Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én tegnap. Még albínót (azaz ezüst metál fényezéssel) is
Ez a dongó már nem az a Dongó. Elektronikus gyújtás és társai...
Jó volt. Az első próbán hanyatt estem vele. Megakartam mutatni, hogy tudok ám motorozni. De az 500-as KTM azt gondolta nem eléggé.
Szeretnél te is? Elintézem. :yes:
Én egy ilyen géppel tanultam meg motorozni. Vagyis nem teljesen mert abba simson blokk volt. De a második motor amin ültem az már rendes romett blokk volt benne.
Hehe, ez jó.
mrobi. Uhh, ez elég kicsi!
Nem olyan vészes. Én amikor tanultam (13-14 évesen) akkor bőven elég volt.
Tiszteletem urak!
Tudom nem ide való de jobb lenne ha sok sok ember tudná,hogy a linken létható bikebol az ország egész területén 5db van! Ha valaki látná értesítse a linkben szereplő telefonszámon vagy írjon nekem. Egy eléggé ritka kerékpárról van szó Bp-n a II.kerből fújták meg. Ha valaki látja valahol értesítsen! Előre is köszönöm,hogy elolvastad. UI.: Ha lehet minél több oldalon tegyétek közzé.
Részvétem. Sok remény nincs rá, hogy előkerüljön. :no: Szerintem már darabokban hever egy alkatrész kereskedésben. De sok szerencsét kívánok hozzá, hátha mégis látja valaki. A rendőrök úgy sem keresik. Azok csak a reggel munkába menőket szeretik trafipaxolni. Könnyebb munka és több bevétellel jár. :yes:
Panni robogó, bakker... Mikor gyerek voltam, már akkor is ritkaság számba ment, bár futó példányt még láttam.
És még azt hittem, öreg leszek ide... tibike50
A nagyapámtól kaptam meg, amikor apám letiltotta róla. Azon tanultam meg motort szerelni, mert a szomszéd Feri bácsi egy idő után megunta, hogy mindig oda tolom. Úgyhogy finoman lerázott. Aztán kamaszkoromban tönkre tettem a többszörös átalakításokkal és kivittem a MÉH-be. Ma már nagyon sajnálom. :yes:
Melléktermék és Hulladékhasznosító vállallat, úgy tudom még előttünk, 95be megszűnt, csak azóta ez ragadt a hulladékvasfelvásárlókra, stbbire.
Mármint nem a MÉH megszűnése, hanem hanem hogy eltoltam oda a Pannit.
Remélem annyi szerencsék lesz,hogy aki ellopta az nincs tisztában,hogy ebből csak 5db van az országban amiből 4db-ot szponzor által behozott tehát azt nem is lehet így eladni. Tehát ha meghirdeti valahol akár a vázat is rögtönk feltűnik valakinek... Csak aztán ha meg lesz a góré aki lenyúlta azzal Viktor barátom elég szépen elbeszélget...
Kívánom legyen szerencséd vele. Bár attól tartok a valószínűsége a LOTTÓ ötössel vetekszik.
Üdv, most akkora meglepetés és csalódás ért,hogy egyszerűen muszáj leírnom Még olyan 14 évesen találtam egy vegyes műszaki kisboltot,bizományit és nem is tudom milyen megfontolásból de beleszerettem egy 25cm-es semmilyen adattal rendelkező felújított hangszóróba és otthon septibe összeraktam egy "ládát" neki,csak úgy szemre méretezve.A mostani mélyládám egy raveland x1118.És most újra bekötöttem a régi kis noname szórót a semmilyen ládával és úúgy,de úgy hazavágta mélytartományban a ravelandet,hogy leesett az állam Bocsi az offért,de ezt úgy éreztem,hogy muszáj megosztanom esetleg valami magyarázatot is fűzhettek.
Kérdésedre a "régi tárgyakban volt még anyag" szemlélet lehet a megoldás, vagy a régi dolgainkat kicsit nosztalgikusabban megszépülve látjuk-érezzük. De én is jártam hasonlóan, amikor az UNITRA erősítőcskével hajtott, saccra méretezett fadobozos tv hangszóróimat lecseréltem egy gyári 300W PMPO akiv hangfalpárra ....
Valakinek nincs valami jó ötlete arra, ha kaptam egy defektet bicajjal, és még ki is húztam belőle az 1-es drótot (mert az volt), akkor hogy tudom ideiglenesen használni? (40 percet kellene kibírnia egy fujtatással) Sajna holnap nincs bolt, ahol foltot ill. ragasztót lehetne venni.
Attól tartok anélkül pedig nem megy. Ha van pillanatragasztód a lyukba nyomva talán kis ideig megfogja.
Az hazavágja a belsőt. De holnap megnézem a teszkóban, hátha van valami folt ragasztó. (Na meg persze folt is.) Ha meg nincs akkor kap szigszalagot. Úgyis nekifeszül a külsőnek, hátha tart annyit, hogy reggel elmenjek melózni, hazafele meg tudok venni hozzávalót. (A vicc, hogy Debrecenben, ez a 2. defektem) Amíg meg otthon voltam ott meg évente vagy még ritkábban kapok defektet. (Pedig ott erdőben is közlekedek és ráadásul vannak szerszámok.) (A melóhelyen van pumpa természetesen, meg itthon is.)
Ha ilyen gázos helyen közlekedsz, talán érdemes befektetni defektálló köpenyekbe...
Olyan is van? (Mennyit kérnek darabjáért vajon, és milyen nehéz?)
Persze, kevlár szálas. Biztos nem olcsó...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |