Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szólj ha útban van, elugrom értük...
Erre gondolsz?
Szerencsémre (vagy szerencsétlenségemre ) édesanyám elég sokat hallgatta régebben...
Krácsony még odébb van, egy picivel!
szerk.: és nem vagyok közszolgálati mikulás sem, és csak a gazdasági válság miatt csak egy ember kap ajándékot! A TV -ben is elmondták.
Mi ennek az evolution videónak a mintájára szerveztük a szalagavatós osztálytáncunkat tavaly, nagyon nagyot ütött..
A bizonyos zene egyébként: N'Sync - Bye bye bye
A csomagolásra is kell időt szánni
Biztosan rendelt már valaki a he-áruháztól.Érdeklődnék,hogy a fizetés hogy"múkodj".Én valahogy nem nagyon bízok az ilyen áruházakban,nem tudom,miért.
Szép estét minden Pákász kollégának!
az asztalom hasonlóképpen nézhet ki, mint Ampervadász szobája! Épp most bütykölöm össze utolsó garzon szekrényemet a sarokba, ámbár egy-két hely van még! Oda, meg majd csak lesz valami betéve A projekt egyelőre a zh-, és vizsgaidőszak miatt hibernálva lesz, de ha ügyes vagyok, 2 hét szabadon maradhat a vizsgaidőszakból, akkor befejezem a konstrukcióimat, és a szobám rendbetételét. Ampervadász cimbora is megerősítheti: Ha rend van, semmit sem találok! Ebben (is) közös az álláspontunk. Jó, ha minden kéznél van! Akkor meg itt a rendetlenség! Egyébként Dani cimborámhoz egyszer ellátogattam bütykölni. Bejön az apja, és azt mondja: "Jéé, itt ekkora panel kupac szokott lenni, ott meg akkora.. Biztos a Dani meg akart tisztelni!" - és röhögött! Hát igen, mi meg nem értett "zsenik"! igen, "zsenik", mert mi átlátjuk , amit mások káosznak neveznek! Matthew
Egy kis karácsonyi hangulat!
Haszlálati utasítás: - Letölt, kicsomagol - Család eltávolítása, biztonságba helyezése - Hangerő beállítása a maximum közelébe - Leül, relaxál - Enjoy! Bővebben: Link
Most nézem,hogy Akarattyán laksz!A nagymamámnak ott van nyaralója!Melyik utcában laksz?
Megerősítem:
Idézet: „Ampervadász cimbora is megerősítheti: Ha rend van, semmit sem találok!”
Erről ki tud hogy létezik? IE, nem kezeli le, de a mozilla, igen...
Nem rossz
Olyan fura volt mert végig azt vártam hogy valamelyik halk rész után jön egy hangos én meg leesek a székről ijedségemben @ampervadasz:Én tudok :yes:
Nem semmi! Nekem eotvospm mutatta a linket... köszönet neki!
Én rendeltem, Kb, 10000 HUF+futár+csom= 10930HUF értékben.
Ha tudod mit rendelsz, akkor azt is kapod! Ez igaz az összes netes áruházra! Én sokat adok-veszek a neten. Hosszú lenne ecsetelni, hogy hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy tényleg "biztonságos"-e az a bolt, amit kiszemeltél. A HE-az ilyen! Ajánlom bátran!
Én már vásároltam nem egyszer a HEStore-tól.
Szerény véleményem szerint biztonságosak az ilyen vásárlások. amit megadsz bankkártya-adatokat azt csak a bank látja. Senki más. A HEStore pedig csak az eredményét látja, az átutalt pénzt. mert-ugye az utalás nem történik meg azonnal, van egy kis (ha jól tudom) átfutási idő, mialatt a bank végrehajtja magát a tranzakciót. Hogy műxik? Rendelés gomb, megadod az adatokat amit kér a Bank oldala és kész is. Nem ördöngősség... nem kell félni tőle De ha meg utánvéttel kéred, akkor meg ugye rámegy az utánvét költsége, ilyenkor a futárnak adod oda a kp-t, de ezt gondolom tudod...
Jah, és nagyon korrektek.
Nem lehet beszerezni egy bizonyos kijelzőt, és pár napja felhívott egy ember tőlük hogy levásárolhatom az árát... bár így is a normális.
Nem nehéz a rendszer, és ha jó kártyád van, nincs félnivalód se. A HEStoreban volt az eddigi egyetlen nettes vásárlásom. Gond nélkül meg tudtam csinálni. Nagyobb gond megfelelő kártyát szerezni. Ha nem bízol meg az internetben, akkor tiltsd le a kártyádat, amikor nem akarod használni.
Idézet: „tiltsd le a kártyádat, amikor nem akarod használni” Ebben az a bökkenő, hogy ha jól tudom, az ideiglenes letiltásért pénzt szoktak kérni...
Ha a HeStore áruházra gondolsz akkor nem kell félned meg semmi csak az a lényeg,hogy pontosan add meg a címedet és adj telefonszámot...én is onnan szoktam rendelni 1200 a postaköltség és le tudod követni a csomagod...mikor kihozzák telefonál a manus,hogy meghozta a csomagod .
Teljesen korrekt az egész
Bankra válogatja
Apámnak van/volt VISA kártyája, avval nem lehetet az interneten vásárolni, tagadta a bank a lehetőséget. Anyám nyitott deviza számlát, evvel olyan VISA kártyát kapott, ami csak elektromos használatra van, tehát interneten történő vásárlásra. 0-24ben egy ember ül a telefon végén, és rendezi a letiltást, feloldás, meg megmondja a pontos állást is. Ezért nem számolnak fel plusz pénzt, de a tranzakcióra 4%os kamatot tesznek. Ez fedezi a bank költségeit. Amiért ott ül egész nap az ember, miattad üzemelteti a szervert, stb. Ha belegondolsz, nem sok ez, főleg, hogy felénk még így sincs elterjedve a netten keresztül történő fizetés, mint Magyarországon. Valószínűleg ez a jövőben változni fog. Sajnos, még kevés üzlet kínálja ezt a lehetőséget. Végeredményben egy kényelme és biztonságos rendszer, már a politika dolga, hogy határok nélkül is lehessen használni.
Egyébként azért is merem nagyobb biztonsággal azt mondani hogy nem kell félni, mert én a C1B-nél vagyok, és nekem 2 kártyám van.
Egy maga a számlához tartozó kártya, és egy internetes vásárlókártya. Erre ráutalom a pénzt (ami ingyenes, mármint ez a vásárolókártyára utalás) és ennek a kártyának a számát adom meg netes vásárláskor így ha valaki mégis látná az adatokat vagy monjuk úgy hozzáférne az adatokhoz, semmit... de semmit nem tudna csinálni - csak ha épp kifogja az időpontot mikor rajta van a pénz amit az aktuális netes vásárlásra szánok de ennek annyira kicsi az esélye hogy ... - mert azon csak annyi pénz van amennyit vásárolok. Ezt nagyon eltalálták, nekem nagyon bejön. Azt hogy más bankoknál is van-e ilyen lehetőség sajna nem tudom, rá kell kérdezni. Ennél biztonságosabb internetes vásárlási módszert nem tudok. Jah, ha nem a neten vásárolsz... (valaki úgyis leírta volna )
Ezt gugliztam neked.
Idézet: „Lehet börre festeni művész akrillal ami folyékony +hozzá kell adni úgynevezett kötő adalékot, amit egy az egy arányban kel keverni.” Bőrfesték itt kapható:Kékgolyó utca és Scwarzer F. u. sarok: cipőkellék bolt.
Helló! A bőrt lehet festeni, és erre van direkt ilyen fajta festék. De hogy műbőrrel mi a helyzet, azt sajna nem tudom. De azt tartom logikusnak, hogy szerintem azt is lehet..
Hali!
Csak érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata Acer Aspire 5735Z laptoppal kapcsolatban? Mennyire megbízható, stb...? Köszi!
Úristen mi van itt? Ennyire nem volt elhanyagolva a hobbi!
Már a szobám fele készen van! Már csak kéne egy rúd dinamit, hogy kijussak bwlölle! |
Bejelentkezés
Hirdetés |