Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mio c220 képernyö hiba

Témaindító: boci0928, idő: Dec 30, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) boci0928 hozzászólása Dec 30, 2010 /

Sziasztok van egy mio c220as autós JPS-em és az a gond vele hogy nem müködik az érintö képernyöje.nagyon ritkán reagál de ez 2 hétben egyszeri alkalom.már szétszedtem de nem látok rajta semmilyen hibát.mi lehet a gond vele?
(#) zenetom válasza boci0928 hozzászólására (») Dec 30, 2010 /

JPS? GPS!
(#) boci0928 válasza zenetom hozzászólására (») Dec 30, 2010 /

Kösz a a kijavítást
kicsit jojózik már a szemem az idegtöl ma egész nap ezzel kinlódok
(#) boci0928 válasza zenetom hozzászólására (») Dec 30, 2010 /

ÉS tudnál segíteni?
(#) bbalazs_ válasza boci0928 hozzászólására (») Dec 30, 2010 /

Minden alkalmazasban hibazik?
Hirtelen jelentkezett vagy egyre rosszabbodott?
Nem a hideg idovel hozhato osszefuggesbe?
Pontatlansag van-e vagy egyszeruen nem erzekeli a jo helyen torteno lenyomast?
Probald a folia tovenel levo atvezetest nyomkodni, de el ne tord vagy szakitsd!
Hany vezetekes? (feltetelezem, hogy 4)
Esetleg az MSCBP-nel lehet kapni ravalo ujat vagy egy torott kepernyosbol at lehet tenni, bar a rogzites modjat nem ismerem...
Probald ki a paras, forro furdoszobaban, zuhanyzas utan. Ha javul, akkor valoszinuleg nyilt kontakthiba, ha nem javul, akkor valami vezetek a kozepen, a muanyagban torhetett el...

Aztan nezheted meg belul, az aramkoroknel, hatha van valahol egy hajszalrepedes pl. az IC-k labait vizslasd korbe - vagy meg egyszerubb, ha at is forrasztod mindjart.
(#) boci0928 válasza bbalazs_ hozzászólására (») Dec 31, 2010 /

Szia.Feltételezhetöen pára érte ugy 1 hónapja.azóta csinálja ezt.amugy igen 4 eres az érintöképernyö.a rögzítése a másik kijelzöre patentos,a szalagkábele forrasztott.ha nem érzékeli a nyomkodást akkor egyálltalán nem észleli,alkalmazástól függetlenül.
(#) bbalazs_ válasza boci0928 hozzászólására (») Dec 31, 2010 /

Parara nem szabadna erzekenynek lennie, ez zart valami...

De ha igy van, akkor a helyedben osszezarnam egy kilo kihevitett szilikagellel legmentesen egy hetre. Aztan kiprobalni ujra.
(#) tungsram válasza bbalazs_ hozzászólására (») Dec 31, 2010 /

Nincs benne egy kis kör alakú papír mint némelyik mobilban. Az enyém is gyagyázott és akkor szólt egy telefonos haver, hogyha piros ez az akármi akkor párát kapott. Nálam ez bejött..
(#) boci0928 válasza tungsram hozzászólására (») Dec 31, 2010 /

Sajnos nincs benne.de fateromnál volt éppen tisztította a kijelzöt.azóta szenved.ki let fujatva levegövel
(#) jena2 hozzászólása Jan 1, 2011 /

Sziasztok, olyan gondom van hogy egy garmin nüvi 250-nek a mini USB-s autós töltőjét, szétcsapta a 24V, és már ki is lett dobva sajna, de akármilyen univerzális töltőt(pl mobilteló BT-s gps vevő töltője) teszek rá, kirakja a számítógép ikont, és így menet közben nem lehet használni, csak ha feltöltött, és ameddig az aku bírja.
Hogyan különböztetheti meg a PC-t és egyéb töltőt a sajátjától? Fesz-t mér vagy másik szálon tölt?
Ha tudja valaki kérem segítsen, egy új töltő kb 8ezer ft., amolyan meg van itthon.
(#) bbalazs_ válasza jena2 hozzászólására (») Jan 1, 2011 /

Ha jobban megnezed a mini USB-t, lathatod, hogy ot polusa van, szemben a normal meretu 4 polusaval....
Altalaban az otodik polus egy 10k-val foldre vagy tapra van huzva, onnan tudja.
En a helyedben levagnam a regirol a kanocot, attennem az uj toltore....
(#) jena2 válasza bbalazs_ hozzászólására (») Jan 2, 2011 /

Köszi nagyon, elindultam ezen a szálon, szerencsére egy kéznél levő MIO 520-asnak a töltőjével ment, és azt méregettem, és az univerzálisnak a be nem kötött szálának kellett adni egy (-) és megy is.
Gányoltam egy ideiglenes megoldást, szétvágtam az uni, kábelt de sajna csak 4szál fut benne, ezután szétfaragtam a micro usb-t, és összeforrasztottam a két lábat (-) és igy igen gány de működik. Ha tudnék valahol venni micro usb véget szerelhetőst, még esztétikusan is meg tudnám csinálni, mert most ez így igen gányul néz ki.
(#) huba válasza boci0928 hozzászólására (») Jan 2, 2011 / 4

Nem folyt bele némi tisztítószer, esetleg elkarcolódott a fólia(mélyebben)?
(#) boci0928 válasza huba hozzászólására (») Jan 3, 2011 /

Meglehet bár nyoma nincs
(#) motom hozzászólása Jan 5, 2011 /

A külső műanyag borítás ha nyomja a szélét attól is bizonytalanná válhat. Szétszedve sem működik?
(#) boci0928 válasza motom hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Sajnos egyáltalán nem müködik sem szétszedve sem egyben.már levettem a képernyöröl az érintö részt,és ugy sem
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem