Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!Már a RESET-elés meg volt,és a táp is jó.Tudsz segiteni hol találok ijen lapot? Üdv:
Igen az jól működik. Ezt használom most is.
Elvileg akkor az alaplapnak jónak kell lennie, mert az integrált kártya is az AGP portra csatlakozik.
Próbáld meg kipucolni a foglalatot, a kártya érintkezőit pedig kemény radírral vagy alkohollal óvatosan tisztítsd meg. Ha nem jó még mindig és bontóba vetted a kártyát, akkor vidd vissza. Megmondod, hogy nálad ezt produkálja. Számla ellenében ki kell cserélniük egy másikra. Biztos akad még ott valamilyen.
Értem. Kipróbálom mindenképp megpróbálom ezeket. A kártya gépből lett kivéve. havertól való.
Áhh! Lehet nálad is ez a gond! Van a kártyán egy Floppy táp csatlakozó! Azt is bekötötted? Ha nem, akkor is ilyen jelenséget produkál.
Kicseréltem a processzor és a chipset körül a nagyobb kondenzátorokat, és átmelegítettem forrasztóval a déli hidat. Kb. 5 percig nem fagyott, de most már szinte semmikor sem ad képet.
Sziasztok.
Van egy hikomat Asus A6M-Q051 laptopom, amin vélhetőleg az alaplap rottyant meg, vagy valamelyik része. Ha bekapcsolom, kb 5mp-ig elindul, a vinyó felpörög, és a hűtő ventillátor épphogy megmozdul. Aztán semmi. A bios-ig nem jut el. Esetleg meg tudná nézni valaki hozzáértő mi lehet a baj? Akár személyesen is elvinném, ha nem laksz olyan messze. Én Veszprémben élek.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! A probléma megoldódott. Tegnap este a kompresszor csodákat művelt. Valószínű a kosz volt a ludas.
Szép napot és kellemes ünnepeket így előre is.
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám hogy ha a winchester rá van dugva az alaplapra akkor az első képernyőn se lép tovább (ahol kilistázza milyen hardverek vannak benne.
Ilyenkor se a biosba se a bootmenübe nem enged be.Egy másik hdd-vel szépen indul.Ami még nekem fura hogy ha betölt az xp és radugom a 'hibás ' vinyót a win felismeri azt és a Sajátgépben mutatja is a partíciókat . Amit eddig róbáltam:formázás, cmos reset,partition magic nem kezeli a lemezt mert BAD-NEK írja és sárgával kiemeli.Valakinek van ötlete? Szerkesztve, az enter gomb nem helyettesíti az írásjeleket !
Hali!
A gépet Hiren's Boot cd ről indítva egy HDD regenerátor talán segíthet.De nem sok jót jósolok.A régebbi lemezeken van azt hiszem 9-estől a 12-es ig.
Az a gond ha ez a vinyó rá van csatlakoztatva akkor nem tud bootolni mint ahogy írtam,de azért köszi.
Közben szembesültem egy új laptoppal (Asus x54HY) amire win7 van telepítve és a VGA-t nem ismeri fel "Szabványos VGA adapternek írja.A laptopban egy ATI Mobility Radeon HD6470M vga van.Letöltöttem a gyártó oldaláról a drivert feltelepítettem de nem változott még mindig nem kezeli. Biosban is nézelődtem de semmi nem lehet VGA-t állítani.Ötlet?
Akkor rosszat töltöttél le! Ha nem Mobility-t telepíted fel, akkor nem fogja felismerni.
Szia.A hivatalos oldalról töltöttem le és így csináltam:
-Notebook graphics -Radeon HD Series -Radeon HD 6xxxM series -Windows 7 32bit Szerintem ez kellett nekem.Vagy tévedek?
Eddig ok.
Elindítod a telepítőt és amikor megkérdezi, hogy Expressz vagy Egyéni telepítést akarsz, akkor egyénit választasz és figyelsz rá, hogy be legyen jelölve a driver telepítése is. Ha így sem megy, akkor az ASUS szemét volt és egyedi azonosítót adott a kártyának. Ebben az esetben az ASUS-tól töltsd le a drivert.
Sajnos az asus oldalán én nem találok semmi drivert hozzá.
A Pc-nek még vinyó nélkül be kellene indulnia ha a lemez benne van,feltéve ha úgy van beállítva hogy elsőnek onnan bootoljon.Ha lefogja a gépet a HDD akkor szerintem ne kísérletezz vele. (Lemezről indítva nálam még egy olyan HDDvel is elindult amit a gép már fel sem ismert de odáig eljutott hogy a lemez menüben ki lehetett keresni a HDD regenerátort )
Ez sem jó? Csak ki kell választani a OS_t
Sziasztok!Van egy problémám a win7-el kapcsolatban.
Van egy nem túl új vasam Asus p5vdc-mx alaplappal amiben benne van egy tplink tl-wn641g (atheros chipes) wifi kártya és egy c-media cmi-8738-as hangkártya pci foglalatban.A probléma az hogy a win7 minden hardver felismer,de ezt a kettőt nem is látja,pedig az everestben ott van mind a kettő,de bármit rakok a pci-ba ugyanez van.Próbáltam már sokmindent,driverek ráeröltetését a win-re,erőforrás kezelés letiltását winben és bios-ban is. Valaki találkozott hasonlóval?
A hangkártyára ezt próbáltad-e?
Kis (sok) kereséssel szinte mindenhez lehet drivert találni, amit az emberek használnak.
Üdv!
Telepítsd fel a VIA Hyperion driver csomagot a Win7-hez. Nagy valószínűséggel ez lesz a baja. A VIA chipset enélkül sokszor életképtelen.
Üdv!
99% hogy chipset driver probléma. Jártam már én is így,és a végén csak ez segített.
A hangkártyához ez a driver van meg.Viszont ezt a chipset driver telepítést megpróbálom.
Előbb a chipsetet kell telepíteni,majd utána a hardvereket(hangkártya,wifi).....
"There are no Win 7 drivers for the P4M800/ CN800 Unichrome chip, and VIA does not plan to release any."
Vagyis a Te alaplapodhoz hivatalos driver nem letezik, de ettol fuggetlenul megoldhato, a Vistas driveret kompatibilis modban felteszed. Ha nem tudod hogyan mukodik, megirom.
Az integrált cuccokkal nincs is baj,a vga-t felraktam xp driverrel.
"Az integrált cuccokkal nincs is baj". A VGA driver nem minden, es nem az a felelos a PCI busz mukodeseert. A CPU a RAM es az AGP az Eszaki hidhoz tartozik, az osszes tobbi (USB, PCI, IDE stb) pedig a Deli hidhoz.
Hát felraktam a legfrisebb via hyperion pack-ot kompatibilis módban feltettem,restart,de nem segített.
Persze hogy nem mukodott, mert nem hozza valo. Az intel chipset telepitoje legalabb el sem indul, ha nem a hozza valo hardwerrel inditottak el (az nVidia szinten)
A hiperiont amugy nem is kellene kompatibilis modban telepiteni, mivel van W7 32 ill 64 verzioja is! |
Bejelentkezés
Hirdetés |