Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem ez nem opció sajnos. Minden iroda viszonylag messze van és lehetetlen ügyfélszolgálati idővel működik.
Idézet: Mindenképpen várjuk a feljeményeket. Személy szerint nagyon kíváncsi vagyok mit fognak mondani, pláne arra, hogy nem veled vannak szerződésben... „Én holnapra tudtam időpontot foglalni”
Erre én is kíváncsi vagyok.
Viszek tulajdoni lapot az ingatlanról, mert feltételezem, hogy azzal fognak kekeckedni, hogy nekem nem adhatnak ki infót csak a szerződéses félnek. Aki amúgy én volnék. Viszem a villamos energia vásárlási szerződést is, ami egyértelműen a nevemre szól. Kíváncsi vagyok mibe fognak ezek után belekötni.
Telefonon el lehet érni őket, ha kellően türelmes vagy. Izzasztanak a telefon mellett sokáig, a minden munkatársunk foglalt dumával, de ha kellően kitartó vagy, egy idő múlva kapcsolnak ügyfélszolgálatost, aki minden lát a rendszerben, az előzményekkel együtt.
Én azért megyek be, mert feltételezem, hogy az lesz a válasz, hogy nekem telefonon nem adhatnak felvilágosítást, hiszen nem én vagyok a szerződő fél. ( Szerintük. ) Eddig kb háromszor sikerült beszélni velük, de akkor még nem találták ki ezt az ügyfél lerázó formulát. Sokat agyalhattak ezen. Rossz vicc ez az egész.
Nekem csak negyven perc türelmem volt. Az kevésnek bizonyult.
Én azt nem tudtam elintézni személyesen, mikor bementünk az asszonnyal kézen fogva, hogy ő is eljárhasson az áramügyekben korlátok nélkül az idők végezetéig. 1 évig járhat el a közös ingatlanunk áramügyeiben, mert az én nevemen van a mérő. Mondtam a hölgynek, akkor írja át kettőnk nevére, de azt meg nem lehet. Azt nem tudom, hogy tényleg nem lehet-e, vagy csak nem tetszett a nőnek a pofánk, de abszurd.
Mocsok egy banda. Sajnos óvatlan voltam, amikor szerződést kötöttem velük.
Nem is értem. Ha elfogadják tőled a pénzt, amit a szolgáltatásert fizetsz, akkor hogyan mondhatják, hogy nincs suerződes veled (és a hellyel)? És akkor miért is fizettek 5 pénz kötbért???
Jó, én jártam úgy, hogy felhívtam a szolgáltatót, nincs áram. Szépen be is mutatkoztam (és közöltem a helyet, és még azt a csodálatos számot is). Rohadtul nem jött ki senki, mert "szs" nincs velük szerződésben. Csak szsné. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Lehet, hogy egy etelközi anyakönyvbeli felmenőd alapján suttyomban átneveztek ...cs-ről ...ts-re?
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2023
(Még annyi sem okvetlen kell. Ezert momdtam az szs-szsné különbséget. Szigorúan zárójelben mondom el: mikor a fater meghalt, akkor az örökölt házat mind átadtuk egy testvérünknek. Azonban az összes közmű a mai napig a fater nevén van, neki jönnek a számlák. Egy hiba esetén nehéz lenne a húgomnak egy 80 éves férfi nevében nyilatkozni. Aki 17 éve nem él.)
Van valakinek benzines Hyundai i30-as autója? Az érdekelne, hogy gyárilag milyen indító-akku van benne. Ah kapacitás, és fizikai méretek - konkrétan:pl. befér-e a 19cm magasság, vagy csak a 17,5cm?
Nekem nincs, de az Unix program szerint belefér.
Mondjuk még pár apróságot írhattál volna...
Évjárat? Motorméret? Az én FD-mbe Exide Premium EA530 került immáron másodszor és remekül bevált (az első valami 7 év körül bírta, s a legnagyobb hidegben is pöccröff indított, a második még csak két éve van benne). Mondjuk meg kell hagyni, szépen felment az ára, ez alatt a két év alatt "csak" 9000-rel lett drágább ugyanott... Ja és persze elvileg ez is 19cm magas, vidáman befér a helyére. árukereső A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2023
Gondolom megmérhető a helye mérete. A + és - saruk helyzete az akkutetőn számít erre figyelj, van fordított is. Tehát a saruk akku szélén, csak egy helyzetben tehető bele, mert oda passzolnak a kábelek, de lehet fordított elhelyezésű a két saru polaritás.
Megegyezés szerint, mikor feléd vannak a kivezetések, aszerint bal-, vagy jobb pozitívos…
Srácok!
2017-ben, amikor megszűnt a korábbi villamos energia szolgáltató, akkor több lehetőséget is felkínáltak. Én az ELMŰ ÉMÁSZ szolgáltatót választottam, és velülk kötöttem szerződést, amit aztán átvett az E-ON. Akkor emlékeim szerint még a DÉMÁSZ-t is lehetett volna választani. Létezik még más az E-ON-tól független lakossági villamos energia szolgáltató, amelyik illetékes Budapesten, vagy az E-ON a monopol helyzetű szolgáltaó? A számlát az MVM küldi, de a beadványokat kérelmeket az E-ON internetes felületén lehet beadni, akik meg ignorálnak minden feladatot. Mik az összefüggések, az MVM, E-ON, ÉMÁSZ, stb szervezetek között? A hozzászólás módosítva: Nov 27, 2023
2011-es 1.4-es benzines. Az előző tulaj a lehető legkisebb akkut rakta bele (bár végülis bírta pár évig), de ez már a végét járja, tehát a közeljövőben biztosan cserélni kell. Azt nehéz megmérni milyen magas fér be úgy, hogy a motorháztető lecsukható legyen és semmi ne érjen hozzá az akksihoz amikor lecsukom. Ami benne van az 17,5cm magas, de gyanús hogy magasabb is elfér, és a kapacitása sem baj ha kicsit nagyobb mint a minimálisan elegendő... Legalábbis ha már újat veszek bele, akkor legyen megfelelő kapacitású, vagy akár inkább kicsit túlméretezett, de férjen is el fizikailag a számára szolgáló helyen.
Nekem a Banner akksikat ajánlották régebben, eddig be is vált, a Focusomban már több mint 7 éve szolgál - eddig hibátlanul egy ilyen aksi.
Ez már akkor a második generációs, vagy még az első? Csak azért vagyok bizonytalan benne, mert akkor volt a váltás a két generáció között... Az enyém is 1.4benzin 2008 decemberi, még az első generáció. A 19cm-es belefér. Amit írtam neked az előző hozzászólásban, azt szereti, még az akku körüli szövetet is át lehetett rá húzni. Jobb pozitív való bele, az Exide premium EA530 a nagy indítóárama miatt a téli hidegben se nyüglődött.
Az első ilyen akkum miután kicseréltem, lett belőle tartalék, hogy ha bikázni kellene valamelyik autót... Csak azért merem ajánlani, mert nekem bevált ez a típus.
Még az első generációs. Sajnos a "bicska-kulcs-távirányító" háza már szétment (és nem az első), és sehol nem kapok kompatibilis műanyag házat, mert amit most árulnak i30-hoz, abba egyszerűen nem fér bele az a panel, ami ebben van. A Fordé persze még a gyári, és hibátlan, pedig az sokkal öregebb autó. A Hyundai-t az asszony használja, de nem tudom ennek van-e szerepe a gyorsabb elhasználódásban (de a kuplung esetében feltételezem, hogy van... )
Ha az első generációs, akkor olyan, mint az enyém. Én minden nap használom és a gyári bicskakulcson mindössze egy kis kopás látszik, meg a matrica kopott le róla. Igaz én zsebben hordom, nem valami női táska mélyére eldugva
Alin lehet hozzá komplett házat venni gombokért: ali
Sajnos arra még várni kell.
Jól elnéztem a dátumot, egy decemberi hétfő, nem a tegnapi. Ez természetesen ott derült ki.
Eljött az ideje, hogy a cikksorozatot elkezdjem. Ennek örömére a bevezető elkészült, s holnaptól kezdve minden nap egy újabb oldallal fog bővülni, ahogy szépen sorban haladok az adventi kalendáriumban
Moderátori jóváhagyás után elérhető: Link Idézet: A cikkek csak úgy jelennek meg, ha elkészíted, lezárod, s végül jóváhagyja egy moderátor. Addig viszont nem látható. A módosítások alatt is el fog tűnni, vagyis amikor újabb oldallal bővítem, akkor megnyitom szerkesztésre, ezzel számotokra láthatatlan lesz, módosítom, lezárom, s ismét jóvá kell hagyja egy moderátor, utána fogjátok ismét látni.„Moderátori jóváhagyás után” Itt ez a rend. A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2023
"Adott egy LG 43UM7100LB modellszámú TV amin van 2db HDMI bemenet és 1db USB bemenet. Az USB-s bemenet már foglalt van rajta egy külső merevlemezem. Vettem hozzá egy vezeték nélküli billentyűzetet amit ha bedugok az USB bemenetre működik. Tettem a TV USB bemenetére egy USB2.0 elosztót, a Billentyűzet működik rendesen, de nem tudok felvenni mert azt írja nekem vissza: A felvétel nem elérhető USB-előoszton keresztül, dugja a tárolóeszközt közvetlenül a TV USB-portjába. Érdekes az előző felvételeket meg lejátsza. Hogyan tudnám csatlakoztatni a TV-hez a billentyűzet USB stick-jét és a merevlemezt, hogy az fel is tudjon venni?
Amennyiben az usb elosztó nem külső tápos, azaz a forrásból kapja az áramot csak, akkor elsőnek egy olyannal próbálnám ki, amire lehet külső tápot tenni. Powered usb hub a kulcsszó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |