Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Dióda kollégának boldog születésnapot. Csak most észleltem, hogy majdnem lekéstem róla.
Kipróbáltam a pattexet ami maradt a múltkorról, úgy tűnik fenn marad. Meg mivel ez sík kapcsoló, nincs besüllyesztve a falba, így a vezetékek is tartják valamilyen szinten. (A régit csak azok tartották)
Nagyon szépek, nagyon jó a makrója a gépnek is, énis szeretek fotózni, de nekem csak egy Digitális 10Mp-es gépecske van, azzal nem lehet ennyit kihozni.
Szép estét mindenkinek!
Kis előrehaladás történt a motorral kapcsolatban, ma a melóba csináltunk egy új kipufogót szénsav patronból, jobb lett mint az eddigiek
Lehet, elvégre kis köbcentius
Egyre jobb lesz. A kétütemű nagyon kényes a kipufogóra méretezett rezonátor kéne rá a legjobb teljesítményhez. Lesz még vele egy kis munka. Gratulálok az eddigiekhez.
Ilyen volt az első motorom, csak kalapácslakk szürke. Sajnos ifjú koromban könnyelműen szétromboltam és elvittem a MÉH-be, Mostanra már igen sajnálom. Nem volt egy üzembiztos jármű, de valahogy mégis sajnálom, hogy már nincs.
Tudom, hogy a méretezett rezonátor lenne a leg jobb, de nagyon hosszú és bonyodalmas a számítása, diffúzor konfúzor stb
Vannak azért számító programok is, azokkal nem bonyolult. Csak ki tudja hogy boldogulnak egy ilyen kis motorral.
Hajdú-Bihar megyeiek figyelem: pick-up tekercseléséhez 0,05mm-es huzalja van valakinek? Legalább 1,5 KOhm-os nagyságba.
Itt nagyon szépen le van írva minden. Nem kell túlságosan számolgatni, lehet kísérletezni is vele. annak idején a tuning Jawa Mustangomon én is kísérletezéssel találtam meg a legjobb rezonátort, a szomszédok örömére. Bővebben: Link
Üdv. Szeretném megkérdezni hol lehet engedélyt csinálni,hogy házi diszkóért ne jelentsenek be (a hangoskodásért)?
Honnan, honnan, hát a kertecskémből.
Köszi!
Idézet: „nekem csak egy Digitális 10Mp-es gépecske van” És épp ezzel készítettem ezeket a képeket. Nagy hohó gépéhez képest az enyém pajtás gép.
Aki a kerékpársportban egy kicsit otthon van az érti, hogy mért linkelem ezt be...
Bővebben: Link
"A jó fiú a Mennybe jut, a rossz fiú Pattayára."
Kedves Moderátorok!
Van úgy hogy egy tag lusta rákeresni valamire a google-n. Nos találtam egy weboldalt ami megtanítja őket. http://lmgtfy.com/ És itt egy példa
Sziasztok!
Műanyagra rászállt a pillanatragasztó gőze amitől a fekete műanyag befehéredett. Ezt lehet valahogy szedni róla? Körömlakklemosóval próbáltam leszedni de csak pár pillanatig lesz tiszta. Aztán újra fehér lesz.
Szívás.
Szerintem nem lehet. Amputálod a beteg részeket, majd megfelelő fekete implantátummal pótolod. Annó Jenő kollégiumi szobatársam próbálta meg a büszkesége tárgyát képező (mű)bőr kabátján a kis szakadást "IS"-el bejavítani. Fehér füst után szép nagy lyuk lett rajta Pillanatragasztók már csak ilyenek... Szerencsére kapható kétkomponenses műgyanta ragasztó (például nagy kedvencem: UPERAPID) ami anyagában és felületében is színezhető. Valamint fekete FSB alapú fekete ragasztó (ecetszagú és rugalmas is marad). Mielőtt bekapcsoltam a gépet, pont azzal ragasztottam éppen. Maradt még belőle (szivesen adok, egyébként az ALDI-ban vettem anno).
A cián akrilát gőze csapódott ki.EZT olvasd el,lehet benne hasznos infó.
István
Hogy bírjátok ezt a hőséget?
Jövőre tuti csinálok egy légkondit. :wow3:
Hajónapló, kiegészítés: UPERAPID -> UVERAPID
Ma kicsit korábban keltem, íme az eredmény:
Azt lehet mondani, hogy cigányréce? A 25, 32-es képen van. Nálunk nagyon ritka ezért nagy öröm, hogy lencse végre került.
Szerencsére nem keltél fel hiába. Azt nem tudom lehet-e mondani. Nem kérdezted őket mit szólnak hozzá.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |