Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   89 / 199
(#) hapro válasza zenetom hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Csak szilvából nekem olyan 2 kiló az adagom, annyit minden további nélkül birok. Ezeket be szoktam darálni, pontosabban kipréselni, és iszom a szilva levét, ha olyan sok van. Legutóbb kb fél vödörrel préseltem ki, azt másfél nap alatt ittam meg, voltak azért következmények...
(#) szamóca hozzászólása Aug 13, 2010 /

A tombola sorsjegyek nyomtatva, összevágva, közjegyzőmentesen átvizsgálva.
A nyomtatóm nem dicsért meg a kartonpapír beadagolásáért.
(#) Travolta hozzászólása Aug 13, 2010 /

Az utánfutó és hűtőláda már Franky barátunknál. Sajnos a futó méretei kicsit problémásak, ezért lehet csak 2 kanyarban oldható meg a szállítás, de ajándék lónak......

üdv.: Travolta
(#) interferi válasza interferi hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Egy adag már a kocsiban, kiváncsiságból mekmértem a kis 42V os motorok öszsulyát 30kg.
(#) zenetom válasza hapro hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Akkor biztosan el fog fogyni
(#) Frankye válasza Travolta hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Így igaz, itt parkol az udvarban a hűtőláda. Reggel igyekszem korán odavinni a kertbe, utána lesz egy kör Szamócáért, meg az üstért, meg a fáért. Azzal is igyekszünk majd kiérni, de lehet, csak 9 körülre érünk ki az üsttel, remélem, nem gond.
A hús vágáshoz deszkáról, késről, a zöldségek mosásához tálakról, effélékről ugye gondoskodtok?
Viszek némi "elherdálható" cuccot, két pákát, hosszabbítót, kisbográcsot állvánnyal, fényképező gépet...
(#) MolnarG válasza szamóca hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Ha valaki a tombolán a saját felajánlását nyeri meg akkor lesz újrahúzás?
(#) szamóca válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Igen.
(#) Travolta válasza Frankye hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

A fényképezőt én is most néztem át, akksi,kártya, tartozékok, minden a helyén. Még a statívot kell reggel megkeressem, és akkor minden adott egy jó csoportképhez.
Bekészítettem a vezetéknélküli távkióldót is, csak, hogy a fotós is szerepeljen a képen.
(#) rockersrac hozzászólása Aug 13, 2010 /

Nos, a helyzet úgy alakult, hogy egy kedves fórumtársunk felajánlásának köszönhetően mégis megyek holnap a találkára, viszek egy 10-es+egy 6-os elosztót, ha netán mégsem kéne/amit kétlek / akkor sincs gáz, az sosem baj ha ott van! Egyébként nem akarok elkeseríteni senkit, de honapra nem mond túl jó időt, jelenleg zalamegyében igen szép kis vihar van, de reméljük hogy pestet elkerüli! Egyébként itt a holnapi előrejelzés,ami elég pontos szokott lenni, de reméljük hogy megússzuk! Ezúton is köszönöm az illetőnek a felajánlást!
(#) mhanak hozzászólása Aug 13, 2010 /

"Ingyenenergiások" jelentkeztek?
(#) Sarok Adrián válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

A radarkép szerint most este lesz randa idő, holnapra már csak elvonul a java

időkép-radar

Majd elkergetem a felhőket a robogóval

Ja és erős délkeleti szelet mond -> Hátszéllel megyek
(#) Szebence hozzászólása Aug 13, 2010 /

Sziasztok!

Holnap sprofan és én valószínű, hogy önállóan fogunk kimenni a Kerthez. Ha mégsem sikerülne, akkor a Keletinél hol és mikor van a gyülekező?
(#) Moderátor hozzászólása Aug 13, 2010

Lezártam a jelentkezést. Töröltem a felesleges hibás regisztrációkat,
így a végleges jelentkezettek száma: 93 fő.

Köszönöm mindenkinek a segítségét, a felajánlásokat. A találkozón holnap találkozunk!

Vigyázzatok az úton.
(#) rockersrac hozzászólása Aug 13, 2010 /

X. kerületből hogy lehet legkönnyebben odajutni a találka helyszínére? Mtk(Hidegkúti Nándor stadion) stadion környékén lakok, de az útvonaltervezőben nem bízom, mert sajnos sokszor megvezetett már!
(#) lewi válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Ha nem tévedek, akkor az az 1-es villamos útvonalán van. Elnézést de most nem nézek utánna, csak az emlékezetemre támaszkodom. Node, ha ez így van, akkor szerintem gyere be a népligatig, ahol metróraszállsz, és utánna határúttól 50 es villamos, vagy kökitől 182-184 es busz.
(#) mhanak válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 13, 2010 /

Bp-i vagy, és nem találsz el a X. kerületből a XVIII.-ba? Kérlek mondd, hogy viccelsz. A BKV útvonaltervezője használható, de ha a 3-as metró Határ úti megállójához tájolod magad, tuti talál valami buszjáratot ami elvisz onnan a helyszínre.
Még csak 6 éve lakom itt, de eddig nem találkoztam lehetetlennel
(#) SzervízMacska válasza lewi hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Jól mondod.
(#) interferi hozzászólása Aug 14, 2010 /

Most esik itt.
(#) Stadi válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Hogy vagy, tudsz jönni a találkozóra?
(#) lewi válasza interferi hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Nálunk gőzerővel zuhog.. Nem lennék most odakinn kutya.
Holnap (ma) gumicsízmában megyek...
(#) SzervízMacska válasza Stadi hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Reggel a szomszéd elvitt orvoshoz. Megvizsgáltak, köszvény gyanú. Írt a doki néni Voltaren kenőcsöt, meg tablettát. Azóta kenem, szedem, jegelem, polcolom. Jelenleg sokkal jobb, már tudok bicegni. Nem tudom, mit hoz a holnap ( vagyis a MA ), ezért nem tudok egyértelműen nyilatkozni. Most már több ismeretlenes részemről az egyenlet: a lábam, az időjárás és itthon is be kell még adagolni, hogy miért is olyan fontos fél-nyomorékon találkozóra mennem...
(#) rockersrac válasza mhanak hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Nem viccelek, nem annyira ismerem még pestet, és a közlekedését, mivel kb egy éve lakok itt! A bkv útvonal tervezője szereti legjobban megvezetni az embert! Ennél már kb minden más útvonaltervező jobb Egyébként ha keletitől megy valaki akkor mennék vele! Egyébként itt a X. kerületben már elcsendesedett a vihar!
(#) SzervízMacska válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Idézet:
„a X. kerületben már elcsendesedett a vihar!”

Tanúsítom. Csak végleges legyen...
(#) lewi válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Szerintem hallgass ránk!
Ha felszállsz az 1 es villamosra, és elmész vele a népligetig, akkor ott még biztos a metrót is megtalálod, és ha más nem, akkor a metrónál találkoztok. Neked a keletihez menni nagy kerülő lenne, hogy aztán még vissza menj oda.
De arra figyelj, ha a metróban jegyet veszeel, és érvényesíted azt lemenetkor, és esetleg lenn szeretnél várakozni a vonaljegyed érvényessége lejár! Ha jól tévedek úgy 1 óra. Szóval ezt is kalkuláld bele.
De amúgy meg szerintem ne most akarj utitársat keresni, mert holnap reggel mindenki kel, és indul a helyszínre, és mos tmár a találkozóra menők nagy része lefeküdt, hogy holnap tudjon kelni. : )
És a leg végső egyéni véleményem: Ha van egy kis időd még töltsd el nyugodtan a bkv utvonaltervezővel, mert nekem már nagyon sokat segített! Bár most láttam, hogy valamit újítottak rajta (sajnos) mert nekem a régebbi egyszerűbbek tűnt, és gyorsabb volt, de biztos kiadja a megfelelő utat, és bizd csak rá magad szerintem. : )
(#) lewi válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

nálunk a 18. kerületben még villámlik, és dörög az ég
(#) rockersrac válasza lewi hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Itt most dörent egyet az ég, de amúgy nyugi van mostmár!
(#) lewi válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Remélem holnap reggel 8 ig kidühöngi magát Zeusz, és utána teret hagy nekünk is. No de addig is a villámok, és amperek legyenek mindenkivel a voltok mellett, én lefekszem, hoyg azért holnap még kiérjek időben.
jó éjszakát mindenkinek! És aztán ügyesen az úton!
(#) Freedomocska hozzászólása Aug 14, 2010 /

Elfogyott a kávém .. a vihar elhúzott innen is ... lassan szedelődzködöm és indulok Lóriért aztán Zoliért . Szerencsés utat mindenkinek .
(#) IMi hozzászólása Aug 14, 2010 /

Még egy fél órája felénk is morgott, de mostanra elcsendesedett, távolban látszik még 1-2 villám. Remélem jó időnk lesz! Lassan én is indulok. Mindenkinek szerencsés közlekedést !
Következő: »»   89 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem