Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   608 / 3603
(#) scooby_ válasza mark.budai hozzászólására (») Júl 17, 2009 /

Későn tudtuk meg hogy...tudod
Akkor tovább maradt volna a szalag ha még az elött megtudjuk hogy eltemették.(akkor vették volna le a szalagot a temetése napján,mint a fekete zászlót)
(#) mark.budai válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 17, 2009 /

Jaa, így már értem!
(#) scooby_ válasza mark.budai hozzászólására (») Júl 17, 2009 /

Én legalább is erre tippelek...
(#) Mzolee hozzászólása Júl 18, 2009 /

Sziasztok!
Vajon mire keressek a neten ha olyas valami érdekelne, amivel dupla falú faházon (2 centis deszka - 8 centi szigetelés - 2 centis bútorlap) ki lehet vezetni kályhacsövet. Ugyanis műhelyt építek és kályhát is akarok bele. Egy rajzot is összehoztam: az a narancs kis dobozka lenne az amire kíváncsi vagyok, hogy hogy hívják?!
Ötlet? (köszi)
(#) sándor válasza Mzolee hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Szia! Nem tudom van e rá lehetőséged, betonból önteni egy kivezetőnyílást a csőnek, hőszigetelés gyanánt kevernék bele perlitet .Nem tudom mennyire lenne így masszív? ha van kőműves vagy hozzáértő kolléga ,esetleg a keverési arányokban segíthetne.
(#) Mzolee válasza sándor hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Köszi az ötletet!
Hát..
Ha minden igaz, akkor nemsokára fogunk betonozni a garázs előtti részt, kocsifelhajtónak, és onnan majd elveszek anyagot. Na de mondd, ez a perlit is ugyanúgy kapható tüzépen, mint mondjuk a cement?!
(#) Action2K válasza Mzolee hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Szia! Igen kapható. Arra vigyázni kell, hogy a beton átvezetőbe mindenképpen tegyél köralakú vasalást, mer nagy lesz a hőingadozás, és szétreped. Mondhatnám a Ytongot is de az drága, és piszok óvatosan kellene kifúrni. No meg az is elrepedhet. A beton is megfog repedni idővel, de a vas összetartja. A beton 1/5 (1 cement/5 sóder) arányban jó oda. Perlitesítve
Bár, én az egészet lemezből és kőzetgyapotból oldanám meg.
(#) sándor válasza Action2K hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Idézet:
„Bár, én az egészet lemezből és kőzetgyapotból oldanám meg”

Viszket mindenem csak belegondolok...
Egyébként ez is jó megoldás.
(#) Action2K válasza sándor hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Az üveggyapot az alaktomosabb, a kőzetgyapot "barátságosabb". Nem keverendő össze a kettő. Vannak egyébként olyan kőzetgyapotok, amiket táblákban kapni, merevített a két oldala. 250°C-ig hőálló.
(#) DuMatyi válasza Dióda hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Sziasztok, csak most van alkalmam válaszolni. Olvastam a sajnálatos hírt. Ahányszor hallom a TV-ben, hogy valaki fiatal meghal (voltaképp lényegtelen, hogy diszkóbaleset, vagy más), mindig egy megmagyarázhatatlan-kellemetlen érzés fut rajtam végig, és sokáig nem múlik el, így ismeretlenül is. Ez különösen igaz arra, aki valaki velem egykorú. Jeep is 24 éves volt, mint én. Alig volt ideje élni szegénynek. Nyugodjék békében! Szegénynek valami hosszan tartó betegsége lehetett, mivel azt írta édesanyja:
Idézet:
„Két munkahelye volt, ahonnan betegsége miatt elküldték.”
Borzasztó ilyeneket olvasni, hogy ilyen megtörténhet. Nem elég, hogy beteg volt, még belé is rúgtak. Elküldték, amikor minden támogatásra szükség lett volna, és éreztetni kellett volna vele, hogy szükség van rá... Ahogy olvasom, egyetlen gyermeke volt szüleinek. Remélem lesz elég erejük életük legnehezebb időszakát túlélni.
(#) Mzolee válasza Action2K hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Tényleg? az jó mert már most 33 m2 - 7,5-ös kőzetgyapot áll a fészerben és várja, hogy beépítsem a műhely oldalfalaiba...
(#) kobold válasza Mzolee hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Tényleg, nem tudja valaki, hogy forgalmaznak-e valahol 1-2 cm vastag kőzetgyapotot a képen is látható tekercs-kiszerelésben? Néhány elég rosszul sikerült lemezajtó utólagos hangszigetelésére kellene egy csarnokba (duplafalú ajtók, épp csak hungarocell-táblákat vágtak bele, ami nem igazán erre való).
(#) jocki17 hozzászólása Júl 18, 2009 /

Sziasztok! Van egy winchesterem és ezt a hibaüzenetet irja ki a gáp ha bekötöm: 113-AA54800-100
a winyó tipusa: samsung HD082GJ
Ha beirom a googlébe a hibaüzenetet akkor kiad valamit de nem értem mert nem magyar
Segitsetek kössz
Üdv!
amugy pontosan ezt irja ki:
113-AA54800-100
GV-R925128DE F10
(#) Mzolee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Suzuki Eko felnik és 16"-os gumi megy rájuk
Kellett az abroncs és a belső a kerti tologatós kocsira, de még kellenek ezek, szóval...
(#) _ampervadasz_ válasza jocki17 hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Üdv Jocki17!

Nem a merevlemezeddel van a probléma hanem az AGP VGA kártyáddal.

Ezzel a mervelemezzel semilyen probléma nincsen, és ha valami erorr is lenne vele, nem iylen hibaüzenetet kapsz.

Dual Head ATI Radeon 9250 -es kártyádnak nemtetszik valami. Próbáld meg frissíteni az AGP-d, és az alaplapod BIOS -át. előtte a beállításait nézd meg. Jobbal előrukkolni nemtudok, mert az alaplapod típusát nemtudom. Éehet hogy a BIOS erőforráskezelésében lépett fel / lép fel valamiylen hiba (IRQ), és már nemtud elegendő erőforrást a VGA -dhoz, de ez nembiztos.
(#) zenetom hozzászólása Júl 18, 2009 /

Hali!
Titeket nem izgat a vihar? Én már tisztára belebolondultam, pedig ahogy elnézem, az Alföld megint csak kicsit kap belőle PEdig nem ártana egy kiadós vihar
Apropó műholdkép
(#) zenetom válasza zenetom hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Jé most nézem a gugliert is tud ilyet

G_E_vihar.jpg

(#) zoz11 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Sziasztok

Ma ide ért hozzánk is a jégeső, kb. 20perc alatt eset le 44mm eső.
Kb. dió és tojás nagyságú jég esett, az új garázs tetőmet szétverte teljesen, olyan mint a szita, az autó kint volt a ház előtt, az meg olyan mint amit géppuskával lőttek volna szét

Bővebben: Link

üdv!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 18, 2009 /

Aki kint van a természetben, vagy nyitvahagyta az ablakit, csukja be! Nagy zuhit kapunk! Jelenleg most éri elkomárom hjatárát. A vihar északnyugatfelől, inkább nyugatfelől, jön. A mentők tűoltók már szirénázva indultak el a telephelyükröl.

Megjegyzés, a képek készülte előtt kb 13 perccel, hétégfra sütött a nap!
(#) zoz11 válasza zoz11 hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

A videót én készítettem a műhely ajtóból
(#) _ampervadasz_ válasza zoz11 hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Idézet:
„The requested document was not found on this server”

A Fájl nemtalálható.
(#) zoz11 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Itt is ugyan ez volt a helyzet, 33fok volt délben, leültünk ebédelni és akkor kezdett el sötétedni, meg folyamatosan dörgött az ég, aztán két nagy csattanás, és jött ami csak kifért a csövön
(#) sándor válasza Action2K hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Lehet hogy az üveggyapot áldozata lettem de egy ideig egyikkel sem akarok találkozni...
Itt Félegyházán még hét- ágra süt a nap..

Nem semmi. Mint a szőnygebombázás!

Most meg már kez elkerülni. itt csak a csücske halad el.
Előtte jött mint metró, nagy szélell, drögéssel, mindennel, és most meg kezd lecsendesülni, gondolom továbbhízik, és majd akkor adja le a tartalmát. Feltételezhetően nagy károk fognak ebbeől is keletkezni.
Teljesen meg van bolondulva az időjárás. Még az időjósok sem tudták pontosra megmondani az időjárást. Többnyire mindig hétvégére jött a zutyi.

Itt megint szakad alig látni ki az ablakon, amit ígértek 50mm-ert az meg lesz simán ezen a részen.
(#) Doszpot hozzászólása Júl 18, 2009 /

Na pécsre most ér ide. Pár perc alatt besötétedett. A szél tép mindent, a felhő meg ahogy ismerem vár még kicsit, hogy beleadhasson apait anyait.
(csak nagy jég ne jöjjön a kocsira. :hide: )
(#) Mzolee hozzászólása Júl 18, 2009 /

Az idokep.hu már most túlterhelődött itt (lenne) a Percről-perce rovata ...
(#) _ampervadasz_ válasza Mzolee hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Továbbalakult a vihargóc.

vihargóc.JPG

Következő: »»   608 / 3603
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem