Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1742 / 3599
(#) KTobi válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 17, 2011 /

Akkor előbb az SSDre ruházok be. A múltkor vettem egyet (egy bő hónapja) kénytelen voltam, a sajátom bekrepált. Akkor normálisak voltak az árak.
(#) Balaa16 hozzászólása Nov 17, 2011 /

Sziasztok!
Listázni akartam a hozzászólásaimat, de nem sikerült. Másokét persze igen. Gondolom az a baj, hogy a én nicknevem 2 "szóból" áll. Akkor én hogyan tudom beírni a nevemet?
Üdv! Balázs
(#) Ricsi89 válasza Balaa16 hozzászólására (») Nov 17, 2011 /

(#) Balaa16 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 17, 2011 /

Köszi!
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Nov 17, 2011 /

Ezt így nem hallottam ill. láttam még. Viszont még MP3-ban sincs meg ez a zene. A neten viszont nem találtam csak MP3-ban.
(#) janikukac hozzászólása Nov 17, 2011 1 /

Emberek !!!
Páka van a kezemben ! Végre ! Olvad az ón ! Csak anya meg ne tudja, hogy felhoztam a szobámba a pákát...
(#) sastas01 válasza janikukac hozzászólására (») Nov 17, 2011 /

Ezekszerint csak én vagyok olyan elvetemült, hogy mindent(kiv. a panelmarást) a szobámban művelek?
(#) storm válasza sastas01 hozzászólására (») Nov 17, 2011 /

Hehe én régebben a panelmarást is az ágyam mellett lévő szekrényben csináltam. Panel lakásban panel marás másképp nem nagyon lehetséges, mert az erkélyen meg hideg van
(#) janikukac válasza sastas01 hozzászólására (») Nov 17, 2011 /

Jujj fiúk, engem anya kidobott volna, mint a sz***s macskát...
(#) szamóca válasza zenetom hozzászólására (») Nov 18, 2011 /

Hmm. Pedig azt hittem Nálad minden megvan. És ez?
(#) mineral válasza szamóca hozzászólására (») Nov 18, 2011 /

Jó kis válogatás. Ennél a zenénél sorozatos orgazmusai volt a füleimnek.
(#) Rober_4 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 18, 2011 /

Na idén sem lesz vinyóm, én arra vártam, hogy 10-es alá essen le az ára. Afelett nekem luxuscikk
Majd megpróbálok raidban swappelni, hogy gyorsabb legyen a mostani.
De szerintem a laptoppok is drágultak. Persze sok oka van ennek...
Viszont az Lcd monitoroknak még mindig csökken az áruk.
(#) varttina válasza sastas01 hozzászólására (») Nov 18, 2011 /

Hidd el, nem vagy egyedül. Bővebben: Link
(#) varttina hozzászólása Nov 18, 2011 /

Tegnap egy életre metanultam, hogy a légrésnek igen is van jelentősége.
A munkahelyemen egy 150 kilós vasdarabot akartam darura akasztott mágnes esgítségével felrakni a gépre. Mivel nem volt letisztítva a teteje, így a mágnes nem tapadt meg rajta rendesen. Addig nem volt semmi gond, amíg csak függőlegesen emeltem, amikor viszont megpróbáltam a gép asztala fölé tolni, a mágnes elengedte, a súlyos vasdarab pedig a lábamra esett. Szerencsére nem tört egyetlen csontom sem, de így is alig bírok menni.
(#) sastas01 válasza varttina hozzászólására (») Nov 18, 2011 /

Nah látod én ugyanezt szoktam csinálni, csak a földön fekszem .
A lábadért kár. Gondolom orvos, röntgen meg minden hasonló megvolt.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

Kicsit megkésve, de sikerült az ügy végére járni. A hiba forrása az volt, hogy a repülős távnak más a kódolása mint az autós távnak, így a szabályzó ezért hibásan fogadta a jeleket. Nosza, táv csere.. csütörtökön meg is érkezett az új. Elég jó ketyere, nem bántam meg a váltást, annyi mindent tudok így állítani, hogy digitális kijelzésű hogy nem is igaz Végül egy kis bemutató videó
(#) sooty válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

Ez aztán tényleg átmegy árkon-bokron !
(#) zoly15 válasza sooty hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

Igen-igen Merev difis hidak, olajos lengéscsillapítók kardán hajtás stb De nem is olyan olcsó játék Ami ott gurult és a kezemben volt az 60K nagyjából..
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

Kicsit drága mulatság volt úgy látom, de működik.
Ez a "jó" a modellezésben, hogy fölösleges pénzedtől hamar meg tudsz szabadulni.

Igen, elég hamar meg lehet szabadulni tőle Modellesként gondolom ismered ezt
az oldalt. A csávó elég jól csinálja a modelleket! A télen én is ezeken felbuzdulva építek egy GAZ 66 ot A hideket is ezért vettem, de így jobban jártam (a Monster kinggel) mint ha csak hidakat vennék..
(#) Frankye válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

Hehe, a seregben vezettem is ilyen GAZ-t... Jó móka volt!
(#) zoly15 válasza Frankye hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

Én sajnos még élőben nem is láttam... :no: Még az adat gyüjtés folyik, de úgy néz ki, hogy elég jól haladok. Már csak azt kell felderíteni, hogy Miskolcon hol lehet 0,5-0,75mm-es horganyzott lemezt kapni

Mindig csodáltam azokat, akik ennyire élethűen tudják lemásolni a nagy gépeket. Nem kevés idő és pénz, meg persze gép kell egy ilyen aprólékosan megépített géphez.

Én is megpróbálom a lehető leg pontosabban lemásolni a GAZ 66-ot. Van idő tavaszig, addig elektromos autóval úgysem szerencsés autózni Szerszám ügyileg nincs gond, sőt, több is van mint kéne
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

Köszi, de sooty felvilágosított a környéken

Miért is ne lehetne autózni télen? Az ám az igazi. Én is szoktam, ráadásul én robbanóssal. Na az még egy érdekes procedúra, amíg a jéghideg motor beindul. Az elektromost meg csak bekapcsolod és megy.

Jó de ha elkezd olvadni a hó akkor itt sokkal nagyobb lehet a kár mint a robbanósnál. Mondjuk be lehet lufizni a dolgokat, bár nem tudom. Ép pma gondolkoztam egy hátsó kerekes és elől sítalpas téli csodán Jéghideg motor beindul.. ezért kell még "odabenn" beröffenteni, majd úgy kivinni.. Mert kint leget még gázlámpával is melegíteni
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

Én beérném most egy söröcskével is

Nekem is van azért benne elektronika és nincs szigetelve semmi. Mondjuk a vevő zárt dobozban van, de a szervók kapják rendesen a sarat.
Be pedig nem viszem a kocsit, főleg ennyire koszosan. Kint a műhelyben jó helyen van, télen sincs melegebb ott, mint kint. A hőlégfúvó pedig csodákra képes, 1 perc és meleg a motor. De hogy beindul-e az már nem rajtam múlik.

Tudom hogy neked is kell némi elektronyik.. Egy vevő, két szervó + fedélzeti akku... Nekem a műhely a pincében van, így ott melegebb van mint kint, főleg ha megy a konvektor is.
Következő: »»   1742 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem