Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » APT-100-ból Sub erősítő
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Parázs Gábor hozzászólása Júl 4, 2007 /

Sziasztok
Van egy APT-100-as végfokmodulom, szerintetek egy aktív szűrővel jól müködne sub erősítőként, mi a véleményetek?
köszönöm a válaszokat
(#) proksa1 hozzászólása Júl 4, 2007 /

Igen, de pakold le róla a kimenőtrafot szerintem. (neked ugyse kell 100 Voltos kimenet.
(#) Parázs Gábor válasza proksa1 hozzászólására (») Júl 4, 2007 /

Szia
Persze én is kimenő nélkűl gondoltam.Meg sincs már elcseréltem egy toroidra.kösz
(#) cruisher válasza Parázs Gábor hozzászólására (») Júl 18, 2007 /

Erdemes beletenni vmi egyszerubb egyenfesz figyelo aramkort, mert ha a vegfok elszall jo szokasa kitenni a feltapfeszt a kimenetre es akkor a melynyomodnak annyi.
100V on ezzel ugye nemvolt gond mert a trafon nem megy at...
(#) Parázs Gábor válasza cruisher hozzászólására (») Júl 18, 2007 /

Relés védelmet mindenkép raknák a kimenetre.
(#) praxis válasza Parázs Gábor hozzászólására (») Júl 18, 2007 /

Rakj bele még egy kis pufferkondit, mondjuk 10000µF-ot, hogy legyen miből táplálkoznia az erősítőnek. Sokkal dinamikusabbak lesznek tőle a mélyek, nem fogy el a tartalék.
(#) májkrobi válasza praxis hozzászólására (») Júl 18, 2007 /

Szia! Az APT100-as nem csöveserősítő? Ha igen ,miért kell 10000 mikro? Üdv. májkrobi
(#) Parázs Gábor válasza praxis hozzászólására (») Júl 18, 2007 /

Hello
Nem szoktam sajnálni a pufferkondit.
(#) Parázs Gábor válasza májkrobi hozzászólására (») Júl 18, 2007 / 4

Szia
Az APT-100-as az nem csöve erősítő hanem tranzisztoros.Az APX-100 a csöves erősítő.Azért jo ha van plussz puffer mert az erősítő (főleg sub) hirtelen nagy áramokat vesz fel a tápegységből és ha a tápegység ezt nem képes biztositani akkor az üstdob helyet egy aluminiumkondér fog megszolalni.
(#) májkrobi válasza májkrobi hozzászólására (») Júl 18, 2007 /

Elnézést a tévedésemért ,de összekevertem az APX100-al. Bocs! Üdv májkrobi
(#) cruisher hozzászólása Júl 18, 2007 /

En APT100 nal ugy szoktam hogy a meglevo 2*4700melle berakok meg plusz 2*4700 ugyanolyan MM csavaros kondit, a tartoba felul meg van pont 2 hely. A GRAETZ hidat pedig lecsavarozom a doboz aljara, igy van egy kis hutese is.
(#) Parázs Gábor válasza cruisher hozzászólására (») Júl 18, 2007 /

Az abaj hogy nem komplett APT-100-am van mert a doboza meg a pufferei nincsenek meg.De ha megépitem akkor legalább 15 000µF-ot rakok bele.
(#) proksa1 hozzászólása Júl 30, 2007 /

Lenne egy olyan gondom, hogy van nekem itt egy APT100 erősítőpanel, 1-2 alkatrész hiányzott belőle, azt visszaraktam szépen, de mikor szétszedtem még régen letéptem róla valamit, ami két vezetékkel ment a borda felé és "PTM-M100" a neve a kapcsolási rajzon, valami PTC vagy NTC lehet. Akinek van APT100-a az megtudná nekem mérni esetleg hogy mekkora ez alaphelyzetben? R105 a neve panelen, és hogy hol volt ez elhelyezve a bordán.

APT 100_1.gif

(#) Parázs Gábor válasza proksa1 hozzászólására (») Júl 30, 2007 /

Szia
Az én APT-100amon 143Ohm szobahömérsékleten.üdv
(#) kiszebra hozzászólása Dec 29, 2007 /

Hello!
csak egy kérdés :
Az APT 100-as hány éves erősítő?
(#) Parázs Gábor válasza kiszebra hozzászólására (») Dec 29, 2007 /

Szerintem már több mint 20éves technika az APT-100.
(#) GutBesserWasser hozzászólása Jan 17, 2008 /

Sziasztok!

El tudná valaki küldeni (vagy még inkább ide feltenni, hogy másnak is hozzáférhető legyen) a APT-100 erősítő, az AKT-408 keverő, és az EBE-5310 erősítő (ez utóbbi 250W-os, 100V-os kimenetű, rack rendszerű szerkezet, szintén BEAG gyártmány) kapcsolási rajzait?

Köszi!

Gábor
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem