Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2043 / 3599
(#) zolika60 válasza kaqkk hozzászólására (») Jan 15, 2013 1 /

Nekem kevés lenne, mert 60km-re dolgozom. Oda még csak elmenne, de haza már tolhatnám. Ráadásul ilyenkor nem tudnám felhúzni az ablakát.
(#) kaqkk válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 15, 2013 /

Nemá ! A melóhelyeden nincs konnektor ?? Ja tényleg elég nehéz dolog hólánccal motorozni !
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2013
(#) zolika60 válasza kaqkk hozzászólására (») Jan 15, 2013 1 /

Egy húszméteres hosszabbító kiérne a parkolóba, de félek a töltő nem sokáig lenne a végén. estére csak a hűlt helyét találnám.
(#) kaqkk válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 15, 2013 /

Ezekben már benne van a töltő , csak hosszabbító kell
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2013
(#) Gafly válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 15, 2013 /

Stokholmban a céges parkolóban minden parkolóhelyen van konnektor. Pedig az az udvaron van...
(#) DenaturáltSas hozzászólása Jan 15, 2013 /

Oké, hogy környezetbarátabb... De ti le tudnátok cserélni pl. egy benzines autót egy elektromosra? Nincs az a hang, érzés, illat, stb... Szerintem egyszerűen nem tudják pótolni a robbanómotorokat.
(#) Action2K válasza DenaturáltSas hozzászólására (») Jan 15, 2013 /

Én már 12 (márciusban 13) éve lecseréltem a benzinest. Tankoláskor sem olyan kellemes a benzin szaga, meg hátul a csövön kijőve sem. A hangja másabb lett az tény, olyan dögösebb, teltebb, mintha egy kasnyi darázs szállna fel egyszerre, mikor odalépek a gázpedálnak. Igaz, nem gyorsul mint egy Ferrári, meg nem is olyan gyors, de bivaly erős, húz mint egy MÁV DAC. Sőt, még a füstje is olyan. Nem hiába, egy dízeles 4X4 azért ... Van feelingje.
(#) tmzol hozzászólása Jan 16, 2013 /

Sziasztok, nem ért itt valaki véletlenül a szabályozástechnikához? Már ilyen egyetemi feladat szintjén. Elakadtam valamivel és komolyan a hajam tépem megkérdezni meg nem nagyon tudom senkitől max a neten vaktában, ha lenne valaki aki vágja a témát és lenne rám pár perce megköszönném
(#) zolika60 válasza DenaturáltSas hozzászólására (») Jan 16, 2013 1 /

Egy ilyenre bármikor, ha a költségvetés engedné.
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Ne mááááá. 31 milla??? Ha egy ilyen felszereltségű dízel/benzines autót 11 millából veszek, akkor marad 20 milla. Ha 500HUF-os üzemanyag árat számolok, akkor 20 millából 40000 liter, azaz 40 köbméter üzemanyagot tudok bespajzolni, s nem érint majd az infláció. Ez cirka 5-8 tartálykocsinyi. Ez a mennyiség extra fogyasztás mellett, ami 10 liter/100km, 400 ezer kilométerre elegendő naftám lesz. Ha átlag évi 20 ezer kilométert kocsikázok, akkor 20 évre elegendő a nafta.
Na szóval, 20 évig kibírja ez a csodajárgány, hogy megtérüljön? Ennyire azért nem vagyok zöld.
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 16, 2013 1 /

Irreálisan drága az biztos. Viszont a számításodból kifelejtetted az olajcseréket ami elég jelentős tétel, meg a motor egyéb járulékos karbantartási költségeit, amik villanymotor esetén nincsenek. Mondjuk én 50 ezer körül megyek egy évben, nekem hamarabb megtérülne.
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Te meg (és én sem) nem adtad hozzá a villanyszámlát. Attól hogy villanyos, még "tankolni" kell. Gyanítom többe kerül mint egy olajcsere. Pláne, ha majd felmegy a villany ára, mert mindeni villanyautóval jár majd. A sci-fi írók kedvenc sztorija a modern korban, ósdi járgányokkal pöfögő fószer. Aki mellesleg megmenti a világot.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2013
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 16, 2013 1 /

Igazad van. Azt nem tudom mennyi lehet a villanyszámlája. Persze ez egyenlőre csak amerikai milliomosok játéka. El kell telni vagy tíz húsz évnek mire a halandó ember is megtudja fizetni.
(#) tmzol válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Köszönöm, megpróbálom
(#) Peti_85 hozzászólása Jan 16, 2013 /

Sziasztok!
Bocsi az hülye kérdésért, de már régen használtam a honlapot huzamosabb ideig.
Hogy tudom megszüntetni hogy csipogjon, ha valahova hozzászólás érkezik? Vagy hol állítom be, hogy ne csinálja?
Köszi előre is
(#) Action2K válasza Peti_85 hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Szia! Beállítások menüpont. Ugyan, hol máshol.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2013
(#) Peti_85 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Ááh köszönöm. Kerestem már az értesítéseknél, kedvenceknél, de nem találtam... Meg igazából arra sem jöttem rá, hogy miért pittyog, és hogy mi a logikája.
De köszi mégegyszer
(#) Frankye válasza Peti_85 hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Azért "pittyog", mert olyan témában, amelyet megfigyelésre jelöltél, új hozzászólás érkezett, és/vagy privát üzeneted/rendszerüzeneted érkezett.
(#) jani1987 hozzászólása Jan 16, 2013 /

(#) nagy hoho hozzászólása Jan 16, 2013 /

A kedvenceimbe jelölve van a "cnc építése házi alkatrészekből". Ha új hozzászólás van az nem jelenik meg a figyelőben. Gondolom bennem van a hiba. De mi?
(#) Action2K válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Ne a kedvencekbe tedd, vagyis ne csak oda. A topik tetején az értesítőkhöz tedd.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 16, 2013 1 /

Kidobtad a három húszezrest az ablakon?
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Még egy sincs. A maradékot osztom a hátralévő időre. És te?
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 16, 2013 1 /

Sok nekem sincs, de szerinte ha hármat kidobsz hat marad.
(#) pjg válasza Peti_85 hozzászólására (») Jan 16, 2013 1 /

Nekem külön tetszik az a hangjelzés.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 16, 2013 1 /

(#) nagy hoho válasza Action2K hozzászólására (») Jan 16, 2013 /

Az értesítésben is benne van.
(#) tiggersoft válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 17, 2013 /

Töröld és azután tedd vissza újra az értesítésekhez. Nekem bevált...
(#) blackdog hozzászólása Jan 17, 2013 /

Gyerekek Sopron vergődik. Lassan megállaz élet. Én még ennyi havat nem láttam. Hólánccal is alig lehet lassan közlekedni.
(#) pjg válasza blackdog hozzászólására (») Jan 17, 2013 1 /

Lassan elmegy Győr felé. Nálunk, szerencsére, semmi égi áldás nincs. Tegnap hajnalban kis eső esett.
Következő: »»   2043 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem