Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Csak szilvából nekem olyan 2 kiló az adagom, annyit minden további nélkül birok. Ezeket be szoktam darálni, pontosabban kipréselni, és iszom a szilva levét, ha olyan sok van. Legutóbb kb fél vödörrel préseltem ki, azt másfél nap alatt ittam meg, voltak azért következmények...
A tombola sorsjegyek nyomtatva, összevágva, közjegyzőmentesen átvizsgálva.
![]() A nyomtatóm nem dicsért meg a kartonpapír beadagolásáért. ![]()
Az utánfutó és hűtőláda már Franky barátunknál. Sajnos a futó méretei kicsit problémásak, ezért lehet csak 2 kanyarban oldható meg a szállítás, de ajándék lónak......
üdv.: Travolta
Egy adag már a kocsiban, kiváncsiságból mekmértem a kis 42V os motorok öszsulyát 30kg.
Így igaz, itt parkol az udvarban a hűtőláda. Reggel igyekszem korán odavinni a kertbe, utána lesz egy kör Szamócáért, meg az üstért, meg a fáért. Azzal is igyekszünk majd kiérni, de lehet, csak 9 körülre érünk ki az üsttel, remélem, nem gond.
A hús vágáshoz deszkáról, késről, a zöldségek mosásához tálakról, effélékről ugye gondoskodtok? Viszek némi "elherdálható" cuccot, két pákát, hosszabbítót, kisbográcsot állvánnyal, fényképező gépet...
Ha valaki a tombolán a saját felajánlását nyeri meg akkor lesz újrahúzás?
![]()
A fényképezőt én is most néztem át, akksi,kártya, tartozékok, minden a helyén. Még a statívot kell reggel megkeressem, és akkor minden adott egy jó csoportképhez.
![]() Bekészítettem a vezetéknélküli távkióldót is, csak, hogy a fotós is szerepeljen a képen. ![]()
Nos, a helyzet úgy alakult, hogy egy kedves fórumtársunk felajánlásának köszönhetően mégis megyek holnap a találkára, viszek egy 10-es+egy 6-os elosztót, ha netán mégsem kéne/amit kétlek
![]() ![]()
A radarkép szerint most este lesz randa idő, holnapra már csak elvonul a java
![]() időkép-radar Majd elkergetem a felhőket a robogóval ![]() Ja és erős délkeleti szelet mond -> Hátszéllel megyek ![]()
Sziasztok!
Holnap sprofan és én valószínű, hogy önállóan fogunk kimenni a Kerthez. Ha mégsem sikerülne, akkor a Keletinél hol és mikor van a gyülekező?
Lezártam a jelentkezést. Töröltem a felesleges hibás regisztrációkat,
így a végleges jelentkezettek száma: 93 fő. Köszönöm mindenkinek a segítségét, a felajánlásokat. A találkozón holnap találkozunk! Vigyázzatok az úton.
X. kerületből hogy lehet legkönnyebben odajutni a találka helyszínére? Mtk(Hidegkúti Nándor stadion) stadion környékén lakok, de az útvonaltervezőben nem bízom, mert sajnos sokszor megvezetett már!
![]()
Ha nem tévedek, akkor az az 1-es villamos útvonalán van. Elnézést de most nem nézek utánna, csak az emlékezetemre támaszkodom. Node, ha ez így van, akkor szerintem gyere be a népligatig, ahol metróraszállsz, és utánna határúttól 50 es villamos, vagy kökitől 182-184 es busz.
Bp-i vagy, és nem találsz el a X. kerületből a XVIII.-ba? Kérlek mondd, hogy viccelsz. A BKV útvonaltervezője használható, de ha a 3-as metró Határ úti megállójához tájolod magad, tuti talál valami buszjáratot ami elvisz onnan a helyszínre.
Még csak 6 éve lakom itt, de eddig nem találkoztam lehetetlennel ![]()
Jól mondod.
![]()
Hogy vagy, tudsz jönni a találkozóra?
Nálunk gőzerővel zuhog..
![]() Holnap (ma) gumicsízmában megyek... ![]()
Reggel a szomszéd elvitt orvoshoz. Megvizsgáltak, köszvény gyanú. Írt a doki néni Voltaren kenőcsöt, meg tablettát. Azóta kenem, szedem, jegelem, polcolom. Jelenleg sokkal jobb, már tudok bicegni. Nem tudom, mit hoz a holnap ( vagyis a MA ), ezért nem tudok egyértelműen nyilatkozni. Most már több ismeretlenes részemről az egyenlet: a lábam, az időjárás és itthon is be kell még adagolni, hogy miért is olyan fontos fél-nyomorékon találkozóra mennem...
![]()
Nem viccelek, nem annyira ismerem még pestet, és a közlekedését, mivel kb egy éve lakok itt! A bkv útvonal tervezője szereti legjobban megvezetni az embert! Ennél már kb minden más útvonaltervező jobb
![]() ![]()
Idézet: „a X. kerületben már elcsendesedett a vihar!” Tanúsítom. Csak végleges legyen... ![]()
Szerintem hallgass ránk!
![]() Ha felszállsz az 1 es villamosra, és elmész vele a népligetig, akkor ott még biztos a metrót is megtalálod, és ha más nem, akkor a metrónál találkoztok. Neked a keletihez menni nagy kerülő lenne, hogy aztán még vissza menj oda. ![]() De arra figyelj, ha a metróban jegyet veszeel, és érvényesíted azt lemenetkor, és esetleg lenn szeretnél várakozni a vonaljegyed érvényessége lejár! Ha jól tévedek úgy 1 óra. Szóval ezt is kalkuláld bele. ![]() De amúgy meg szerintem ne most akarj utitársat keresni, mert holnap reggel mindenki kel, és indul a helyszínre, és mos tmár a találkozóra menők nagy része lefeküdt, hogy holnap tudjon kelni. : ) És a leg végső egyéni véleményem: Ha van egy kis időd még töltsd el nyugodtan a bkv utvonaltervezővel, mert nekem már nagyon sokat segített! Bár most láttam, hogy valamit újítottak rajta (sajnos) mert nekem a régebbi egyszerűbbek tűnt, és gyorsabb volt, de biztos kiadja a megfelelő utat, és bizd csak rá magad szerintem. : )
nálunk a 18. kerületben még villámlik, és dörög az ég
![]()
Itt most dörent egyet az ég, de amúgy nyugi van mostmár!
Remélem holnap reggel 8 ig kidühöngi magát Zeusz, és utána teret hagy nekünk is. No de addig is a villámok, és amperek legyenek mindenkivel a voltok mellett, én lefekszem, hoyg azért holnap még kiérjek időben.
![]() jó éjszakát mindenkinek! És aztán ügyesen az úton!
Elfogyott a kávém .. a vihar elhúzott innen is ... lassan szedelődzködöm és indulok Lóriért aztán Zoliért . Szerencsés utat mindenkinek .
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |