel tervekkel.
Ez ugyan az mint a jaytec PAE800-csak az alkatrészek picit mások meg egy két alkatrész nincs benne,hogy nagyobb teljesítmény legyen. Úgy kb 6500Ft-volt az alkatrész hozzá a nyák meg 300Ft. De szépen szól,bár mikor építettem ami kb egy napos meló volt voltak gubancok. Először fél táp fesz volt a kimeneten aztán rövidre zártam a puffernél kb 107V-ot ami szembe kapott aztán meg nem szigeteltem a bordán a tranyókat.... De végül is jó.
Így elsőre szép munkák. A villogóban a kondik fordított feszültségen vannak? Mert ha igen, nem sokáig fog működni.
Ezt nevezik tanulópénznek! Idővel megtanulja az ember hogy mi a sorrend.. Nem bántásképp írtam...
Igen az.
De ezt sem úgy vetem,hogy leírás beültetés... Hanem,hogy megvolt a nyák és annyi. Nekem kellet az alkatrészeket beszerezni aztán nyák rajz... Majd össze építettem kb 1nap alatt. De végül-id jól szól.
Nemrég építettem egy nyák szárító készüléket. A NYÁK készítés topikban szó is esett róla. Itt egy videó a megvalósított készülékről.
video
Grat az erősítőhöz, fel tudnád tenni a rajzát? Gondolom adtak hozzá valami kapcsolási rajzot, beültetésel meg ilyenek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |