Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   140 / 147
(#) Reggie válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jan 25, 2013 /

Jol tudod, de az egy regebbi SW verzio, ami nem tokeletes, ezert is tettem fel a kerdest, hogy be tudjam hatarolni a szoban forgo kodot.
(#) g1lmor3 hozzászólása Jan 25, 2013 /

Értem..amúgy Te használtad/tesztelted HMJ blokkolóját a végleges szofttal?
(#) Reggie válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jan 26, 2013 /

Nem. Csak itt a forumon targyalgattuk a temat, en kulon sajatot keszitettem/keszitek.
(#) pappjoci13 válasza Reggie hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Üdv Reggie......Na elkészült vagy még készül? kíváncsian várom az eredményt infót kérek ha nem publik...pü..jöhet.....
(#) Reggie válasza pappjoci13 hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Meg keszul, mert sajnos kozben sok masik feladatom van. Kulon van mar egy PIN diodas vevom, ami sokkal erzekenyebb, mint a Blinder es az augusztusi deli nap fele forditva sem vakitodik el.
Jelenleg dolgozok a nagysebessegu lezermeghajtason, mert az integralt lezer(SPL LL) daraga es SPL PL-t szeretnek hasznalni.
Ezen kivul megjott usa-bol a lavina fotodioda, most ehhez keszul az aramkor. Ez inkabb csak a hatarok feszegetese miatti kivancsisagbol, mert gyartani draga lenne, csak a dioda kerul 30 ezerbe. Remelem ejszaka a nem kozvetlen, szort sugarzas vetelere is alkalmas lesz es akkor idoben jelezhetove valik az automata uzemmodban kirakott mero.
Valamint kidolgoztam egy trafi zavaro detektort, probapanelon mukodik, mar csak vegleges formaba kene onteni.
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2013
(#) Gabiorsi hozzászólása Jan 27, 2013 /

Hallottam tegnap egy olyat, hogy állítólag a rendőrök beraknak a trafis autóba egy lézer érzékelőt és azt figyelik, ki zavarja őket. Ez létezik?
(#) Reggie válasza Gabiorsi hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Hat nem tudom mennyire mukodokepes az elgondolas, hiszen a sajat muszeruket is merhetik reflexiobol, igy nem neveznem megbizhatonak. Bizonyiteknak biztos nem bizonyitek.
(#) Gabiorsi válasza Reggie hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Én is ezt mondtam. Már kitalálnak minden mendemondát, hogy hülyítsék a népet.
(#) Reggie válasza Gabiorsi hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Szerintem is.
Pl. velunk volt olyan, hogy nyaron reggel 10kor mertek az elottunk levo betonkeverot(M1/M7 kivezeto a sasadi utnal) es a kerekek kozott az aszfaltrol reflektalt jelet is erzekelte a Blinder, ugyhogy messze nem elhanyagolhato ez a jelenseg es az auto eleje jobban reflektal, mint az aszfalt.
(#) Gabiorsi válasza Reggie hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Volt régebben ilyen csipogóm, ez az előrejelzőm, tényleg előfordult elég sokszor, hogy ilyen visszaverődő jelre jelzett, sőt olyan is volt, hogy az előttem menő blokkolójára csipogott
Azért untam meg és adtam el, mert minden szenzoros kapura is csipogott, még az autópályán is.
(#) pappjoci13 válasza Reggie hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Akkor lassan de készülőben van ) erre a trafi zavaróra kíváncsi vagyok ha végleges formát ölt..... )

Bár most-már a szekció kontroll-t erőltetik ( élesítik ) seb.mérésre a yardok..... (
(#) treshold válasza Reggie hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

A radar zavaró hatásosságát hogy próbálod ki?
Milyen frekin fog működni?
(#) Reggie válasza treshold hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Nem radarra gondoltam, hanem lidarra. Nekem mind a ketto trafi
(#) Gabiorsi hozzászólása Jan 28, 2013 /

Hello!
Hallott már valaki Yoko tipusú blokkolóról?
(#) Reggie válasza Gabiorsi hozzászólására (») Jan 28, 2013 /

Nem.
(#) pappjoci13 válasza Gabiorsi hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

Üdv....

Kíváncsian várjuk Yoko blokkoló linket.....

megnéznénk mit tud.....
(#) Gabiorsi válasza pappjoci13 hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

Én is
Azért kérdeztem, mert a neten nem találok semmit. Egy Székesfehérvári boltban lehet vagy lehetett kapni, de ettől többet nem tudok. Használtan 25 ezres lenne és ha jó, nem kéne építeni.
(#) g1lmor3 hozzászólása Jan 30, 2013 /

Én sem találtam semmit róla,biztos valami koppintott izé....
(#) Gabiorsi válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jan 30, 2013 /

Vagy valami katonai űberszuper kütyü
Szerintem feladom, így vaktában nem biztos, hogy megér 25 ezret. Ettől még egy Kiyo is többet ér, mert legalább van referenciája.
A legjobb lenne, ha valaki segítene megépíteni a HMJ tipust, de eleddig nem találtam meg a partnert hozzá
(#) g1lmor3 hozzászólása Jan 30, 2013 /

nagyon szívesen segítenék neked, de teljesen el vagyok havazva,időtlen időkig,de ha kérdésed van szívesen segítek amiben tudok,viszont magam is csak egy amatőr vagyok...
(#) Gabiorsi válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jan 30, 2013 /

Köszönöm a segítő hozzáállást!
Úgy néz ki, lesz segítségem, úgyhogy valami elindul.
(#) g1lmor3 hozzászólása Feb 7, 2013 /

(#) Gabiorsi válasza g1lmor3 hozzászólására (») Feb 7, 2013 /

Kiönthető és beönthető
Jól néz ki.
Anno a BRG-ben használtunk kiöntő anyagot, a Yagi antennák csatlakozó házát öntöttük ki vele. Elvileg még meg is van. Két komponensű, talán nem döglött még be.
(#) g1lmor3 hozzászólása Feb 9, 2013 /

HMJ anno talált kiöntőgyantát,a Novia Kft.-nél lehet kapni,Halásztelken,víztiszta műgyanta.
Én mondjuk szilikonnal öntöttem ki a a dobozt,kihagyva a vevőt mega lézerdiódát,majd ráragasztottam a perspex lapot,igaz víz alatt nem próbáltam
(#) Gabiorsi válasza g1lmor3 hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Végül is ha mondjuk tóba kerül az ember, ott már tényleg nem szoktak mérni
A fröccsenő víztől meg védve van, a remegés se nagyon veszélyezteti, úgyhogy jó az biztosan.
Őszintén szólva ott tartok, hogy veszek a vaterán egy kész kütyüt, mert én nem tudnám programozni, ha meg el kell hurcolnom a flashelés miatt, ott tartanék pízben, mintha megvenném a gyárit.
Már olyan 40 körül van lézer diódás.
(#) Reggie válasza Gabiorsi hozzászólására (») Feb 9, 2013 / 1

Igazabol a kesz kutyuvel jobban jarsz, mert ha lefoglaljak a cuccot mindenfele illegalis atalakitasra, stb. hivatkozva, akkor a sajatodrol nem tudsz megfelelosegi tanusitvanyt eloadni. Ezzel az eljaras ideje es a siker valoszinusege is csokken.
Es a rossz hir, hogy mar tortentek ilyen lefoglalasok a hasznalat tiltasa elott is.
A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2013
(#) Gabiorsi válasza Reggie hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Ezzel az eljaras ideje es a siker valoszinusege is csokken.
Nem értem ezt a mondatot.

Bocsanat, az ideje no. Ha lefoglaljak a kocsidbol a zavarot, akkor megbirsagolnak, amit meg kell fellebezni, ha nem akarsz fizetni. Persze ez alatt a kocsit ujra kell muszakiztatni. Ha te nem tudod igazolni, hogy szabalyosan hasznaltad az eszkozt, akkor nem teritik meg az ujravizsgaztatast es fizetned kell a buntetest. Ha sajat eszkozrol van szo, aminek nincs bizonylata, akkor legfeljebb birosagi targyalason tobb muszaki szakerto bevonasaval lehet eselyed, de ugy sem tul sok.
(#) Gabiorsi válasza Reggie hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Akkor ezek szerint eleve veszélyes játék a DIY blokkoló a bizonyítvány miatt?
Húha
Ez teljesen meggyőzött, hogy ne kisérletezzek, köszi az infót!

Igazabol kiserletezhetsz nyugodtan, mert erdekes es sokat lehet belole tanulni. De ha aktivan hasznalni szeretned, akkor nem art tudni, hogy tobblet kockazattal jar.
Következő: »»   140 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem