Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2155 / 3599
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Szept 3, 2013 /

Érdekes nekem a fájdalom eszembe sem jutott.
(#) johny999 válasza granpa hozzászólására (») Szept 3, 2013 /

Még aznap megcsináltam ilyen kis fúróba való köszörűfejjel, de majd megpróbálom azzal a kaszakővel is. Köszi
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Szept 3, 2013 /

(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 3, 2013 /

Új figurákat lehet kitalálni vele. Csak elképzelhető, hogy Ő nem velem akarja.
(#) nagy hoho válasza johny999 hozzászólására (») Szept 3, 2013 /

Veszek másik horgot. Most hihetetlen számokat fogok közölni pedig nem vagyok hazudós.
Télen amíg be nem fagy a tó süllőre horgászunk. A módszer a mártogatás, cincálás. A süllő a tuskós helyeket szereti- ebből van bőven a tavon- ezért elég sűrűn előfordul, hogy a horog beakad
és le is szakad. Volt olyan évem amikor kb 400 db horgot kellett kötnöm a szakadások miatt, ólmot 180-at. Tehát én horgot nagy tételben hozatom külföldről mert ott 7.- Ft- ba kerül 1 db,
míg ide haza 30.- Ft. A nagy tétel 1500.- 2000 db-ot jelent. Persze ebből a haverok is kapnak.
(#) laszlo raduj válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 3, 2013 /

Az nem sok , en anyit elszopogatok hetente amikor ugy erzem vashianyom van
(#) nagy hoho válasza laszlo raduj hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

Csak ne hogy a torkodra akadjon. A hozzászólásomat nem hiszed ugye?
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2013
(#) szamóca válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

Akkor tényleg nagy mennyiségű ólommal szennyezed a vizeket.
(#) laszlo raduj válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

Az csak egy vicc volt, felre e'rtetel, nem kerdojelezne'k meg olyan dolgokat amihez nem ertek.
Vas hianyra nem femet szopogatnak. Nekem a halaszat egy zacsi , lemegyek a patakra (lehetoleg nagy melegben) 10 perc alatt megrakom a zacskot a kovek, padmaj alol pisztrangal es indulok is haza.

UI; az 2-3db hal, max 1-2 kilo, amit viszek egyszere.
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2013
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

A fém ólom nem oldódik vízben, tehát nem is szennyezi, csak ott van.
(#) zenetom hozzászólása Szept 4, 2013 /

Hali!
A havi Budapest-bérlet mellé elég a személyi igazolvány? Itt nem teljesen egyértelműen írja le.
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

Mi nem egyértelmű? Bérletigazolvány és személyi vagy jogosítvány. A jogosítvány helyettesíti a személyit, de nem csak itt egyébként is.
(#) Frankye válasza zenetom hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

Igen. Vagy személyi, vagy kártya-jogsi kell mellé, aminek a számát az első utazás előtt rá kell írni, és az utazás közben a bérlettel együtt ott kell tartani Magadnál, kérésre pedig bemutatni.
(#) zenetom válasza Frankye hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

zolika60 azt írta, hogy kell a bérletigazolvány is.
(#) Frankye válasza zenetom hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

A bérletigazolvány jelen esetben maga a szelvény, amire ráírod az igazolvány számát. (Elég idióta megfogalmazás, de hát ez a BKK...)
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

Nem kell bérletigazolvány. A vessző helyett VAGY szót kell érteni.

Idézet:
„A bérletszelvény csak érvényes általános vagy VOLÁNBUSZ-BKSZ bérletigazolvány vagy személyi igazolvány vagy kártya formátumú jogosítvány egyikével együtt használható, ...”
(#) zenetom válasza Frankye hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

Köszi!
Norberto: neked is!
(#) johny999 válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

Szakadásnál nincs más lehetőség, de a legtöbb pontyozó horog pár hal után kicsorbul és azt inkább újra megélezem minthogy eldobjam, főleg ha így átszámítva kb. 120Ft egy.
Süllőzni én folyóvízen szoktam ott a kövezés eszi az ólmot horgot
(#) silent15 hozzászólása Szept 4, 2013 /

Sziasztok, van egy lp6210c típusú billentyűzetem (zongora) így néz ki. Valaki nem tudja, hogy tudok 1 vagy 2 oktávval lejjebb vinni az egész billentyűt? Hátha van valakinek ezzel tapasztalata.

Köszönöm! Sziasztok!
(#) zolika60 válasza silent15 hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

A kezelési utasítás nem szól erről? Mert abban az esetben ha nem, nem igen van rá mód szerintem.
(#) silent15 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 4, 2013 /

Sajnos abban nincs, mindegy, játszok 1 oktávval fejjebb, csak kicsit fura lesz
(#) laszlo raduj hozzászólása Szept 4, 2013 /

Meg ijesztetek , komolyan mondom, oszi nagytakaritas van a forumon, amiota be kereszkedtem ide nem latam anyi piros haromszoget, mind az utobbi 2 nap alatt, es foleg regi tarsak.
Mi tortenik?
Ugy ertem , hogy teved egy uj tag de aki mar evek ota itt firkal. Remiszto!
(#) SzervízMacska válasza laszlo raduj hozzászólására (») Szept 5, 2013 1 /

Neked is járna egy pár darab - naponta... Már ne haragudj!
(#) laszlo raduj válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 5, 2013 / 2

Szia!

Miert? Hirdetest nem adok fel, nem sertegetek senkit , nem hasznalok tragar szavakat, esetleg ha egyebel tevedek nyugodtan szolitsatok meg. Az e'kezeteke'rt meg elnezest de egyszeruen nincs lehetosegem ra. Esetleg ha keresek az oldalon olyan szavakat amit le szeretnek irni es egyenkent be masolom, de igy inkabb nem fogok firkalni.

Tovabbi szep napot!
A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2013
(#) granpa válasza laszlo raduj hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Szevasz!
Má' szívedre ne vedd; látjuk szenvedsz a helyesírással, de ismerve az előzményeket (már aki odafigyelt), nagyot haladtál benne! Sok fórumozó meg sem közelíti a Te szintedet (és úgy látom nem is törekszik rá, pedig jobb lehetőségekkel indult! A nyelvezetükről nem is beszélve!). Az ékezet vagy van , vagy nincs; megszoktuk, és úgy olvassuk (én pl. már észre sem veszem, hogy nincsenek; van itt más is akinek korlátosak a lehetőségei, és így ír). Azt javaslom: ne kínlódj az aposztrófos ékezethelyettesítéssel, zavaróbb, mintha nem lenne. Firkálj nyugodtan, főleg a pisztrángos vizekről, nekem sajnos kevés alkalmam volt hozzá, macsek nem rosszindulatból írt.
Szia: Kálmán
(#) szamóca hozzászólása Szept 5, 2013 /

(#) SzervízMacska válasza granpa hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Tényleg nem rosszindulatból írtam, csak zavart az írásmód. Nem az ékezetek, a trágya helyesírás. Mondatonként 5-10 szarvashiba, és ebbe tényleg nincsenek az ékezet hiányok beszámolva. Egyébként pont az ékezet az, amihez csak akarás kell. Tálca jobb oldali sarkában lehet váltani billentyűzet kiosztást, akár percenként is. Csak két kattintás az egérrel. A klaviatúrára meg alkoholos filccel rá lehet rajzolni az eltérő karaktereket, ha nem képes megjegyezni. Egy fillérbe sem kerül... Aztán a böngésző programokban van beépített helyesírás ellenőrző. Ez is ingyenes - csak be kell kapcsolni. Persze, biztosan nagyon zavaró lehet, hogy szinte az egész szöveg alá van húzva hullámos, piros vonallal. Egyszerűbb a küldés gombot megnyomni, mint rájönni, hogy mi a hiba. Majd a barom kibogarássza, ha el akarja olvasni... Én kérek elnézést, hogy megemlítettem!
(#) szamóca válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 5, 2013 / 1

Macs! Ezért nem szólunk. "Ország:Románia"
(#) granpa válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 5, 2013 / 1

Szia!
Eszerint nem emlékszel mit írt az elején:"magamtól tanultam meg magyarul"; na ez elég macerás. Aztán, lehet, hogy úgy áll a számítógéppel, mint én (nem 'bírom' már megtanulni a kezelését). A lehetőségei pedig eléggé(nagyon) korlátozottak; erről is írt. Nekem legalább a fiam (ha olyanja van) tud segíteni, mert informatikus. Sajnos hiányzik belőle a tanári véna; egyszer elmondja, vagy mutatja (az ő sebességével), aztán fater vagy meg tudtad jegyezni, vagy nem. Innentől az érdeklődésem is gyengül. Ha én véletlenül elírok valamit, és aláhúzza az ellenőrző, tudom mit rontottam el, ki tudom javítani; de aki nem 'anyanyelvű' néz mint a lukinyúl.
Nehogy megbántódjál Te is; milyen front van? Sajnos sokak, akiknek sokkal jobbak a körülményeik, jobb pozícióból indultak, trehányak /és tojnak rá(nk)/, hiába szólunk! Sőt visszaszólnak, mert a 'cseten' így szokták.
Szia: Kálmán
(#) granpa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

"Itt van az őszi munka..." Két hét alatt nem várnék csodát.
Következő: »»   2155 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem