Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Azaz, kijöttek! Persze addig ott tartani egy koccanásos bűnöst, akinek nincs biztosítása, hát elég nehéz feladat.” Pontosan erről van szó! Még azt is, akinek a papírjai, mindene teljesen rendben van, azt is nehéz! Szegény édesanyám meg csuklott a sírjában, annyit emlegették, akik feltorlódtak - miattunk...
Ez a Super spyware nagyon jó program próbáld ki, egy csomó gépet megmentettünk vele ma!
Üdv!
Valaki a moderátorok közül, rá tudna nézni a "lágyindító" kapcsolásnak a nyákrajzára? A Mozilla-m nem bírja behozni, és nekem meg nagyon kéne a rajz!
Nézem már. Ha lejön, átküldöm e-mailben.
Köszönöm! Bár az a Sprint fájl jobban tetszett volna
Ma volt a melohelyen év eleji étrtékelés a tavalyi évröl.Szokás szerint megin vezteséges a cég.Béremelés nincs!mert csak 186 millio forint folyt be!Bevezetésre kerül a kötelezö szombati munkanap!Illetve többet és eredményesebben kell dolgozni.
Hümm!Ha azt mondom hogy költse Patikára a pénzét akkor szemét vagyok?Ugy látom itt az idö uj munkahely utánn nézni.
Nálunk szó sem esett fizetés emelésről...nem is értem miért?
Nálunk meg bejelentették a cég megszűnését, ázsiai piacon nagyobb kereslet ( illetve olcsóbban dolgoznak ) van a chipbeültető-gépek iránt. Ki járt jobban ? Ráadásul a maradék cafeteria felől is nagy a lapítás, ez a reality show, nem a győzike.
Minek az? elégedj meg azza amit kapsz.Csak sajnos az néha a hidegvizre se elég.Illetve azért nem kapsz mert "Nehogy már a melos jol keressen"! :bummafejbe:
Csak az a baj,hogy nálunk egy érdemi munkásra 4-5 "fejes"jut és azoknak a bérét is nekünk kell kitermelni...és ök biztos kapnak!
Ó itt egyszerübb a helyzet.itt csak 2 fejes van.De évente 2x3x el kell menni nyaralni,sielni,turázni,raftingolni,meg feleségnek névnapjára megvenni egy Merci cd220-at.Meg uj auto mert a másik már 3 éves.
Szeretnék egy kicsit pókerozni, nem tudtok valami oldalt vagy játkot vagy valamit? Inkább a két lapos érdekelne. Persze nem igazi pénzbe szeretnék játszani.
A legjobb a PKR. teljesen 3D-s az egész. Én is ott szoktam többnyire. Igaz elég lassan jön le, de megéri. ha elfogy a kapott zseton, akkor lehet kérni megint(vagyis amikor regisztráltam, akkor így volt). Most van 170ezrem, szóval ilyen gondom nincs. Nézd meg:PKR download Az első indításkor tölti le a frissítést, ami eltarthat 1-2 óráig a net sebességétől függően. Szerintem megéri. A laptopom kicsit gyenge hozzá, de ha betölt simán viszi. Ha esetleg úgy alakul, hogy leszeded és kipróbálod, játszhatunk egyet. Van még több ilyen játék is, pl: Pokerstars, de itt nem lehet, csak egyszer zsetont kérni, de az is elég kevés. :no:
Sziasztok! A múlt héten szinte egész héten voltam korcsolyázni a soroksári duna egyik mellékágán mert 2 km-re lakom tőle.De sajna csütörtök pénteken meleg front jön de szombattól megint hűlni fog.De én abban bízom, hogy ez e melegedés nem fog semmit ártani a jégnek mert annyira befagyott, hogy kb 30 centis vagy nagyobb jég van ahol nem tud annyira befagyni ott is van legalább 10cm-es jég. Ti merre szoktatok menni korizni és mit szóltok a meleg fronthoz?
Egy 186M-es cég nem a cégvezetők pénzszórása miatt megy tönkre.
Az már könnyebben lehetséges, hogy nem tudnak vezetni egy céget és amiatt. Viszont a legtöbb kárt az alkalmazottak okozzák akik csesznek a cég sorsára csak azzal foglalkoznak, hogy meg legyen a kicsinyes 5-10%-os béremelésük. Ha azt mondják nekik, hogy most nincs béremelés, mert nincs elég megrendelés máris azon gondolkodnak, hogyan lehetne otthagyni a céget. Vagy fusizni esetleg meglopni. (tisztelet (nagyon nagy) a kivételeknek). Na meg kérdés, hogy mit is csinál a főnök. Ahogy én látom az ügyfeleimnél a legtöbbnek nincs hétvégéje és a munkát is hazaviszi. Igenis kapja meg ezért a plusz pénzt. A legdrágább kincs a szabadidő. Nekem pl nincs havi fix bérem, annyit kapok amennyiért megdolgozom. Ezt kéne az alkalmazottaknál is bevezetni. Nincs havi fix, hanem havonta a nyereség arányos részét kapják meg. Ha egész nap csak neteznek akkor 0 Ft lesz a bérük.... (persze ugyenez vonatkozik a főnökökre is)
Okés, játszhatunk csak még telepítgetem meg ilyenek.
Sajnos itt a környéken nem nagyon ismerem a vizeket.
Régen ahol laktam (Duna mellett) volt vagy 7 bányató amiken lehetett korcsolyázni. Az volt ám az igazi paradicsom nem olyan nyomorgás, mint a műjég meg társai. (ezeknek nem sok értelmét látom). Mentünk a Józsi bácsihoz éleztetni majd irány a tó. Reggel indultunk és este értünk haza.
Nah már a frissítést tölti. Nem tudom meddig fog tartani, már lassan a negyedénél van.
Hát egy ideig eltart, de megéri kivárni. Szerintem én már ma nem fogok játszani. Holnap elég nehéz napom lesz. Jön a félév és hát ilyenkor szivatnak a tanárok a legjobban. Ha felveszel msn-re, akkor majd megdumálhatjuk, hogy mikor jáccunk.
Igazábol födém és falzsaluzással foglalkozunk.egész évben szinte üres a raktár.A beérkezö munkákat az épités vezetö vesz át.A fönöknél csak érdeklödnek meg kérdezösködnek.Ö igazábol csak a háttérben van.ezenfelül van 3 irodistánk.Ö adminisztrálnak ezerrel.Én raktáros vagyok. télen 6:30-16:00 melozom.Nyárom 6:30-17:00 melozom.oránként 400 forintért.ugyérzem jogos lett volna a béremelésem.az elmult két évben is csak annyit kaptam hogy nincs béremelés.Mivel 25 fös a brigád igy elég hatékonyan tudnak dolgozni.(pl keress rá googleban a veszprémi arénára)ott se 1 2 milliot akasztott.Sajnos a fönököm az a tipikus sz..rágó.és ha havonta megkapnám a nyereség arányos részét akkor nem ennyit keresnék és egy szavam se lenne.De sajnos nem igy müködik a dolog.
Idézet: „csak azzal foglalkoznak, hogy meg legyen a kicsinyes 5-10%-os béremelésük” azért annak a kicsinyes 5-10% os béremelésnek tudnék örülni.
Okés, nekem nincs suli mert gáz szünet van. Már a felénél jár a letöltés. Nah valaki még jön pókerezni?
Nos, ha az ember mondjuk keres 100.000-et:
akkor 10% 10.000 Ft havonta. Ez a cégnek 40.000-be kerül havonta. Vagyis a cég nem 10%, hanem 50%-ot ad és itt bukuk általában meg a dolog. Ha mindenkinek ad ennyit akkor az alkalmazottaknak az nem sok a cégnek viszont annyit jelent, hogy árat kell emelni amit a piac nem bír el mivel az alkalmazottak nem szeretnek magas áron vásárolni. A kör bezárul. A kérdés még hozzá jön: Meg is kapták a pénzt? Mert ugye mint tudjuk építőiparban gyakori, hogy nem fizetnek. Sőt nálam is egyre gyakoribb, hogy a saját tartalékomból kell mindent fedezni mert a vevő nem utal. Viszont, ha 1 napot csúszna a fizetés akkor már sztrálj lenne . Na ezt nevezik hitelnek amire 0% kamat jön .
Van hogy a fizetésem nem éri el a 80000-et egy honapban.ezzel ellentétban van akinek a havi bére nem takarja be a 200000-et és azért mert ö a raktár vezetö és egésznap az irodában üldögél jopofizik és játszik a gépen.és alkalmanként kivisz egy fuvar anyagot az autoval. ezenkivül mást nem csinál.3000 huf/m2 a tarifánk legalábbis tavaly annyi volt és visznek mint a cukrot.mint irtam üres a raktár.Az hogy megkapja-e a pénzt azt onnan tudjuk hogy jo kedve van.Márpedig ez elég sürün észrevehetö. :yes: nálunk nem egy napot csuszik a fizetés idönként hanem heteket.Mivel akad nálunk 1 2 alkoholista és ha megkapják a pénzt másnap már nem jönnek be melozni.Ezért pénteken van fizetés,de ha szombaton melo van akkor csak következö hét pénteken lesz fizetés.és volt rá példa hogy 6 hétre kaptunk fizetést.(6 hét telt el az elözö fizetés között)Én mindig is azt mondjam hogy annak adjon aki megérdemli és aki megdolgozozz érte.Csak az a fura hogy 25 emberböl senkisem érdemli meg.jah és azt elfelejtettem mondani hogy bérbeadással is foglalkozunk.tehát jönnek bérelni fizetik a kauciot majd fizetik a bérleti költséget.
Nem találom a keresővel azt a topikot, ami ilyesmi: "Mit, hol vegyek?" vagy "Hol érdemes?"
Ne bántsatok érte, de lenne egy kérdésem: Nem tudom hol vegyek olyan rádió adót, mint az autók központi záras kulcstartója és hozzá való vevőt. A vevőnek az adón való gomb nyomásakor kellene egy impulzust kiadnia. Egy mágneszár távnyitásához kellene (max. 5 méter). Köszönöm előre is, hogy ne fecséreljem a szót!
Oké, találtam valamit a Google-n kaputechnika címszóról elindulva. Néha nehéz jó keresőszót találni, főleg, ha nem tudom pontosan megfogalmazni mit is akarok.
Hello
Jön innen valaki holnap Győrbe Széchenyi Egyetemre nyitott napokra? Üdv.
Vizsgaidőszakban nyíltnap Bementek, megnéztek egy-két kivágását, aztán el is megy a kedvetek. Előadást ilyenkor hiába is kerestek, gondolom én...
Sziasztok elektrotanyára szeretnék meghívót nem tud valaki segíteni köszönöm
|
Bejelentkezés
Hirdetés |