Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Sziasztok! Hogyan kell a regisztrált kártyáról feltölteni a Balance-t, én csak bankszámláról való átutalást találok a pay-pal-on?
Szerintem kártyáról nem kell feltölteni. Ha a palin keresztül vásárolsz, az majd megterheli a beregisztrált bankkártyádat az adott összeggel. Kb 5-10mp és jön a visszaigazolás a tranzakció sikerességéről, ha van elegendő fedezet a kártyán...
Megszüntetem a bankszámlámat és ide szeretném, ingyenes vásárlásként tenni a pénzt, gondoltam ide forintra pontosan küldeni, hogy ne legyen átutalási/tranzakciós díj.
Ha nem lesz bankszámlád a bankkáryád hogy fog működni? Ezt nem értem...
Egyébként kártyás vásárlásoknál nincs tranzakciós díj, de ezt már írtuk nemrég...
Ha a bankkártya mögött nincs bankszámla (se pénz) akkor sehogy..
Üdv: Mit lehet tenni hogyha a csomag megérkezett a vámra,de nem továbbitják.
Ugyan is már 2 hete itt van az országban. És pár napon belül lejár a készbesités. Mitülnek rajta enni ideig. pedig csak 1,80e kis csomagról van szó. Köszi.
Mielőtt megszűnne a bankszámla/bankkártya szeretném lenullázni, ennyi. Ha átutalom valahová akkor van átutalási díj ha levásárlom akkor nincs, de forintra pontosan kellene a boltban fizetnem, ezért gondoltam a paypal egyenleget feltölteni pont annyival amennyi a számlán van.
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2016
A Vámhivatalnál már próbáltál tapogatózni? Esetleg a Posta ügyfélszolgálatnál?
Még az is lehetséges, hogy a cím nem egyértelmű, vagy olvashatatlan.
Nem tudom hogy mi lehet,mert már azóta is jött már pár csomag, gond nélkül.
Postánál jelenleg nem tudnak róla. Vám nál nem, mert hogy kell. köszike.
Én úgy tudom, utalást indítani, csak bankszámláról lehet bárhová.
A bankkártya az máshogy működik, azon tulajdonképpen nincs pénz, csak egy kártyaszáma van, ami hozzá van rendelve a bankszámládhoz, mai az összeget tartalmazza. Ha valamit vásárolsz kártyával, az üzlet a kártyaszámod (és más adatokat ami a mágnescsíkon vagy a csipen van) elküldi a bankodnak ott pedig azonosítják a számhoz és az adatokhoz tartozó számlá(da)t, és megnézik van -e rajta elég fedezet. Ha igen, és a fedezet rendelkezésre áll a számládon (pl nincs lekötve, vagy zárolva), a bank visszaküldi az igazolást az üzletnek, hogy teljesíteni fogja bizonyos időn belül. Innentől kezdve megtörtént a vásárlás. Ha nincs fedezet, nem tudják befogadni és feldolgozni az üzlet átutalási kérelmét, ezért elutasítják. Ha van netbankod, azon láthatod is amint vásárolsz valamit kártyával, a számládon azt az összeget zárolják. Elméletileg még a számládon van amíg a bank fel nem dolgozza az átutalást, utánna vonja csak le a számládról. A zárolt összeg viszont másra már nem felhasználható. Ez régebben maximum kb 24 órát vett igénybe, mostanában valami olyasmit hallottam, hogy elvileg 4 órán belül lezajlik a folyamat. Tehát ilyenkor is a bankszámláról utalnak tulajdonképpen, a kártya csak azért van, hogy ne fejből kelljen kitölteni az utalási kérelmet... A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2016
Sziasztok!
Jártatok már úgy, hogy az Alin vásárolt termék a Tranzitban csücsül 1 hónapja? 4 különböző időben vásárolt alkatrészem van, és az első már 1 hónapja ott van, a többi pedig kb. 1-1 hét eltéréssel, szintén. Eljött, és nem frissítik, vagy valóban pihentetik?
Esetleg elveszett. Bizony az is megtörténhet. Feladónál érdemes reklamálni, most. Előfordulhat az is, hogy a vám visszadobta Kínában, de még az eladó sem tud róla.
Mintha már egy évtizede is lett volna olyan hogy bankkártyáról bankkártyára is lehet(ett) utalni ami fél percen belül teljesül (amikor a számlás átutalás még napokba telt vagy viberrel pofátlanul drága volt), de nem tudom hogy ez csak OTP kártyákkal megy vagy globálisabb szolgáltatás..
Bankon belüli átvezetésről én is tudok, ami nem minősül átutalásnak. Kártyáról utalást én még nem láttam...
csak hogy láss ilyesmit is..
Na de ez is bankon belüli (a megjegyzésben ez áll)...
Más bank kártyájára is tudsz így utalni?
Nos reagált az eladó időközben.
Egyeztette velem a címemet, hogy biztosan jó-e. Én közben voltam a postán és rákérdeztem, nem kallódik-e valahol náluk egy kézbesítetlen ragszám nélküli küldemény az én nevemre, de nem találtak semmit, ezt is megírtam az eladónak. Az eladó visszaírt október 25-én, hogy a további késlekedést elkerülendő már fel is adta újra a csomagot és kéri, hogy jelezzem, ha megkaptam. A megnyitott ügy állapota szerint most az én reakciómra vár a folyamat. Tudnátok segíteni, hogyan tovább innen? Ugye ne zárjam le az ügyet, hanem hagyjam nyitva addig amíg meg nem érkezik az újraküldött csomag?
Na most tényleg nagyon szükségem lenne egy kis segítségre.
Pénteken ugyanis megérkezett az elveszettnek hitt csomag, miután az eladó feladta ismét a megrendelt árucikket. Ilyenkor mi a teendő? Tudnátok ebben segíteni? A reklamációt lezárjam most már? Ha megkapom az újraküldött árucikket is, akkor mit kell csináljak vele? Köteles vagyok saját költségen visszaküldeni Angilába? Vagy ki kell fizessem? Igazából nincs semmi szükségem a másodikra, ha de saját költségen kellene még visszapostáznom, akkor anyagilag igen veszteségesre jön ki ez a móka számomra.
Nyugtával dícsérd a napot, mert nem mindig adják fel, mert ők is tudják, hogy már ez kicsúszik a reklamációs időből.
Ha nem aláírós, akkor aljas módon tagadd le, hogy megjött. Ha igen, jelezd neki, és valamilyen árengedménnyel fizesd ki.
Sziasztok!
Valaki lefordítaná angolra a következő mondatot? Voltam a postán, nincs ott a csomag, a címem helyes. Köszi!
Ha a termék eladható, akkor jelezheted az eladónak, hogy megérkezett az első küldemény is. Ilyenkor kifizetheted neki a postaköltséggel csökkentett árat, és mindenki jól jár, és kapsz egy nagy piros pontot. A legközelebbi vitás esetnél az eBay is figyelembe veszi, hogy korrektül jártál el.
I confirm that my address is complete and correct. Please note that I have visited the local post office and asked them to verify if there are any pending shipments for my name/address. Unfortunatelly they didn't find anything.
Ha az utolsó lehetőség valós lenne, akkor mindenki így adna fel levelet. Sosem kellene fizetni.
Adralin: A legjobb ötlet az, hogy kifizeted az eladónak ismét, persze csak ha már megérkezett a második termék is, megköszönni, hogy bizalmat szavazott, és hogy egy termék áráért két terméket is küldött. Utána eladni a második terméket. Jól alszik az ember is, a kis kínaiak sem lesznek mérgesek. Lehet pont ez a 10€ hiányzik neki hónap végén a bankszámlájáról. Sosem lehet tudni. Legközelebb meg a régóta várt csomagodat dobják be rossz postaládába, és ahelyett, hogy kibontanák és kidobnák, átrakják a te postaládádba. A karma is fontos! A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2016
Üdv. Ezzel mit csináljak.ezt irták.
An agreement has been reached for Order No. 78575045966633 . Please check the result in dispute detail page. Please note: If you and seller reached an agreement in Return Goods & Refund, you need to add the tracking details for your Order within 10 calender days. If no tracking information is added within 10 days, this order will be automatically closed and the payment will be released to the seller. If the system shows that the seller has received the returned products, you will receive your refund within 3-15 working days. If there is a delay, please check with your issuing bank or contact us for help. Ugyan is volt egy nem megkapott csomagom, es vitát nyitottam. Kösz.
Szia!
Nézd meg, hogy mi van a részletekbe írva. Valószínűleg elfogadták, hogy visszakapod a pénzed. A megjegyzés mindössze arról szól, hogy ha te megkaptad volna és abban egyeztetek meg, hogy visszaküldöd, akkor add meg a követési számot, különben nem kapod vissza a pénzed. Tehát, ha meg se kaptad, akkor sok teendőd nincs, csak elolvasni, hogy mit fogadtak el.
Csak egyszerüen nem kaptam meg,eltünt kb.A idö meg lejárt,persze elötte megreklamáltam. Na most kérjem hogy ujból küldje el,vagy a pénzt kérjem. Nagy gond. Kösz.
Ez tűnik a legszimpatikusabb megoldásnak.
Valószínűleg ezt fogom tenni.
Az Ebay-en az egyik eladó műszereket kalibrál, és az én értelmezésem szerint árul is. Rákérdeztem, és ez a válasz jött.
This listing is for our calibration services - We calibrate your own equipment. We do sot sell the equipment. Az utolsó mondatot nem értem pontosan. Tehát árul is? (a sot = selling out of trust) |
Bejelentkezés
Hirdetés |