Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is rendeltem már, valakinek ígértem is postacímért cserébe mert maradt de elkevertem valahová, megvan de mégsincs... A lényeg ez bűncselekmény szerintem. Mármint az árulása, rendelése nem, persze nem nyakra főre.
Az internetről letöltött datasheet-ek eladók! Nem ingyen minta és olcsó! (1500.-/db.)
Már gondolkoztam feladom a hirdetést, de akkora warnt kaptam volna hogy na.
A HE. kapcsolásai kinyomtatva postával 2000huf/db...
Van pár ezer, végülis olcsó azért a pár ezerért az egész.
Ha már mindenki bizniszel, én is
Én fórumtársi kapcsolatokat fogok értékesíteni
Akkor ezt übereljétek:
HE-s felhasználó név/jelszó párosok eladók! A moderátori párosokra licitálni lehet (indulási alap: 100E. Ft.)
Én telefonszámokat. Nagyon sokat tudok ám. Szerintem többet mint bárki, igaz azt nem tudom kié.
Én meg akkor eladok 30 pontot az eddig megszerzettjeimből. Irányár: 5000Ft/pont.
Ez mondjuk nem hülyeség. Szivesen adnék pontokat a sajátomból, 1-2 értelmes itteni fórumozónak!
Topiiii! Lehet?
Akinek van jó sok az könnyen beszél. Akinek meg nincs az fizessen neked érte.
Azon is filóztam, hogy lehetne újra (video) pályázat, és a helyezettek pontokat kapnának, nem tárgyi eszközöket.
Én a szülinapomra kérnék párat úgy is hamarosan itt az ideje
Most lehet, hogy rontom a boltod, de én pl. nem szeretnék modi lenni. Terelgetni a mostanában egyre nayobb birkákat...
Nem irigylem...
Eszméletlenek vagytok.
Tujátok milyen nehéz evés közben írni a HE -ra miközben MSN -en beszélgetek, és közben visítva röhögök?! Ha igen, akkor nem szóltam!
Nekem 5. én lesz. Pont az nem kell piros háromszög jöhet majd.
Nekem 13.-án lesz. viszont én is hajazok a háromszögre. már csak azért is mert 30.-at töltöm be
Az év Apróhirdetése.
Ha mindezt magabiztosan és egészséges adrenalinszinttel csinálod, akkor jó! De a sok fölösleges vizsga-stressznek lehetnek akár egészségre ható következményei is, annyit meg semelyik hülye vizsga nem ér, akár, hogy fényezik, különösen, ha ma már élethosszig tartó tanulás van, és így még rengeteg vizsga áll előtted.
Egyébként holnap ügyes legyél!
Sziasztok, jó éjt mindenkinek. Lámpa oltás. :heureka:
Üdv!
Sajna ezt az üzletet már elvitték előled. Az NHH -nál vásárolhatsz telefonszámokat (azonosítókat), ha van jogosultságod, de a telefon szolgáltatóktól Te is vásárolhatsz "különleges" számokat jó pénzért. (pl. +361555-5555)
"Ne azzal az egérrel foglalkozz, hanem velem!"
(( A monitor talpán, a 2 csavar mögött egy elhullajtott macsbajusz látható. ))
Jó reggelt!
Na mi van, csak én szedek ... cseppet? Vagy akkora hó eset, hogy senki más nem tud eljutni az ágytól a PC-ig?
Na látom más is felébredt.
No de uraim, mi ebben a csodálatos januárban?
Erről is Vivaldi tehet. Mikor kitalálta azt a négy évszakot, a telet kihagyhatta volna. Elég lenne úgy is csak, hogy Három Évszak.
Szintén jó reggelt.
Beszéld meg vele, megvettem a telefonszámát. Kell? |
Bejelentkezés
Hirdetés |