Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Meg kell hagyni elég tetszetős. Tetszik a természetessége. Semmi műhaj, lufimell, kolbászszáj stb. Szépek a fogai, mosolya. Nálam 17*365 nappal öregebb de azért csak csak elhívnám egy randira. :smoke:
Ülök az íróasztalomnál, "dolgozgatok", mögöttem meg a falon megy a 40"-os lapos TV, benne az ESPN America HD. Időnként rápillantok... Hogy ezek az amerikaiak milyen agyament sportokat ki nem találnak Először azt hittem lepkevadászok. Bővebben: Link
Ha szereted még Chopin-t, akkor kukkants be ide.Ez az oldal megvan csinálva.
Szép kis masina! Van egy barátom aki korábban épített az én segítségemmel ilyet, igaz kazán nélküli volt, az az egy lengőhengeres gőzgép készült, azóta stirling motorozik
Legközelebb én is Stirling motort szeretnék, csak sajnos mostanában nem igen van időm.
Szegény Márta néni. Szokatlan lesz nélküle az időjárás jelentés.
Hello! Megszületett az 1.000.000.-ik hozzászólás, és pont ez az Ezt is megértük
Sziasztok, vettem dealextrem-ről egy elemlámpát, ill. egy hozzá való akkutöltőt. És a rendelési számot követve, azt kaptam, hogy elakadt a vámnál. (csatoltam.) ilyenkor mi a teendő. Azt hallottam hogy némely esetekben ilyenkor fizetni kell. (Milyen esetekben kell fizetni, és mennyit?)
Akkor ezért volt ennyire belassulva az utóbbi pár percben a HE...
Nekem is nagyon lassú volt a hobbielektronika.
2005. Áprilisa óta 1.000.000 hozzászólás. Melyik magyar fórumnak sikerült ez? Ez azért nem kis teljesítmény. Gratulálok hobbielektronika.hu
Elsősorban Topinak kell a köszönetet és a gratulációt adni, persze ehhez a sok felhasználó társunk is kelletek!
Reméljük még 100szor ennyi lesz!
Ez még semmi. Minden csomag megy a vám elé, majd vagy továbbengedik, vagy sem. Általában 100$ érték alatt(postával együtt) nincs vám. Szóval ha valami olcsó dolog, meg nem is néz ki valami hú de drága cuccnak, akkor simán megúszod a vámot. Mert belenéznek a csomagba és ha drágának ítélik, akkor küldenek majd egy levelet, hogy küldd el nekik levélben a számlát(bankszámlakivonat, stb), amivel bizonyítod, hogy mennyit is fizettél érte.
Hát én nem tudom, de miért rendelsz, főleg külföldről elemlámpát? Én ezt nem értem.
Zsír, 10k-ba került. Akkor reméljük megúszom. Köszi az infót. Megnyugtattál. Már így is sok egy elemlámpáért. és nem akarok érte többet fizetni.
Köszönjük Topinak, a moderátoroknak és a többi felhasználónak
Még egyszer nem tenném, ha tudnám hogy így sz.....ák a népet. Amúgy azért mert ez egy egész jó lámpa. Ilyen van egy havernak és megtetszett.
Áhh, értem. Küldesz róla egy képet? És miket tud egy 10K-s elemlámpa? Szökőkút van benne?
Ez az: Ultrafire
Ill. a hozzá tartozó töltő: Ultrafire charger Jó kis cucc ez, csak végre kapjam meg. És hogy miért ez: Pilács
Ha szerencséd van, akkor nem fogják tudni, hogy mit is ér ez az elemlámpa és simán továbbküldik. De ha nincs szerencséd, akkor bizony végig kell járnod a procedúrát. Viszont ha pesten vagy, akkor bemész majd személyesen és elintézed ott helyben. A 10k az épp határeset, ha nagyon szívóznak, akkor 2-3k-t még rá kell majd fizetned, mint ÁFÁ-t és kezelési költséget.
És ez hogy megy? Kinyitják és belenéznek? Am. most még Pesten vagyok. De mivel hétfőn reggel érkezett M.o-ra, így már tudni kellene róla valamit, vagy nem?
Akkor még holnap ne is menjek a vámhivatalba ezek szerint. Idézet: „simpi írta: De ha van parabolád 10MHz-re, hozd el, felállítjuk vidéken elindítjuk a seti2 programot.” Nekem csak ilyenek vannak, de már nem akartam szétoffolni mindent: :yes:
Köszönöm. Jól néz ki, szinte korhű. A henger és a dugattyú a lelke, azt kell pontosan elkészíteni. Remélem télen lesz rá időm.
Nagyon klassz elemlámpa. Viszont nem értem miért kell szívózzanak. Valaki becsomagolta, feladta és valakihez megérkezik, akinek küldték és ő kibontja. A kettő között szerintem másnak nem kéne belekukkantania. Drukkolok, hogy megérkezzen.
A vám, az vám. Minden beérkező csomagot átvizsgálnak. Ennyi erővel több millás cuccot is hozhatnék kintről és akkor nem lenne se vám, se áfa, se semmi. De jó is lenne.
Elvileg belenéznek, megnézik mi van benne. Hétfőn jött, de úgy dolgozzák fel, ahogy sorra kerül. ha előtte volt még 1000 csomag, akkor a tiéd lesz az 1001-ik, amit megnéznek. De lehet érdeklődni náluk, Az Orczy Tér 1 szám alatt van a "törzshelyük".
|
Bejelentkezés
Hirdetés |