Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Egy jó és kellemes munkához ez mindenképpen jól jön. Látom szereted te is a rendet.
A fedél engem nem zavar.
A többi dobozban már elkezdtem érték szerint pakolni, meg a doboz oldalára is kerül majd felirat, hogy mit tartalmaz. Ma nyomtatom -ha lesz egy kis szusszanyatni időm- az etiketteket. (A "logika": ahogy a kisfiam bepakolta a dobozt, így sikerült, meg ez volt legfelül, ezt sikerült lekapni a polcról.)
A "fiók-átpakolás" akkor probléma, ha rosszul méred fel a rekeszek számát. Eleinte én is féltem ettől, de -véletlenül-, már gyerekként eltaláltam a megfelelő felbontást.
Nálam 140 rekesz van "kicsi" ellenállásoknak, és még egyszer sem kellett belepiszkálnom a sorrendbe, most is az őseredeti feliratok vannak (annyira megkopva már, hogy nem ártana cserélni. E12-es sornak van hely 0-10R és 1M-10M tartományban, és E24 sornak 10R-1M tartományban. Ez 2x12db + 5x24db = 144db. Azt most nem tudom miket hagytam ki (4-el több mint a rekeszek száma), de az biztos, hogy eddig nem hiányzott (feltételezem a 13.. és a 43..értékekből hagytam ki, de ez nem biztos)
Ezt a tároló rendszert hol vásároltad?
Antibébit is Te használod - "közvetlenül"?
Szia Alkotó!
Megnéztem a munkádat, nagyon ötletes. Érdekes látni, hogy hogyan dolgozott egy ember 16 évesen. (Én most vagyok tizenhat. ) Ha majd nekem is lesz sok-sok ellenállásom, én is építek valami nagyobbat!
Ez nagyon profi, azok a címkék... Én is ilyet akarok.
Mind a hármat kaptam ajándékba. Amúgy barkácsboltokban lehet kapni (pl Obi, Bricostore...).
Köszi, amúgy most akadtam bele hestore-n is!
OBI-val, stb már megjártam. Vásároltam egy tetszetős kivitelt, stb - egy darab volt csak. Azóta is hozzák az újabb szállítmányt. (:
Nézzetek szét ezen az oldalon vannak jóképű tárolók amelyikről nincs kép pl. ez W-455880.
Ez lenne aztán csak a kánaán...
Ez igen itt minden van mi szem szájnak ingere.
Sziasztok!
Dremel versatip-et mivel érdemes utántölteni? Melyik öngyújtó töltőnek van ugyanolyan feje? Köszönöm előre is!
Szia. Ezekhez a palackokhoz rengeteg adapter jár. A kupakból kell kitörni a megfelelőt. Én inkább a gáz minősége miatt aggódnék, ezért a gyárira szavazok - már ha létezik...
Ma átköltöztem az új műhelyembe. ,még nagy rumli, de alakul.
Alakul ez rendesen sok sikert hozzá,és sok gyönyörü új alkotásokat kivánok.Kicsit írígykedem is.
Köszönöm, 10 évig nyomorogtam egy sötét lyukban, most végre valóra vált az álmom.
Hello, köszönöm a választ.
Én gyáriról még nem hallottam, az 5 darab kitörős kupakból meg egyik sem volt teljesen jó hozzá, mindegyikkel mellément rengeteg.
Azannya......
Ez már nem is műhely, hanem ablak! Sárgulok... PP
Nekem is nagyon tetszik, gratulálok hozzá. Neked volt régebben egy kb 1m2-es kis sarkod? Jól emlékszem? Bár az is szépen be volt rendezve, nem volt káosz.
Hát ez igazán írígylésre méltó műhely... mikor lesz nekem ilyen...
Előbb nem lehetne? Miért várjon annyit?
Most készül a másik fele a lakatos részleg és ami eddig nem volt az a fény. Három ablak és egy üvegezett ajtó van műhelyen.
Köszönöm. A korábbi műhelyem 1,8 m x 1,8m-es volt ablak nélkül.Persze ez faltól falig volt, miután a polcok és az asztal be lett rakva már nem lehetett mozogni.
Ki az a bátor ember, aki 2012 utánra bármit is ígér???!!!
Sziasztok
Vettem egy laminálót mert már meguntam hogy arra ment el az építés nagy része hogy tűrhető nyákot készítsek... Ez idáig 100% -os ... Nagyon jó ajánlani tudom mindenkinek.. Bővebben: Link
Szia!
Gratulálok a szerzeményedhez, hol vetted? Üdv, Ballage
Nyilván valami selejtezésből vette, mert elég régi tipus, és ott az elején a leltári cimke.
Itt a disztribútor elérhetősége. Én is őrizgetek ebből a szériából egy testvér modellt - 9LSI - csak jót tudok róla mondani. Full fém mechanika és ház, ipari minőség. Anno' egy kisebb örökség árába került, 1995 táján... A mai napig hibátlanul üzemel, pedig fénykorában kapott hideget-meleget.
Hát azt én nem vettem le, hogy az leltári cetli... Épp most keresünk laminálót, mert kéne a Puskás amatőrklubba, de egyszerűen nem találtunk normálisat sehol. Persze lehet, hogy mi voltunk bénák....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |