Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Viszont a cikkben buta módon mégis az szerepel. Az egyk oldalon kommentben reklamáltam is miatta.
A Hír24-en tegnap betűvel írva láttam. Kommentben írtam is, hogy a cikkíró valószínűleg lógott a hetedikes fizikaóráról. Mára javították és persze a kommentem is eltűnt. Ott is vannak modik.
Most olvastam:
Idézet: „"Nézzék, a távíró nem más, mint egy nagyon-nagyon hosszú macska. Meghúzzák a farkát New Yorkban és a feje Los Angelesben nyivákol. Értik ezt? Namármost, a rádió pontosan ugyanígy működik: itt beküldik a jelet, ott megkapják. Az egyetlen különbség, hogy itt nincsen macska." (Albert Einstein)”
Sziasztok. Baromi rég voltam itt és ne haragudjatok, de nem tudom a megfelelő topikban feltenni a kérdést/kérést, mert fagyasztva van.
Egyszerűen nem tudom miért, de nem tudok fényképeket az apróhirdetésbe felpakolni. W7 -en, droidon sem megy. Tud ebben valaki kompetens segíteni? Sziasztok. A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2015
Szerintem egyszerűen nagy a fájl, oda is van írva hogy max 2MB
Ez a baj ezekkel a sok megapixeles készülékkel...
Sziasztok!
Hosszú idő alatt, több fordulós kiválasztás és interjúk után, felvételt nyertem Szervízpont Technikus munkakörbe, az egyik Német, Piros, és "B"-vel kezdődő gyárához. Jövő hónap elején fogok ott kezdeni. A jelenlegi munkahelyemen, a felmondásomat már bejelentettem, a főnökkel megbeszéltem a dolgokat, ám a titkárság szeretne egy felmondó levelet tőlem, keresgéltem, de vagy pénzért lehet letölteni mintákat, vagy különböző paragrafusokkal kibélelt szöveg van benne, amit nem tudok mik azok. Valaki aki jártas ebben, tudna segíteni, hogy hogyan és miket írjak a felmondó levélbe? Esetleg valami mintát tudna mutatni? Előre is köszönöm szépen!
Szerintem nem kell bele különösebb faxni. Az adataid, meg hogy saját elhatározásodból más állás miatt felszeretnél mondani ekkor és ekkor. Ha a munkaszerződésedben van felmondási idő, azt vagy be kell kalkulálnod, vagy kérni kell, hogy tekintsenek el tőle. Sajnos ebben az esetben előfordulhat, hogy nem teszik, bár ez ritka. Jó hely a B betűs gyár. Hatvanba mész?
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2015
A dolog le van beszélve a főnökkel, 24.-én kiadja a papírokat, szóval még 10 munkanapom maradt
Igen, jónak néz ki a gyár, majd kiderül, nem Hatvanba, hanem Miskolcra Én hogy megmondjam őszintén, már nem bíztam benne hogy megnyerem az állást, sokáig húzódott 1-2 hónap, mire lementek a kiválasztások, de eléggé tetszettem a leendő főnökömnek, a biztosítékot az verte ki neki, hogy avval az autóval mentem be, amit szerelni szoktam, elmeséltem miket csináltam rajta stb.... A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2015
A hatvani gyárban dolgozik az egyik unokatestvérem, meg az egyik fia is. Ott egyszer én is jártam, autó elektronikákat gyártanak.
Én is a Generátoros részen leszek
Végre vége, a téli fagyoskodásnak, 5 kemény tél elég volt nekem! Műhelyben -10.... -15C fokban is elvárják hogy 12 órában teljesíts!
Köszönöm, én várom már milyen lesz
Idézet: „Tisztelt Munkáltató! Kérem, munkaviszonyom megszüntetését, és a felmondási idő letöltésének mellőzését. Üdvözlettel: Munkavállaló.” Azért kell a felmondásod, mert ez része a rendes ügymenetnek, és bőven elég a fenti szöveg. Egy szóval se többet, mert a cégnek általában jobb ügyvédje van mint neked, és alapvető jogi tudnivaló, hogy a kevés szövegben nehezebb a fogást megtalálni, mint a sokban. Attól függ mennyire könnyű (vagy nehéz) lelépni egy melóból, hogy milyen követlelései vannak egymással szemben a feleknek. Ha nincs semmi, akkor gond sincs, de egészen más a helyzet,, ha mondjuk 2 hete összetörted a főnök kocsiját, vagy esetleg a cég tartozik neked 4 havi bérrel. A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2015
Köszönöm, semmiféle tartozásom és károkozásból adódó költségem nincs, a munkáltató sem tartozik nekem munkabérrel, tehát úgymond "egyszerű" az ügy
A felmondó papírjaid között majd lesz egy nyilatkozat, amiben megerősítik a felek az egymással szembeni követelések hiányát.
Illetve alá fogsz írni egy olyan papírt is, amiben határozottan kijelented, hogy nincs olyan ismert egészségkárosodásod, ami a munkahelyeddel hozható kapcsolatba. Sőt, pl. vegyi üzemekben ehhez még egy elég alapos orvosi vizsgálat is társul (hasonló mint belépéskor), mert így fedezi magát a cég, hogy nem jelented fel őket később, és nem akarsz életfogytig tartó járandóságot, vagy egy jelentős összegű kártérítést.
Egy hivatalos levélnek meg van a maga formátuma, de ehhez az összes komoly szövegszerkesztő program biztosít mintákat. De lehet lesni akár a közüzemi szolgáltatók leveleiből is. Valóban nem kell nagy lére ereszteni, ahogy Alkotó már leírta. A szabadságra jó odafigyelni, ha nem vetted ki az időarányosan járó részét, azt tudtommal ki kell fizessék, mert az új helyen csak az év hátralevő részére járó napokat fogod megkapni.
Alapjában azért kell ez a levél, hogy a cégnél le legyen papírozva, ki a munkaviszony megszüntetését kezdeményező fél - tehát, hogy nem jár Neked végkielégítés.
Kérdezném tőletek, hogy Bővebben: Link másnak sem töltődik be? Kattintsatok már rá legyetek szívesek.
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2015
Szia Gafly. Ügyeltem erre, 1,43 megás, png képekről van szó, semmi hibaüzenetet nem kapok csak azt, hogy sikeresen módosítva.
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2015
Szaisztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy itt a fórumon hogyn tudom én kilistázni az eddigi hozzászólásaimat? A helyzet az, hogy egy eldurranó alaplap elvitte a CNC vezérlőmben lakó PIC-et, és a gépemen nincsen meg a belevaló hex, de amikor építettem ide felraktam, de most nem találom.
Valószínűleg szerver, vagy oldal frissítés volt.
3455 napja regisztráltam erre a weboldalra, durva azért ha belegondolok, hogy ezek a napok csak úgy elsuhantak a semmibe. Mennyi temérdek idő ez, amit sokkal hasznosabban is el lehetett volna tölteni, például mindegyik eltelt napot megünnepelni másnap.
És akkor az ünneplést ünnepeljük minden nap.
Inkább boldog nemszületésnapot mindekinek! Kivéve akinek ma van, annak nem!
Nem tudom most hogy van, régen elég volt szóban is felmondani, de kellett egy, vagy két tanú is.
Ez lenne a dolgozó emberek rémálma.
Szaiaztok!
Meg tudná mondani valaki, mit jelent az, hogy valamely értékesítő fél az adott terméknek másodlagos forgalmazója? Egy webáruház általános szerződési feltételei között olvastam ezt, és nem tudom pontosan mit is jelent ez. |
Bejelentkezés
Hirdetés |