Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   347 / 3599
(#) Frankye válasza watt hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Idézet:
„Azaz, kijöttek! Persze addig ott tartani egy koccanásos bűnöst, akinek nincs biztosítása, hát elég nehéz feladat.”

Pontosan erről van szó! Még azt is, akinek a papírjai, mindene teljesen rendben van, azt is nehéz! Szegény édesanyám meg csuklott a sírjában, annyit emlegették, akik feltorlódtak - miattunk...
(#) kaszarobert válasza bandikala hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Ez a Super spyware nagyon jó program próbáld ki, egy csomó gépet megmentettünk vele ma!
(#) maTaKee hozzászólása Jan 12, 2009 /

Üdv!
Valaki a moderátorok közül, rá tudna nézni a "lágyindító" kapcsolásnak a nyákrajzára? A Mozilla-m nem bírja behozni, és nekem meg nagyon kéne a rajz!
(#) Frankye válasza maTaKee hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Nézem már. Ha lejön, átküldöm e-mailben.
(#) Frankye válasza Frankye hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

E-mail elment!
(#) maTaKee válasza Frankye hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Köszönöm! Bár az a Sprint fájl jobban tetszett volna
(#) Sergei hozzászólása Jan 12, 2009 /

Ma volt a melohelyen év eleji étrtékelés a tavalyi évröl.Szokás szerint megin vezteséges a cég.Béremelés nincs!mert csak 186 millio forint folyt be!Bevezetésre kerül a kötelezö szombati munkanap!Illetve többet és eredményesebben kell dolgozni.
Hümm!Ha azt mondom hogy költse Patikára a pénzét akkor szemét vagyok?Ugy látom itt az idö uj munkahely utánn nézni.
(#) tiggersoft válasza Sergei hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Nálunk szó sem esett fizetés emelésről...nem is értem miért?
(#) kisszee hozzászólása Jan 12, 2009 /

Nálunk meg bejelentették a cég megszűnését, ázsiai piacon nagyobb kereslet ( illetve olcsóbban dolgoznak ) van a chipbeültető-gépek iránt. Ki járt jobban ? Ráadásul a maradék cafeteria felől is nagy a lapítás, ez a reality show, nem a győzike.
(#) Sergei válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Minek az? elégedj meg azza amit kapsz.Csak sajnos az néha a hidegvizre se elég.Illetve azért nem kapsz mert "Nehogy már a melos jol keressen"! :bummafejbe:
(#) tiggersoft válasza Sergei hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Csak az a baj,hogy nálunk egy érdemi munkásra 4-5 "fejes"jut és azoknak a bérét is nekünk kell kitermelni...és ök biztos kapnak!
(#) Sergei válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Ó itt egyszerübb a helyzet.itt csak 2 fejes van.De évente 2x3x el kell menni nyaralni,sielni,turázni,raftingolni,meg feleségnek névnapjára megvenni egy Merci cd220-at.Meg uj auto mert a másik már 3 éves.
(#) sound.man hozzászólása Jan 12, 2009 /

Szeretnék egy kicsit pókerozni, nem tudtok valami oldalt vagy játkot vagy valamit? Inkább a két lapos érdekelne. Persze nem igazi pénzbe szeretnék játszani.
(#) Ricsi89 válasza sound.man hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

A legjobb a PKR. teljesen 3D-s az egész. Én is ott szoktam többnyire. Igaz elég lassan jön le, de megéri. ha elfogy a kapott zseton, akkor lehet kérni megint(vagyis amikor regisztráltam, akkor így volt). Most van 170ezrem, szóval ilyen gondom nincs. Nézd meg:PKR download Az első indításkor tölti le a frissítést, ami eltarthat 1-2 óráig a net sebességétől függően. Szerintem megéri. A laptopom kicsit gyenge hozzá, de ha betölt simán viszi. Ha esetleg úgy alakul, hogy leszeded és kipróbálod, játszhatunk egyet. Van még több ilyen játék is, pl: Pokerstars, de itt nem lehet, csak egyszer zsetont kérni, de az is elég kevés. :no:
(#) Gyurix hozzászólása Jan 12, 2009 /

Sziasztok! A múlt héten szinte egész héten voltam korcsolyázni a soroksári duna egyik mellékágán mert 2 km-re lakom tőle.De sajna csütörtök pénteken meleg front jön de szombattól megint hűlni fog.De én abban bízom, hogy ez e melegedés nem fog semmit ártani a jégnek mert annyira befagyott, hogy kb 30 centis vagy nagyobb jég van ahol nem tud annyira befagyni ott is van legalább 10cm-es jég. Ti merre szoktatok menni korizni és mit szóltok a meleg fronthoz?
(#) wg_kezdo válasza Sergei hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Egy 186M-es cég nem a cégvezetők pénzszórása miatt megy tönkre.

Az már könnyebben lehetséges, hogy nem tudnak vezetni egy céget és amiatt.
Viszont a legtöbb kárt az alkalmazottak okozzák akik csesznek a cég sorsára csak azzal foglalkoznak, hogy meg legyen a kicsinyes 5-10%-os béremelésük.
Ha azt mondják nekik, hogy most nincs béremelés, mert nincs elég megrendelés máris azon gondolkodnak, hogyan lehetne otthagyni a céget. Vagy fusizni esetleg meglopni. (tisztelet (nagyon nagy) a kivételeknek).
Na meg kérdés, hogy mit is csinál a főnök.
Ahogy én látom az ügyfeleimnél a legtöbbnek nincs hétvégéje és a munkát is hazaviszi. Igenis kapja meg ezért a plusz pénzt. A legdrágább kincs a szabadidő.

Nekem pl nincs havi fix bérem, annyit kapok amennyiért megdolgozom. Ezt kéne az alkalmazottaknál is bevezetni. Nincs havi fix, hanem havonta a nyereség arányos részét kapják meg. Ha egész nap csak neteznek akkor 0 Ft lesz a bérük....
(persze ugyenez vonatkozik a főnökökre is)
(#) sound.man válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Okés, játszhatunk csak még telepítgetem meg ilyenek.
(#) wg_kezdo válasza Gyurix hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Sajnos itt a környéken nem nagyon ismerem a vizeket.
Régen ahol laktam (Duna mellett) volt vagy 7 bányató amiken lehetett korcsolyázni.
Az volt ám az igazi paradicsom nem olyan nyomorgás, mint a műjég meg társai. (ezeknek nem sok értelmét látom).

Mentünk a Józsi bácsihoz éleztetni majd irány a tó.
Reggel indultunk és este értünk haza.
(#) sound.man válasza sound.man hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Nah már a frissítést tölti. Nem tudom meddig fog tartani, már lassan a negyedénél van.
(#) Ricsi89 válasza sound.man hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Hát egy ideig eltart, de megéri kivárni. Szerintem én már ma nem fogok játszani. Holnap elég nehéz napom lesz. Jön a félév és hát ilyenkor szivatnak a tanárok a legjobban. Ha felveszel msn-re, akkor majd megdumálhatjuk, hogy mikor jáccunk.
(#) Sergei válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Igazábol födém és falzsaluzással foglalkozunk.egész évben szinte üres a raktár.A beérkezö munkákat az épités vezetö vesz át.A fönöknél csak érdeklödnek meg kérdezösködnek.Ö igazábol csak a háttérben van.ezenfelül van 3 irodistánk.Ö adminisztrálnak ezerrel.Én raktáros vagyok. télen 6:30-16:00 melozom.Nyárom 6:30-17:00 melozom.oránként 400 forintért.ugyérzem jogos lett volna a béremelésem.az elmult két évben is csak annyit kaptam hogy nincs béremelés.Mivel 25 fös a brigád igy elég hatékonyan tudnak dolgozni.(pl keress rá googleban a veszprémi arénára)ott se 1 2 milliot akasztott.Sajnos a fönököm az a tipikus sz..rágó.és ha havonta megkapnám a nyereség arányos részét akkor nem ennyit keresnék és egy szavam se lenne.De sajnos nem igy müködik a dolog.

Idézet:
„csak azzal foglalkoznak, hogy meg legyen a kicsinyes 5-10%-os béremelésük”

azért annak a kicsinyes 5-10% os béremelésnek tudnék örülni.
(#) sound.man válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Okés, nekem nincs suli mert gáz szünet van. Már a felénél jár a letöltés. Nah valaki még jön pókerezni?
(#) wg_kezdo válasza Sergei hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Nos, ha az ember mondjuk keres 100.000-et:
akkor 10% 10.000 Ft havonta.
Ez a cégnek 40.000-be kerül havonta. Vagyis a cég nem 10%, hanem 50%-ot ad és itt bukuk általában meg a dolog.
Ha mindenkinek ad ennyit akkor az alkalmazottaknak az nem sok a cégnek viszont annyit jelent, hogy árat kell emelni amit a piac nem bír el mivel az alkalmazottak nem szeretnek magas áron vásárolni.
A kör bezárul.
A kérdés még hozzá jön: Meg is kapták a pénzt? Mert ugye mint tudjuk építőiparban gyakori, hogy nem fizetnek.
Sőt nálam is egyre gyakoribb, hogy a saját tartalékomból kell mindent fedezni mert a vevő nem utal.
Viszont, ha 1 napot csúszna a fizetés akkor már sztrálj lenne .
Na ezt nevezik hitelnek amire 0% kamat jön .
(#) Sergei válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Van hogy a fizetésem nem éri el a 80000-et egy honapban.ezzel ellentétban van akinek a havi bére nem takarja be a 200000-et és azért mert ö a raktár vezetö és egésznap az irodában üldögél jopofizik és játszik a gépen.és alkalmanként kivisz egy fuvar anyagot az autoval. ezenkivül mást nem csinál.3000 huf/m2 a tarifánk legalábbis tavaly annyi volt és visznek mint a cukrot.mint irtam üres a raktár.Az hogy megkapja-e a pénzt azt onnan tudjuk hogy jo kedve van.Márpedig ez elég sürün észrevehetö. :yes: nálunk nem egy napot csuszik a fizetés idönként hanem heteket.Mivel akad nálunk 1 2 alkoholista és ha megkapják a pénzt másnap már nem jönnek be melozni.Ezért pénteken van fizetés,de ha szombaton melo van akkor csak következö hét pénteken lesz fizetés.és volt rá példa hogy 6 hétre kaptunk fizetést.(6 hét telt el az elözö fizetés között)Én mindig is azt mondjam hogy annak adjon aki megérdemli és aki megdolgozozz érte.Csak az a fura hogy 25 emberböl senkisem érdemli meg.jah és azt elfelejtettem mondani hogy bérbeadással is foglalkozunk.tehát jönnek bérelni fizetik a kauciot majd fizetik a bérleti költséget.
(#) googa hozzászólása Jan 12, 2009 /

Nem találom a keresővel azt a topikot, ami ilyesmi: "Mit, hol vegyek?" vagy "Hol érdemes?"
Ne bántsatok érte, de lenne egy kérdésem: Nem tudom hol vegyek olyan rádió adót, mint az autók központi záras kulcstartója és hozzá való vevőt. A vevőnek az adón való gomb nyomásakor kellene egy impulzust kiadnia. Egy mágneszár távnyitásához kellene (max. 5 méter). Köszönöm előre is, hogy ne fecséreljem a szót!
(#) googa válasza googa hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Oké, találtam valamit a Google-n kaputechnika címszóról elindulva. Néha nehéz jó keresőszót találni, főleg, ha nem tudom pontosan megfogalmazni mit is akarok.
(#) m.joco hozzászólása Jan 12, 2009 /

Hello
Jön innen valaki holnap Győrbe Széchenyi Egyetemre nyitott napokra?
Üdv.
(#) googa válasza m.joco hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Vizsgaidőszakban nyíltnap Bementek, megnéztek egy-két kivágását, aztán el is megy a kedvetek. Előadást ilyenkor hiába is kerestek, gondolom én...
(#) bakaruha hozzászólása Jan 12, 2009 /

Sziasztok elektrotanyára szeretnék meghívót nem tud valaki segíteni köszönöm
(#) m.joco válasza googa hozzászólására (») Jan 12, 2009 /

Villamosmérnök szeretnék lenni...fognak is a szakmáról beszélni holnap, és megmutatják a laborokat is. Majd meglátjuk milyen lesz
Következő: »»   347 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem