Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1690 / 3599
(#) Gafly válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 11, 2011 /

Én tegnap. Még albínót (azaz ezüst metál fényezéssel) is
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Aug 11, 2011 /

Ez a dongó már nem az a Dongó. Elektronikus gyújtás és társai...
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 11, 2011 /

Ktm, az igen !
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 11, 2011 /

Állatkertben voltál?
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 11, 2011 /

Jó volt. Az első próbán hanyatt estem vele. Megakartam mutatni, hogy tudok ám motorozni. De az 500-as KTM azt gondolta nem eléggé.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 11, 2011 /

Szeretnél te is? Elintézem. :yes:
(#) mrobi válasza janikukac hozzászólására (») Aug 11, 2011 /

Én egy ilyen géppel tanultam meg motorozni. Vagyis nem teljesen mert abba simson blokk volt. De a második motor amin ültem az már rendes romett blokk volt benne.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 11, 2011 /

Hehe, ez jó.
mrobi. Uhh, ez elég kicsi!
(#) mrobi válasza janikukac hozzászólására (») Aug 11, 2011 /

Nem olyan vészes. Én amikor tanultam (13-14 évesen) akkor bőven elég volt.
(#) janikukac válasza mrobi hozzászólására (») Aug 11, 2011 /

Én most leszek 15.
(#) mandor hozzászólása Aug 11, 2011 /

Tiszteletem urak!
Tudom nem ide való de jobb lenne ha sok sok ember tudná,hogy a linken létható bikebol az ország egész területén 5db van! Ha valaki látná értesítse a linkben szereplő telefonszámon vagy írjon nekem. Egy eléggé ritka kerékpárról van szó Bp-n a II.kerből fújták meg.
Ha valaki látja valahol értesítsen!
Előre is köszönöm,hogy elolvastad.

UI.: Ha lehet minél több oldalon tegyétek közzé.
(#) zolika60 válasza mandor hozzászólására (») Aug 12, 2011 /

Részvétem. Sok remény nincs rá, hogy előkerüljön. :no: Szerintem már darabokban hever egy alkatrész kereskedésben. De sok szerencsét kívánok hozzá, hátha mégis látja valaki. A rendőrök úgy sem keresik. Azok csak a reggel munkába menőket szeretik trafipaxolni. Könnyebb munka és több bevétellel jár. :yes:
(#) hotib válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 12, 2011 /

Panni robogó, bakker... Mikor gyerek voltam, már akkor is ritkaság számba ment, bár futó példányt még láttam.
És még azt hittem, öreg leszek ide...

tibike50
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 12, 2011 /

A nagyapámtól kaptam meg, amikor apám letiltotta róla. Azon tanultam meg motort szerelni, mert a szomszéd Feri bácsi egy idő után megunta, hogy mindig oda tolom. Úgyhogy finoman lerázott. Aztán kamaszkoromban tönkre tettem a többszörös átalakításokkal és kivittem a MÉH-be. Ma már nagyon sajnálom. :yes:
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 12, 2011 /

Mi az a MÉH? :hide:
(#) ngexi válasza janikukac hozzászólására (») Aug 12, 2011 /

Melléktermék és Hulladékhasznosító vállallat, úgy tudom még előttünk, 95be megszűnt, csak azóta ez ragadt a hulladékvasfelvásárlókra, stbbire.
(#) zolika60 válasza ngexi hozzászólására (») Aug 12, 2011 /

Ez még jóval 95 előtt volt.
(#) ngexi válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 12, 2011 /

Pontos dátumot én sem tudok.
(#) zolika60 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 12, 2011 /

Mármint nem a MÉH megszűnése, hanem hanem hogy eltoltam oda a Pannit.
(#) mandor válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 12, 2011 /

Remélem annyi szerencsék lesz,hogy aki ellopta az nincs tisztában,hogy ebből csak 5db van az országban amiből 4db-ot szponzor által behozott tehát azt nem is lehet így eladni. Tehát ha meghirdeti valahol akár a vázat is rögtönk feltűnik valakinek... Csak aztán ha meg lesz a góré aki lenyúlta azzal Viktor barátom elég szépen elbeszélget...
(#) zolika60 válasza mandor hozzászólására (») Aug 12, 2011 /

Kívánom legyen szerencséd vele. Bár attól tartok a valószínűsége a LOTTÓ ötössel vetekszik.
(#) hotib válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 12, 2011 /

Ha már 5 darabról van szó...
(#) anagma hozzászólása Aug 12, 2011 /

Üdv, most akkora meglepetés és csalódás ért,hogy egyszerűen muszáj leírnom Még olyan 14 évesen találtam egy vegyes műszaki kisboltot,bizományit és nem is tudom milyen megfontolásból de beleszerettem egy 25cm-es semmilyen adattal rendelkező felújított hangszóróba és otthon septibe összeraktam egy "ládát" neki,csak úgy szemre méretezve.A mostani mélyládám egy raveland x1118.És most újra bekötöttem a régi kis noname szórót a semmilyen ládával és úúgy,de úgy hazavágta mélytartományban a ravelandet,hogy leesett az állam Bocsi az offért,de ezt úgy éreztem,hogy muszáj megosztanom esetleg valami magyarázatot is fűzhettek.
(#) Macsek71 válasza anagma hozzászólására (») Aug 13, 2011 /

Kérdésedre a "régi tárgyakban volt még anyag" szemlélet lehet a megoldás, vagy a régi dolgainkat kicsit nosztalgikusabban megszépülve látjuk-érezzük. De én is jártam hasonlóan, amikor az UNITRA erősítőcskével hajtott, saccra méretezett fadobozos tv hangszóróimat lecseréltem egy gyári 300W PMPO akiv hangfalpárra ....
(#) bankimajki hozzászólása Aug 13, 2011 /

Valakinek nincs valami jó ötlete arra, ha kaptam egy defektet bicajjal, és még ki is húztam belőle az 1-es drótot (mert az volt), akkor hogy tudom ideiglenesen használni? (40 percet kellene kibírnia egy fujtatással) Sajna holnap nincs bolt, ahol foltot ill. ragasztót lehetne venni.
(#) zolika60 válasza bankimajki hozzászólására (») Aug 13, 2011 /

Attól tartok anélkül pedig nem megy. Ha van pillanatragasztód a lyukba nyomva talán kis ideig megfogja.
(#) bankimajki válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 13, 2011 /

Az hazavágja a belsőt. De holnap megnézem a teszkóban, hátha van valami folt ragasztó. (Na meg persze folt is.) Ha meg nincs akkor kap szigszalagot. Úgyis nekifeszül a külsőnek, hátha tart annyit, hogy reggel elmenjek melózni, hazafele meg tudok venni hozzávalót. (A vicc, hogy Debrecenben, ez a 2. defektem) Amíg meg otthon voltam ott meg évente vagy még ritkábban kapok defektet. (Pedig ott erdőben is közlekedek és ráadásul vannak szerszámok.) (A melóhelyen van pumpa természetesen, meg itthon is.)
(#) SzervízMacska válasza bankimajki hozzászólására (») Aug 13, 2011 /

Ha ilyen gázos helyen közlekedsz, talán érdemes befektetni defektálló köpenyekbe...
(#) bankimajki válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 13, 2011 /

Olyan is van? (Mennyit kérnek darabjáért vajon, és milyen nehéz?)
(#) SzervízMacska válasza bankimajki hozzászólására (») Aug 13, 2011 /

Persze, kevlár szálas. Biztos nem olcsó...
Következő: »»   1690 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem