Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Végülis... Ampi:erre való a villanyrezsó,de tüzet is rakhatsz a szoba közepén, az is ugyanolyan jó :yes:[OFF]és a macska is gyorsabban megszárad a tűz mellett, mint a mikróban
Én soha nem iszok egy kortyot sem.Csak és kizárólag vedelek Variszabi: ami azt illeti, már most szomjas vagyok
Persze, ha jól főz miért is ne?! Az a sok bla bla, hogy tilos, azzal nem is foglalkozok, ha egyszer éhes vagyok.
Azért eszik mogyorót, mert az sós, így legalább szomjas lesz nem éhes. Követem a példát, már csak Dumbó számát keresem, 0690... .
Nézzétek el nekem, ebben a melegben nagyon pihent vagyok
Készítsd a vizet.
Nálam a szobámban most is két karton ásványvíz van. A nyári melegben naponta elfogy 1-2 üveg. Mindig van egy üveggel az asztalomon és az ágyam mellett, ha éjszaka megszomjazok, még fel se kell kelnem.
Nekem meg ide a szomszéd szobába soksok köbméter csapvíz van bevezetve, és abból mindíg jon, kivéve kis időszakokat. Itt majsán volt egy vállalkozó, csirketelepet épített, fúratott egy 80 méter mély csőkutat, beküldte a vízmintát az ántsz-hez, ott megnézték, nem jó.Beküldött a csapvízből, megnézték , nem jó.Ezek után gyam meg azt a vizet?Persze egyből jó volt mindkét minta, miután néhány Deák Ferenc átballagott az ántsz-es zsebébe.Ennyit a csapvízről.Nem szeretem sokáig tárolgatni az ásványvizet, mert ha elszökik a bubi, akkor rossz ízű lesz.A bubimenteset meg alapból nem szeretem.
Most rágtam át magam a kérdésen, és már harapható állapotban van a sütemény, amit nem kell sütni.
Ma megint kizavartak egy boltból. Ki van írva a bejáratnál, hogy lángolt kolbász 900Ft. Erre én megkérdeztem, hogy miért ilyen olcsó, netán nem csak lángolt, hanem le is égett?
Ez övön aluli volt így éjfél fele! Legalább azt mond meg, ugye finom?
Azzal a panellal daraboltad fel ami ott a háttérben látszik?Érdekelne a technológia lemásolás és későbbi sorozatgyártás céljából.
Én nem szeretem a szúrósvizet.
Egyszer vittem üvegbe csapvizet. Amikor inni akartam belőle olyan büdös klórszag volt a tetején... Azóta nem iszok csapvizet, maximum ha nincs más, vagy elmegyek előtte, meglátom és megszomjazok, de akkor is pár kortyot.
Fú, ezt most nem kellett volna. Egyből összefutott a nyál a számban.
Nekem nagy kedvencem az a sütemény, aminek most meg nem tudom mondani a nevét, de olyan, hogy puding, keksz, puding, keksz és hagyni állni egy darabig és nagyon finom. Milyen áramkör van a háttérben?
Ezt szívesen megnéztem volna.
Tudom! Kiengesztelésül itt van ez a szép természet fénykép.
Nálunk meg ásványvíz folyik a csapból: Link (a cikk utolsó mondata). Előzmény. RTL klub is beszámolt.
Ugyan azt a süteményt készítettem, annyi különbséggel, hogy puding helyett, tejfölt használtam, cukorral ( szoktam szörppel elegyíteni de most épp nem volt itthon), és ettől olyan íz van mint a túrós sütinek. :finom:
Az az áramkör, egy USB -s kártyaolvasó modul ami egy IC1210 típusú IC -re épül. Tud CF, SD MMC MstickDuo Mstick Pro Duo, stb., háttértárakat olvasni és írni.
Azóta már megvalósult a vízmű?
Jujj én pont most vettem egy kártyaolvasót. Mini SD-t vagy mikro SD-t szerettem volna olvasni/írni (partícionálni). Vaterán találtam egyet, "all in one", a leírásban szerepelt a mini és és a mikro is, amit kaptam 990, az viszont nem olvasta. A srác rendes volt, visszaküldte az ár felét, 495Ft-ért vettem egyet, olvas SD-t, CF kártyát és XD-t, ennyiért a hülyének is megérte, nem méghogy nekem.
Nem semmi.
Egy kis átalakítással ez is tud olvasni MicroSD -t. Van egy SD adapterem, ami MicroSD -re alakít át, így azt is tud már olvasni.
Jó éjt mindenkinek! Örülök, hogy veletek offolhattam, majd akkor holnap, leszek úgy mint régen.
Vicces lenne. A mikro SD-m egy mini SD - mikro SD adapterben, az pedig egy SD - mini SD adapterben.
Valóban.
Neked is jó éjt! Ha nem tudnál elaludni, akkor számold meg az IC -iden a lábakat, ha esetleg nem tudsz elaludni ebben a nagy melegben.
Igen, és nagyon finom!
Köszönöm az ötletet. Egy ilyenen már van mit számolni.
Jó éjt!
Az ásványvízről egyből eszembe jutott, amit mondtál: Dömös, Rám-Szakadék. :yes:
Van pár forrás is a kanyonban, nagyon finomak.
Ne is mondd. A források és halkan csörgedező hegyi patakok a gyengéim.
A Mátrába szinte minden forrásból ittam, ami kiépített és csőből folyt a víz. Jobb bármelyik ásványvíznél a nagy melegben a friss "hegyi víz".
Nekem is csak az első forrásig van itthoni víz a kulacsomban.
Én viszont elköszönök, már kezdek álmos lenni.
Jó éjt mindenkinek! |
Bejelentkezés
Hirdetés |