Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Kedves Mindnyájatok!
Ottmaradt a beültetett panelem és két oldalcsípő fogó, egy jobb állapotú kék nyelű, és egy elég ramaty zöld nyelű. Esetleg ha valaki elhozta, jelezze kérem.
A kijelzés századmásodpercben történik, hogy tudjátok, mit is jelent a "2-es". Tehát 20ms.
A leírást, kapcsolási rajzot hamarosan feltöltjök, a részletes eredménylistát azonnal.
Parancsolj!
![]()
Kedves deguss!
A Paneled nálam van. A fogókat pedig odavittem egy pákaállomással együtt az asztalra ahol a zsíros kenyerek voltak reggel. Mi eljöttünk, tehát az ottmaradottak tudnak infóval szolgálni a fogódat illetően. ![]()
A beforrasztóverseny helyezései
(a név mellett a működő áramkörig eltelt idő percben)
A fődíj, egy új Voltcraft multiméter, Szervízmacska felajánlásával, Tom025-nek lett odaítélve. Gratulálunk az elért helyezésekért. Reméljük mindenkinek sikerült a versennyel örömet szerezni..
Mellékelve küldöm a beültető versenyre készült áramkör dokumentációját.
Az adatokból látszik, hogy még fejlődnöm kell. Sajnálatos módon egyelőre képtelen vagyok kettő output perifériát egyszerre kezelni (Duma-tyi és forrasztás). Ígérem, hogy ezen a hiányosságomat a lehető legrövidebb időn belül pótolom, és jövőre nem csak hogy beszélek, hanem forrasztani is fogok.
![]() Vaszil29-nek és segítőinek (Köbzoli, Gafly, Pucuka - elnézést, ha valakit kifelejtettem volna) külön köszönet jár az estebédért. Amíg mi szabadon beszélgettünk, addig ők bizony keményen dolgoztak értünk. Tegnap nálunk csülök volt pékné módra, ma pedig levezetésként segít hozzászokni a "diétás" koszthoz a tegnapi nap után. Most is, ha a babgulyásra gondolok, rendesen összefut a nyál a számban. A csülök csak árnyéka annak. ![]()
Köszi Szamóca, akkor jó helyen van.
Majd ha Sopron felé jársz, hozd magaddal kérlek! Egy látogatásra és hideg üdítőre már most meg vagy hívva. ![]() Addig remélem sikerül ezt a hevítőt is felturbóznom olyan 1 kW teljesítményig, és lecsökkenteni 1kg-ig, akkor most nem fájna a tenyerem, a karom, és lenne a dobozon vagy 15 ütődés. Egyébként lekéstük a kiszemelt vonatot is, végül 2 óra téblábolás a Keletiben, és hipp-hopp kicsit hajnai 1 előtt már otthon is voltunk.. Tényleg nagyon jó volt a találkozó, jól éreztem magam.
A Rózsakertben megejthetjük ha még egyszer arra járok.
![]()
Köszönöm! Felettébb jópofa leírás.
![]()
Deguss, azt a két órát, ha előre tudjátok, akkor a Bókayban is eltéblábolhattátok volna.
![]()
Akkor én miért nem a 87-es számot kaptam, mivel87-es vagyok?
![]() ![]() ![]()
Szakadt punk, kérlek olvass vissza. Én a nicknévben lévő számra utaltam.
![]()
Az "1-es villis pólós srác" Csukló volt a HobbiVasút fórumról, Topi hívta meg előző este, és Ő örömmel jött is.
Én is hazaértem este 10-re, miután Szamócát és a főzőüstöt hazaszállítmányoztam, majd a második fordulóval Travoltának visszavittem az utánfutót és a hűtőt. A közreműködőknek ezúton is köszönet a fentebb említett eszközökért! (Szerencsére az utánfutó kábelfejét Travolta egy remek mozdulattal, mintegy 10 másodperc alatt sikeresen kiszabadította az autóból. Apropos! Travolta! Sikerült a fejben a kábeleket visszakötögetni?) Esztinek köszönet a sütiért, és a főzésben segítségéért, a kajáért mind a három szakácsmesternek kiemelt köszönet (Köbüki barátomnak pedig, hogy idén nem "borogatott", így Viktornak és nekem is sikerült idén ennünk! ![]() Ezen felül kiemelt köszönet illeti Norbit, aki rengeteg szervezőmunkát vett a nyakába, Danit, aki a pákafüggők versenyét szervezte, a tombola-felajánlókat, akik ajándékaikkal (különös tekintettel a máig ismeretlen rendeltetésű "bigyó"-ra! Aki rájön, mire való, legyen szíves megosztani velünk is!) színesebbé és élvezetesebbé tették a rendezvényt. Köszönetet érdemel természetesen Topi, és a HEStore "csapata", kiemelten a rendezvény színvonalát jelenlétével emelő (és a férfitársak őszinte hódolatát méltán bezsebelő!) Mariann! Végül, de nem utolsó sorban köszönöm valamennyi résztvevőnek, aki ott volt - és azoknak is, akik bármely ok miatt nem tudtak/akartak eljönni! - a részvételt, a figyelmet, mindent. ![]()
10-ből 10-es kép: Bővebben: Link Ez mekkora! Köszönjük Topi! Kép: Hivatkozás
Neked egy nagyon nagy köszönet a multitranszportálásokért! A buli nem jöhetett volna létre, ha nincs a Frankyetrans!
Idézhetném a reklám szlogent. ![]() Idézet: „Topi egészen profi profilokat is csinált, ami ritkaság, mert nagyon jó érzék kell a jó pillanat elkapásához” Idézet: „10-ből 10-es kép: Bővebben: Link Ez mekkora! Köszönjük Topi!” Mivel elsősorban fotózásnál ha arra kerül a sor termékfotókkal foglalkozom, így a teleobjektívvel fotózás most nekem friss volt. A tele is frissen két nappal a találkozó előtt érkezett meg. Mivel az illetők a teleobjektív miatt nem tudták hogy róluk készül a kép, így jobbak lettek, sokkal természetesebbek. Nohmeg ugye a mélységélességgel való játék meg sokkal jobban kiemeli a személyt a háttérből. Még tanulgatnom kell, más az ember és természet fotózás, mint a termék fotózás. ![]() Ettől függetlenül köszönöm a dicséreteket. Én inkább KTobi sokkal jobb képeire lennék kíváncsi.
Szerintem, innentől kezdve 2x is meggondolják a fórumozók, hogy veled vitatkozzanak...
![]()
A 88-as számot kaptam. Vettem is egy zacskónyi E88CC-t.
Értem már ezt a számmisztikát!
![]() ![]()
Én is feltöltöttem a képeimet. Itt jegyezném meg, hogy tapasztalatom szerint IE8 alól nem megy a feltöltés (csak egy Browse gomb van, és a file kiválasztása után nem történik semmi), Firefox-ból viszont hibátlan.
Köszönöm a szervezők kiváló munkáját, a szakácsoknak és segítőiknek az ízletes ételt, a nyeremények felajánlóinak az adományokat, valamint a résztvevőknek - miként azt mondani szokás -, hogy jelenlétükkel emelték az esemény fényét.
Neked pedig köszönjük a sok "ingyen elvihető" cuccot, amit úgy nézem nem is örökítettek meg a fényképek!
Két akkut hoztam és egy pár kábelt, az akkuk nagyon jók, egy tartalékvilágításba kellettek, a kábelok meg majd felhasználásra kerülnek.
Minden, ami megmaradt a legvégére, az nálam van jelenleg.
A zöld, nem túl egészséges mozgású csípőfogód az tuti itt van, meg még 1-2 más is maradt ott... kicsit később teszek fel képet is róluk.
Az mibe volt?
Úgy rémlik, egy kis méretű dobozt letámasztottunk egy ilyen mellé a főépület mellett, túl nehéz lett volna hazacipelnem. ![]()
Tehát 13. lettem
![]() ![]()
Peeerszeeee... :hehe:
"Fogd rá a nyuszira, és igyál még egy pohárral!" Azért minden résztvevőnek gratulálok! ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |