Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Telefonvonalakról általában
Szia,
nekem nem állt teljesen össze a kép. Nem cikizni akarlak, csak nem értem teljesen a dolgot. Idézet: „a bejövő telefon kábel egy dobozon keresztül megvan hosszabitva” Földkábel, vagy légvezeték? Maradjunk a légvezetéknél, ott úgy szokták csinálni, hogy az oszlopról "nagy szilárdságú" (értsd kívül fekete, belül "réz") dróttal állnak be a ház faláig. Oda feltesznek egy tipikusan fehér dobozt, ott vannak "csavarok". 6 vezetéket lakáson belül szoktak vinni, de azt nem a "T". A kettő között szokott lenni pár dolog... Idézet: „na most ebben a kis dobozban van négy csavar amik alá van rögzitve 6 szál vezeték” piros/zöld, fekete/sárka, fehér/barna? ![]() Idézet: „6 szál vezeték ebből kettő a bejövő jel a másik kettő árnyékolás lehet” Itt már kezdem elveszíteni a fonalat. Hatból kettő az négy. És akkor hol a másik kettő??? 2+2+2=6 Idézet: „ha a két jel szálat lefogom az ujjammal akkor megszünik a zaj” Na erre már végképp nem tudtam görcsöt kötni ![]() Több információ kellene. Fénykép? Szöveges leírás? Telefon típusa? Üdv, G.
A telefonod csatlakozik a hálózathoz valamiféle tápegységen keresztül,ha igen próbáld olyannal is ami nem csatlakozik. Az sem igazán értem mit keres ott 6 vezeték , A szükséges 4 közül esetleg valahol testre ér az egyik....
Igen tudom furán fogalmaztam, fogok feltenni képet hamarosan és akkor már érthetöbb lesz.
Na ime amiről hablatyoltam
![]() szóval jobról jönbe a dobozba balra megy ki a készülékhez ha a piros és a fehér szálat lefogom akkor megszünik a búgás.
Köszönöm.
Tehát akkor itt látunk egy RJ11-es moduláris dugasszal csatlakoztatott telefont a bal oldalon. Az RJ11 két középső ere a piros/zöld, hagyományos telefonnak elég. Mellette (középről kifelé) a fekete/sárga általában nem kell (modem, üzetetrögzítő, stb kivételével). Az a jobb oldali "malacfark" nem szokványos ![]() Tanácstalan vagyok, mert ha tudsz rajta hívást kezdeményezni és fogadni akkor ez a bekötés így tulajdonképpen jó is. Mondjuk ezt még nem teljesen értem: Idézet: „ha a piros és a fehér szálat lefogom akkor megszünik a búgás” Nem szokványos eset, azért is zavar mert sok buta hibával találkoztam már, de ez nem fér a fejembe... Ha nem gond, a telefonról mondjár még valamit, illetve menjünk tovább a jobb oldali kerek vezetéken...
Akkor találkoztam búgással ,amikor az egyik vonalág földes lett.Ez vagy a vezeték fizikai sérüléséből fakad,vagy a készülékben lévő valamely túlfeszültség levezető átvezetéséből.Ha a számodra legelőször hozzáférhető ponton egy sima készülékkel nem zúg ,akkor nálad a hiba ,ha zúg irány a szolgáltató.(bár ha egy minden az egyben modemből jön ki a telefon ,akkor lehet valami egyéb helyen elkövetett földelés -esetleg annak a megszüntetése- segít.)
Ez így van, és is ilyenekkel találkoztam leginkább. Viszont egy masszív földzárlatnál vagy levezetésnél hiába fogdosod az ereket...
Valóban lehetne szakaszolni, azaz levenni az egész toldozgatást és kipróbálni az első pontnál és így tovább. Azon gondolkozom, hogy jöhet az a "vezetékes telefon" akár Home Gateway-ból is. Az is "vezetékes" ![]() Mellesleg nem szerencsés puszta kézzel fogdosni a hagyományos telefonvonalat mert megrázó következményei lehetnek ![]()
eddig még nem rázott meg
![]() ![]() ![]()
Sziasztok! körülnéztem a padláson és hát jól sejtettem megkezdte egy rágcsáló egy helyen és hát 2 ér is kilátszik burkolat nélkül.Szerintetek hivjvam fel a szolgáltatót vagy csináljam meg én?
Nem nagy ördöngösség. Vagy veszel hasonló vezetéket ,és kicseréled az egészet ,- szerintem csavarkötéses mindkét vége - ,vagy veszel szigetelőszalagot ,és erenként szépen leszigeteled ,úgy hogy sem egymáshoz sem semmi máshoz ne érjenek hozzá. Azt azért próbáld ki ,hogy a levegőbe kihajtogatva ,úgy hogy nem érnek semmihez a csupasz erek (és szárazak) ,zúg -e .Ha igen ,a hibát még nem találtad meg.
Mondanám hogy adok vezetéket is, csak nagyon messze vagy....
Idézet: „eddig még nem rázott meg” Majd fog, ha sokat tapizod. Különösen ha valaki keres ![]() Idézet: ez fontos. És haladj tovább...„szárazak”
Sokáig.
Bővebben nagyon sokáíg. Telefonközpontja válogatja. Mindenütt van akku/szünetmentes. Kétirányú betáplálás is, komolyabb helyeken. Utána van ugye az aggregátor... Mondjuk combos hátter kell neki, nagyságrendileg mondjuk 2W/vonal 52V mellett. 2000A áramfelvétel nem számít nagyon nagynak ![]()
Egy sima 3000 lakosú falusi telefonközpont meddig bírja mégis kb? Hány óra a minimum amit tutira tud??
Azt látom hogy a központ fel van készítve hosszabb távú áramszünetre (van kívül 380-as betápcsati is) 2000A?? Minek neki akkora? Ha tegyük fel, egy vonalról nem telefonálnak akkor oda nem is kell áram. A 2W meg szerintem akkor is sok hogyha telefonvonalról megy a világításom. ![]() Idézet: „Ha tegyük fel, egy vonalról nem telefonálnak akkor oda nem is kell áram. A 2W meg szerintem akkor is sok hogyha telefonvonalról megy a világításom.” Merthogy szerinted ez a pár szekrény csak a levegőből táplálkozik ![]() Azért minden kártyán van legalább egy processzor, és azok nem alszanak akkor sem amikor te igen... Én úgy tudom, hogy a világ villamosenergia termelésének ~3 százalékát a mobiltelefon viszi el ![]()
Nem tudom, sosem voltam bent telefonközpontban. De egy kis falusi központban nem hiszem hogy olyan nagy igény lenne áramra mikor a kapacitásnak csak a töredéke van kihasználva mert a kábeltévés net meg telefon elhabzsolta az ügyfeleket. De még nem volt olyan hosszú áramszünet hogy meghalt volna a vezetékes telefon.
Bár így hogy lecsökkent az ügyfelek száma, hivatalos szabályozás meg nincs áramszünet esetére így nem tudom hogy az akkuk mégis mennyire bírnák szuflával ha megint lenne egy hóhelyzet vagy hasonló.
Kis faluban nem valószínű, hogy telefonközpont van. Leginkább koncentrátorok szoktak lenni. Annak is meg van a szünetmentes táplálása, ami nem forgalom függő, és üzemviteli utasításban szabályozva van.
Van egy épület, oldalán klíma kültérik, tetőn villámvédelem, előtte külső betáplálási pont aggregátorhoz, a falu központjában a posta épületével szemben, és innen indulnak a telefonkábelek is. Az épület körbe is van kerítve, t-home autók is szoktak előtte állni.
Szerintem ez több mint koncentrátor. Nade az üzemviteli utasítás hány óra áthidalási időt utasít? Ui: a mobiltelefon adótornyok is kapcsolatban állnak a PSTN telefonhálózattal és központokkal? Tehát ha a falusi PSTN telefonközpontot mondjuk elárasztja a víz attól még a mobiltelefonok működnének a faluban?
Normális helyen nem azt írják elő, hogy mennyi ideig megy , hanem mennyi lehet a max üzemszünet.
Gondolom ott is úgy működik , hogy áramszünet esetén megy tovább akkuról, bizonyos idő után indulnak az aggregátorok. Ezek üzemideje nagyjából a használt üzemanyag tartályok töltöttsége, mérete szab határt. Akkora természeti csapás ami ezt lebénítja valószínűleg ennél sokkal alapvetőbb életfeltételek megszűnését is okozná. Vagy lehetetlenné teszi a működést alapvetően.(földrengés lebontja a házat, beázik az egész...a természet ha akarja úgyis keresztülhúza bárki számításait) Idézet: „Tehát ha a falusi PSTN telefonközpontot mondjuk elárasztja a víz attól még a mobiltelefonok működnének a faluban?” Ha a bázisállomást nem árasztja el a víz és kap áramot (vagy még bírják az akksik), akkor igen. Ezek alapvetőev mikrohullámú kapcsolatokkal vannak összekötve (tányérok a tornyokon).
Miben töröd a fejed? A távközlés megbénulási hajlandósága csak komoly bűntények végrehajtásánál fontos......Esetleg már valami katasztrófáról tudsz?
Bűntényeket nem vezetékes telefonokkal szokták csinálni.
![]() Amúgy ne aggódjatok, nem rosszindulatból kérdezem, hanem azért mert látom hogy az elektromos hálózat alatt az idén abszolúte nem volt legallyazva tehát ha jön egy nagyobb vihar akkor a kidőlő fák szakítják lefele az összes vezetéket. Innentől meg jönnek képbe a szünetmentesek. ![]() Ja és félreértettetek, aggregátor nincs a központhoz, csak ott a csatlakozási pont hogyha utánfutóval visz oda valaki akkor rálehessen kötni. De aggregátorral nem számolok mert ha jön egy hóhelyzet vagy katasztrófa akkor kizárt dolog hogy a t-home beállítson egy mobil aggregátorral hogy menjen a vezetékes telefon. Elméletileg a mobil tornyok is olyanok hogyha nincs áram akkor küldi a vészjelzést az operátornak akiknek küldeni kéne egy mobil aggregátort. Persze mint ahogy láttuk a hóhelyzetben is, ha akartak volna sem tudtak volna aggregátort vinni a tornyokhoz. Szóval az ilyenek miatt kérdezem hogy na meddig bírja szuflával a táp. De sem ti, sem a szolgáltató és úgy általában senki nem tudta megmondani, gyakorlati példával meg pláne nem megmondani hogy na meddig megy a szünetmentes. Pedig a katasztrófavédelemnek meg hasonlóknak illene tudnia hogy na ha elmegy az áram akkor mennyi ideig megy a vezetékes telefon, a mobilhálózat stb. De még a szolgáltató sem tudta megmondani. Nincs itt senki aki az idei hóhelyzetben esetleg megtapasztalhatta a vezetékes telefon működőképességét és mondjuk azt is tudja hogy a központ "magától" ment akkuról vagy kapott aggregátort? Apropó, ha földrengés miatt elmozdulnak a mobil bázisok egymáshoz képest akkor szintén leáll a kommunikáció? Tehát abban töröm a fejem hogy megtudjam hogy a közművek, pl itt most a vezetékes telefon mennyire tűri az áramszünetet, földrengést, árvizet, napkitöréseket stb stb... ![]()
Szia!
Te eddig városban éltél? Mert faluhelyen másképp vannak a dolgok, mások a preferenciák.
Nem, mostanság falusi voltam. De ezt hogy értsem? Úgy hogy mondjuk nagyvárosban tovább bírja a telefonközpont mint vidéken?
Mert én tudok gyakorlati példával szolgálni. Az egész falura kiterjedő áramszünetnél mikor a mobil bázisállomás is tutira beleesik akkor 10 perc múlva elmegy a térerő. Tehát 10 percig bírja a torony szünetmentese. A vezetékes telefont meg szerencsére nem volt alkalom rá kipróbálni. 8 órásnál hosszabb áramszünet még nem volt, azt meg kibírta a vezetékes központ. De a mobilok 10 perc után elszálltak, illetve távolabbi (Nokia netmonitor szerint) tornyokra néha sikerült csatlakozni... a padlásról. Idézet: „illetve távolabbi (Nokia netmonitor szerint) tornyokra néha sikerült csatlakozni... a padlásról.” Az elméleti maximum ~35km...
A 15 km-ert is nehezen tudta. Sőt az már úgy szívja az akkut hogy rögtön le is merült.
Így néz ki a telefonközpontunk. Ebbe az épületbe sok akksi belefér. Bár nyáron ha nem megy a klíma akkor nem tudom az mennyire befolyásolja a működését.
Tehát pl nyári kánikulában elmegy az áram, akkor akkuról megy tovább. Persze a klíma ugye nem szünetmentes így a kinti 40 fokból bent lesz gyorsan nagyon meleg így lehet akkor is lehal a központ ha bírnák az akkuk továbbra is. De erre a kis épületre két klíma kültéri... vagy brutál hűtési igény kell a központnak vagy azért van két klíma hogyha az egyik bedöglik legyen másik... Idézet: „De sem ti, sem a szolgáltató és úgy általában senki nem tudta megmondani, gyakorlati példával meg pláne nem megmondani hogy na meddig megy a szünetmentes.” Akkor kicsit jelentkezem, ha szabad. Telepítettem már nem egy mobiltelefon állomást, úgy gondolom, van némi rálátásom a dologra. ![]() Az, hogy meddig bírják az állomások, több dologtól függ. Egy végponti állomás (nincs továbbfűzve róla más állomás), ideális esetben tíz perc áramszünet után lekapcsolja a 3G hálózatot és még kb. tíz percig megy a 2G. Ha régebbiek az akksik, értelemszerűen rövidülnek az idők. Egy középponti állomás, amitől több bázisállomás függ de tartalmaz 2G és 3G berendezéseket, hasonló paraméterekkel bír, mint a végponti annyi különbséggel, hogy az átviteltechnikát több órán keresztül el tudja látni árammal. Itt jegyezném meg, hogy a mobiltelefon bázisállomások minden része 48 V -ról üzemel. Tehát áramszünet esetén egyszerűen négy akksi dolgozik, nincs inverterezés, kivéve egy-két speciális esetben. Valóban, minenféle vészjelzés bejut a központba (még az ajtónyitás is), de reagálni erre tíz perc alatt lehetetlen. Az üzemeltetésnek is kell némi idő, amíg kiér, nyílván nem az állomások szomszédságában várják a hibát. Földrengés? Ha az elmozulás maradandó és érint állomást, valóban megszakadhat a szolgáltatást. Viszont, ezeket az értékeket fokban szokták megadni. Ha a torony a sugárzásra merőlegesen elmozul két métert, elméletileg nem történik semmi. Ha elfordul három fokot, akkor már szakadás a vége. Az épületen több okból lehet két klíma: 1: Egy klíma nem győzi lehűteni a rendszert. 2: Van egy tartalék (ez ritka). 3: Az épület ketté van osztva két szolgáltatónak, mindkettőnek van külön-külön klímája.
Az régen volt, amikor a falukban (némelyikben) telefonközpont volt. Ma már ez nem így van. Egy körzetszámhoz egy (pontosabban az is kettő, csak egy épületben van), legfeljebb három digitális központ tartozik (ezek egymás tartalékai is, és gyakorlatilag egy központként működnek), az előfizetők számától függően. Persze a régi központ épületei többnyire megmaradtak, de sok helyen a postahivatallal egy épületben voltak.
Ma már mindenütt digitális központok vannak, és falvakban ennek csak a kihelyezett végződései vannak. Természetesen ezek is szünetmentesek, és távfelügyeltek, A távközlésben mindenütt vannak üzemviteli utasítások, ahol a legrészletesebben szabályozva vannak a tevékenységek, így a rendelkezésre állási mutató is. Ez általában négy, ötkilences mutató, ai a 99,xx % utáni tizedes kilencesek számát jelöli. Kiszámolhatod, hogy ez éves szinten mennyi kiesést enged meg. Az ilyen helységekben (a mobiltelefon bázisállomás konténerekben is) hűtő fűtő klíma van, pont az üzembiztonság miatt, és természetesen a tartalékolási rendszer is tervezett. A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2013
Azért ma már nagyon szemérmesen beszélnek az ötkilences mutatorol. A mai ITs világban aligha hozható össze. A négyet is csak nagy izzadással sikerül összehozni a legfontosabb vonalak számára.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |