Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1709 / 3600
(#) poros válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Ki korán kel, egy szépen helyre állított órát lel!
(#) zolika60 válasza poros hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Ez a jó a gugliban. Mindegy mit keresel, valami teljesen más érdekes dolgot biztosan találsz.
(#) Gafly válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Inkább repüljünk Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Ez sem rossz, de én inkább ezt a műfajt szeretem:Bővebben: Link
(#) Gafly válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Csinálod is?
Gyere el egyszer ide: Bővebben: Link
Mondjuk legutóbb sem akart senki eljönni a szakmai napra...
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Már egy jó ideje nem. Pedig ott a gyalogsárkány a garázspadláson. Két éve előszedtem, kinyitottam az udvaron nosztalgiából. Ki is javítgattam a hibáit, gondolván arra, hogy lejtőzök valahol egy kicsit, de aztán az asszony annyira tiltakozott, hogy nem mentem. Pedig gyakran álmodom róla. A múzeumban voltam egyszer, nekem kicsit messze van, de épp arra jártam. Alkalomadtán lehet,hogy megnézem máskor is.
(#) Hp41C válasza Gafly hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Ne viccelj avval a kézifékkel...
(#) belganarancs hozzászólása Szept 16, 2011 /

Tudom,nem vicces,de egy ideje ezen mosolygok.
Schmitt Pál új neve:Dr. Bill Smith
(#) janikukac hozzászólása Szept 16, 2011 /

Sz.gép szakik ! Milyen illesztő hiányzik, amimiatt ezek a hibák van az illesztők között : Tehát sárga kérdőjeles az Egyéb PCI-hídeszköz , SM buszvezérlő. Ezek mik? A Logikai lemezkezelőnél is van egy...
(#) storm válasza janikukac hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Gondolom ez xp alatt jelentkezik, ne foglalkozz a kérdőjelekkel, amit fontos felrakni az a: hangkártya, videokártya, a netnek az illesztőprogija, plusz ami esetleg csatlakoztatva van a géphez, nyomtató meg hasonlók. Illetve ha menet közbe észreveszed, hogy hiányzik valami fogod és felteszed.
(#) janikukac válasza storm hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Hát köszi, de mindig kijön, ezelőtt sosem volt.. Rakjam újra az alaplapét??? Kidobja startoláskor a Windows a hibát. Nem csak a vezérlőp.-nál látszik.
(#) janikukac válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Ok, köszi !
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Ne szomorkodj már. Mi volt veled egész héten nem láttam tőled semmit? Nehéz a suli?
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Nem akarok szomi lenni.

Hát először is kedves Barátom, jól esik , hogy érdeklődsz. Mondhatjuk nem egész héten, hanem előtte se nagyon nem láthattál. 5:15kor kelek, busz 6:10kor indul, 3kor hazaérek. Anya kajával vár, eszek. Persze le is tusolok. Fél négykor idetoppanok 4ig gépezni. Hétig tanulok, vacsi, pihi, kicsi gépezés és alszok 9kor. Fárasztó, és nehéz, de már 2 jegyem, azaz 2 ötösöm van. (A város legnehezebb sulija ) és kb. ennyi. Nincs már a HE-re időm. Annyira rossz. Nyáron itt ettem az idegeteket, untattalak titeket , most meg lappangok.. Ez rosz. :- (
Épp ma vettem alkatrészt, hogy legalább Kokozo Úr kivezérlés jelzőjét befejezzem, de sajnos nem segítettek eddig még a kivezérléses topikban. Holnap egész délután tanulok, hétfőn matek eli lesz. Máskor nincs időm forrasztgatni, maximum csak ilyenkor, péntek este. Máskor elmegyek a barátokkal városba, de ma valahogy nem volt rá kedvem. Hát nekem így telnek a napjaim.

Neked,Zoli barátom ?
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Nekem kicsit több időm van itt lenni, Mert ha nincs épp dolgom a munkahelyemen, akkor is itt lógok. Meg ilyenkor este egy kicsit, miután meglocsoltam mindent a kertben de még nem mentem aludni. Reggel én is 6:30 kor indulok. Csak kocsival, mert 60Km-re lakom a munkahelyemtől. 17h-körül indulok haza. Nem igen marad időm hétköznap másra mint gyorsan meglocsolni a kertet, mert egy hónapja nem esett eső, viszont igen meleg van. Hétvégén meg a ház körüli munkákat csinálom. Szóval ilyesmi. :yes: A sulit meg ne emelgesd, ha nehéz. Elég ha tanulni jársz oda.
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Ez nem fárasztó. Én hétfő-szerda között 7:30-kor kelek, 8:30-kor vonaton vagyok és attól függően, hogy mennyi órám van, 19:50 vagy 21:40-re otthon is vagyok. Ezután még kaja, zuhany és alvás.
Csütörtök, péntek 3:50-kor kelés, 7-re suliban kell lenni. 17:30-ra haza is érek. Na ez már húzósabb.
Jövő héten írunk a kétütemű és négyütemű Otto motorokról dolgozatot. Szuper lesz, mivel hogy én ezt a témát vágom. Remélem, hogy a jegy is tükrözni fogja a tudásomat.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Huh, hát az a 60km se semmi. Én kicsit kevesebbet.. Hát itt se eshetett. Bár fura az idő..
Máson nem is járhat az eszem, csak a sulin..
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Az nem semmi!
Remélem a doga sikerül, sok sikert !!!
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Jáááj, hát a csajoktól elmenne az eszem, akkor sehogy se lenne semmi. A HE tényleg kell, nagyon jó a társaság. Annyira sajnálom, hogy nem lehettem ott a talin.. Ahh..
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Most számoltam, szeptember 1 óta a suliba járással eddig 2016km-t vonatoztam. Az azért nem semmi. Egy hónapban akkor kb 4000km-t utazok. :eek2:
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Én "csak" 1400"-at..
(#) mate_x válasza janikukac hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Ha van WIFI-s telefonod, és a suliban van WIFI, akkor tudod olvasni a HE-t, ahogy én szoktam.
Persze te csak szünetben olvasd, ne úgy ahogy én szoktam
(#) Lázár Péter hozzászólása Szept 16, 2011 /

Valaki felrakhatna egy kapcsirajzot kellene egy bringára szerelhető mini riasztó, hogy a Fila táskás egyéneket jelezze. Mert már elveszik a figyelmem és nem az utat nézem Kész téboly
(#) janikukac válasza mate_x hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Szia ! Se WiFi, se WiFi-s teló nincs, ebben az országban erre nem telik. Üdv!
(#) MaTe193 hozzászólása Szept 17, 2011 /

Szépjónapot!
Ma volt Debrecenben kihelyezett rádióamatőr vizsga, kegyetlenül felidegesítettek. 20 jelentkezőből 3(három!!) fő tett sikeres vizsgát, többiek mind sikertelent. Most komolyan, ilyen nehéz vizsgasort, külön kihívás lehetett összeállítani. És akkor panaszkodnak, hogy kevés az amatőr, erre tessék, ezzel sikerült legalább 10 embert elrémíteni az amatőrségtől. Én már csak dacból is megyek két hónap múlva Pestre, meglátjuk ott mi lesz a helyzet.
Na jó. Egyébként van/volt börze is, rengeteg érdekességgel, aki környékbeli, feltétlenül menjen el a Dorcas-kempingbe, ott van ugyanis a találkozó.
Máté.
(#) janikukac hozzászólása Szept 17, 2011 /

Sziasztok!
Regisztrálni szeretnék a Texas Instruments oldalára (TI.com), de az Other cím alá nem tudom mit kell írni, anélkül meg nem tudok regizni. Ez a Mailing Address, és a Shipping Address-nél van... Segít gyors valaki?
(#) Gafly válasza MaTe193 hozzászólására (») Szept 17, 2011 /

Máté, mi volt a nehézség tárgya?
Azért örülök hogy nem adod fel
(#) MaTe193 válasza Gafly hozzászólására (») Szept 17, 2011 /

Semmiképp, már szerveződöm is a "sikeretlenek" között, menjünk Budapestre. A műszakim bőven jó, 240 pontból 220 pontom lett, a forgalmim hasonlóan jó, a biztonságtechnikain 7 hibapontól 12-t szereztem, a jogi 11 hibapontjából 12-t sikerült összehozni. Sokaknak a műszaki okozott fejtörést, de én tanultam rá, a másik kettőre meg nem maradt idő. Remélem azért a Pesti jobban megy majd.
(#) pucuka válasza MaTe193 hozzászólására (») Szept 17, 2011 /

Kérdezz a rádióamatőrök topikban segítünk!
Következő: »»   1709 / 3600
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem