Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Hát ezt sajnálattal olvasom, hogy nem jött össze a Zsákai találkozó. Akkor áttérünk a "B" terve? Békéscsaba?
Erre gondoltál?
Művelődési ház Ahogy mondod nem ingyenes, amivel persze nincsen probléma, eltörpül az utazási költség mellett. Takarmányozás Csináljak lapot?
Még nem voltam annak az étteremnek az új helyén, ami nemrégen a fürdő mellett volt. Az új helye a piactér mellett van. Hétfön meg is nézem. Azért emlékezetes, mert egységes 7-800Ft egy menü, de vagy 10 féléből lehetett választani. Aki ott se lakik jól degeszre ebédelve, azt orvoshoz kell vinni...
Hétfőn részletesen beszámolok.
Az az étterem amit a strand mellet tudsz az most is ugyanott van. Ősszel meghalt a tulaj. Azóta nagyon lepukkant az étterem.
Az az étterem amire Te gondolsz a Rózsa piacon (tényleg dicsérik, főleg a hallét) az az Andrási útról költözött oda. A régi halbolt a lottózó mellett.
Még tavaly, költözés előtt kérdeztem a személyzettől, mi a helyzet, mert ki volt írva a költözés.
Azt is mondták, a piactér mellett lesz az új hely... Tehát költözésről és az új, megnyitandó helyről beszéltek. A halboltot tudom, akkor az is új helyen van. No, hétfőn megsasolom ezt a dolgot... A fürdő mellettibe is benézek, nyomozok... Sajnálom a halálozást, ha ez verte szét a jó éttermet. Fiam tanuló évei alatt mindig ott ebédelt és aztán közösen is néhányszor, nagyon jó volt.
Igen, légyszíves csinálj!
Nagyon jól utána néztél mindennek!
A választás napján voltunk ott. Talán április 7-8?
Legalább 2 órát vártunk mire kiszolgáltak. Már indulni akartunk. Azt mondta a pincér, új, kezdő szakácsok vannak. Pár hete volt egy osztrák csoport. Ott kajáltak. Busszal jöttek. A busz elvitte a szakácsokat is.
Uhh...Ez nem semmi!
Én leginkább a Méteres Ételbárt javaslom a tisztelt fórumtársaknak, mivel egy sarokra van, megfizethető, nem kell órákig várni a kajára. De, mint említettem, a Vasutasban is van büfé: hamburger, hotdog, szendvics, üdítő, stb helyben is vehető-ehető
Létrehoztam egy szavazólapot, aki gondolja ott is jelentkezhet, de csak itt, a fórumban beírt jelentkezést veszem 100%-nak. Ez csak amolyan tájékoztató jellegű: Jelentkezési lap A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2018
Azért egy helyben főzött (sk) halászlé az más.
Ezt abszolút nem vitatom, sőt! Ha valaki vállalja, hogy hoz bográcsot, palackot, gázégőt, stb, akkor megbeszélhetjük.
Csináltam egy fapados lapot.
Doodle-t szerintem ne használjuk a házi troll miatt.
Nagyon jó lesz. Kérlek, az időpontot javítsd július 21-re.
Sziasztok ha valami csoda folytán jó lesz nekem az uj idő pont ott leszek.
Ha el tudok menni, tudok főzni is, hozzávalókat is vinni.
Csak még olyan messze a dátum, amire nem merek biztosat mondani. Hely kell, ahol a bográcsolást véghezviszem. Kb. 30 főig elég 2 kakas, ami olyan ca. 8 kg. Körítéssel együtt nagyjából 10ezer Ft.
Ehhez mohinger is kell, mert nem tudom mit szólnak, ha a pláza közepén nekilátunk kakaspörköltet főzni
Ha erről van szó, akkor persze kenyeret, egyebet viszek, de nem én szervezem...
Ha valaki vállalná a főzést, akkor erről előtte mindenképpen egyeztetnünk kell az intézmény vezetővel, valamint a helyszínt megnézni, hogy ő neki alkalmas-e egyáltalán.
A fórumtagok is elmondhatják a véleményüket, hogy bográcsoshoz, vagy inkább menühöz lenne kedvük.
Én nem lihegném túl a dolgot, jelenleg 5 hitelesített jelentkező van (a szervezőt is beleértve).
Én csak azért vetettem fel a helyben főzést, mert említettél ilyesfélét az elején.
Idézet: „Kibérelném az egyik termet, lenne villany, fedett helység, kiállítási lehetőség a ki, mit építettnek, előkerülhetnek a forrasztópákák, valamint használhatjuk a belső udvart főzésre is.”
Én nem ragaszkodom a főzőcskézéshez, nekem jó a menü is. De ha főzni szeretnétek, akkor én nem állok ellent, a bográcsos kaja is tökéletes.
Igen, emlékszem rá, hogy írtam és volt már ott főzés, úgy tudom. De azért mindenképpen meg kell nézni a szakácsnak, hogy számára megfelelő-e a terep. Engedélyre is biztosan szükség lesz.
2x2 m elég és szellőzés, nyílt gázláng, gázégő a hőforrás.
Nem akarok kavarni nagyon, de Békéscsaba messze van, Pesttől és a legtöbb helytől ahonnan jöttek fórumtagok. Én is előállok egy javaslattal aztán döntsön a józan ész és a résztvevők szavazata.
A általam javasolt helyszín Poroszló. Egy vendégháznál ahol áram, wc, konyha, bográcsoló hely minden adott. Nem kerül semmibe. Ha halászlé akkor a halat addig megfogjuk hozzá. Ha más, pl. birka pörkölt, marha gulyás stb annak már van némi anyagi vonzata, de az sem jelentős párszáz forint. Gafly ismeri a helyszínt, Van műhely, nagy fúrógép, eszterga, lehet lomolni stb.
Van étterem, pizzéria, lángos, szuper cukrászda. És itt van Európa Legnagyobb édesvízi akváriuma ami
750000 literes
Bárhova elmegyek csak a dátumok kellően messze legyenek egymástól hogy ne egy hanem több fizuból finanszírozzam.
Támogatom!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |