Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönet mindenkinek a hasznos hozzászólásokért.
Flexibilis csemperagasztót használtam próbaragasztásra a felesleges viták elkerülése érdekében. Egy ragasztás a hungarocell lapra, egy a hullámlemezre,(ott maradt, nem vált le egyelőre) egyet pedig felragasztottam a lemez oldalára, alátámasztás nélkül sem csúszik le,igaz ennek nincs is súlya. Felragasztottam egy egész tömör téglát is, ezt viszont alátámasztottam. Használható eredmény a ragasztó száradása után, talán holnap délután lehet,remélem autentikus választ tudok adni mindenkinek,akit érdekel,mert így talán egyértelmű lesz,működik-e ez a megoldás? 25 kg-os ragasztó 3.000 Ft, két zsák az egész garázsra elegendő lehet.
Bocs a kései válaszért. Ez volt az.
Üdv! Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogyan lehetne egy páratartalom mérőt nem hajszálra,de kb. pontosan kalibrálni úgy ,hogy nincs másik mérőeszköz , amivel összehasonlíthatnám a mért adatot? Van esetleg ötleted erre vonatkozóan?
Keverj össze vizet és asztali sót. Annyi vizet adj a sóhoz, hogy a só csak nedves legyen, ne látszódjon álló víz, ellenkező esetben több sót adj a keverékhez. Ezt a keveréket rakd a páratartalom mérővel egy hermetikusan lezárt dobozba/tasakba és hagyd állni 12 órát. A zárt térben kb. 75 %-os páratartlamat kell mérned.
szerk.: Ez a módszer nem kalibrálás, csak egy ellenőrzés egy adott ponton. A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2021
Szuper! Köszi! Máris megcsinálom.
Hasonlót tippként én is tettem fel, nyomtak is izomből kettő negativot a ***, hogy miért segitek.
Többi részével hogy álltok? Gyanithatóan van ott még bőven mit csinálni. A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2021
Moderátor által szerkesztve
Mint ahogy előtted is megírták már neki ugyan ezt... De azért el kellett még vagy 2x ismételned...
Jani, szerintem frissítsd az irányítószámod, különben a mesterek nem fognak segíteni és nem találnak majd oda.
Vagy vedd le, ha titkos, mert akkor meg a régi helyen fognak keringeni és kérdezősködni.
A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2021
A garázsba találtam egy ugyanilyen vasat csak az már vágva volt. Nem figyeltem ők melyik típust használták előttem.
Jani, az információvisszatartás és félrevezetés mestere Senki sem érti, mi volt a probléma, de ha megoldódott, akkor jó!
Azt tettem amit mondtatok. És jó lett.
Eddig is sokszor előfordult, hogy valakinek többen válaszoltak. Nekem is. Én sem értem ez miért probléma, ez lehet több segítség a kérdezőnek, a dolog több irányú megközelítése.
Idézet: „A garázsba találtam egy ugyanilyen vasat csak az már vágva volt.” Szerintem tutira nem fórumtag volt, mert akkor talán nem a flexet veszi elő kicsomagolni a mosógépet.
Igaz mondás, bár van akire ez jobban illene
Nekem is tetszik. Akkor mostantól senki ne írjon egyetlen betűt se egyik topikba se, hogy végre tanulhassunk.
Szerintem, csak annyi, hogy a Láma uram tanító volt, nem tanár, vagy tanuló, ahol is az járja, hogy: ismétlés a tudás anyja, apja, de ez már kész kalamajka....
Szellemességnek ható politika, de hát ezt itt nem lehetne...
Melyikben látsz politikát? S melyik oldalét?
Kár, hogy a "hobbielektronika fórum" ide fajult. Egymás b gatása zajlik, a segítséget annak köszönik meg, aki semmit nem mondott, a valós megoldás is kiderült, de azt összetévesztik 3 csavarral.
De ennél nagyobb baj is van már. Feltettem én is kérdést, hát NEM baj, hogy nem kaptam választ. Nem tudták, vagy csak nem volt idejük, rendben. Amikor saját szakállamra okoskodok, méregetek, és közzéteszem, hát ne azt kapjam már, hogy "némi aprópénzt karesnék", és ezért csinálgatom. Hát a francba, hobbifórumnak gondoltam én ezt! Értem én, hogy processzor, de melyik? Peryze a visszakérdezésemre nem járt válasz, nehogy egy földönfutó megtudja már, mivel is nem tud mit kezdeni. Talán vissza-vissza kéne gondolni arra, hogy hobbifórum, nem szakmai villogtatás-csillogtatás. A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2021
Hoffmann Gézának előre a szájába adott "eszmefuttatásai" -szerintem.
Azé, aki ávósgardírozottként jutott a tv-re, előtte részeges vidéki színészként élt, és mindig közzétette, mennyire útálja a vidéki létet, és a vidékiként létezőket. Meg a munkást, aki úgy részeges, hogy mellé nem "művészúr"
Konkurensed volt, hogy így fúúújjolsz rá?
Milliókat szórakoztatott, milliók szerették. Van aki értette. Ő szerette. Van aki nem. Ő nem. Nekem mai napig az első a humoristák közt. Mint a zenében a Beatles.
Nem, nem volt konkurrensem, nem vagyok humorista. (De ő sem)
Mindig útáltam, ha valaki a konkurrenciát szidja. Nem milliók szerették, csak jó volt a PR. Igen, pontosan úgy első, ahogyan a Beatles. Kb annyira lényegtelen az emberek többségének, csak aki azt szereti, szereti azt is hinni, hogy olyant szeret, amit mindenki. És minden igaz, amit írtam róla, sőt, ő maga dicsekedett vele. A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |