Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   136 / 147
(#) Reggie válasza pappjoci13 hozzászólására (») Nov 3, 2011 /

Ha raersz, elmeselheted itt is, hatha tanulunk belole valamit.
(#) pappjoci13 hozzászólása Nov 6, 2011 /

Üdv Reggie...
Regisztrálni fog Laci sógorom ide és megírja majd a sztorit...
Ma elkészült a teszter belekerült a dobozába..
http://kephost.hu/image-53EF_4EB6ACF2.jpg
http://kephost.hu/image-C5CC_4EB6ACF2.jpg
http://kephost.hu/image-97A9_4EB6ACF2.jpg
http://kephost.hu/image-C65E_4EB6ACF2.jpg
(#) nikc válasza pappjoci13 hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Ügyes, gratula!
(#) pappjoci13 válasza nikc hozzászólására (») Nov 6, 2011 /

Köszönöm de nem csak az én érdemem sokat köszönhetek Laci sógoromnak ,hogy segített összehozni
és hbfj-nek...

Itt már a dobozában teszteljük....

http://videa.hu/videok/tudomany-technika/teszter-teszt-2-sbRaMf7b6ctoJldU#b
(#) Zsolt74 hozzászólása Nov 8, 2011 /

Sziasztok !

Ezt láttátok már?Bővebben: Link
(#) Inhouse válasza Zsolt74 hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

Nekem tetszik. Kevesebb rendőr kell a renitensek kiszűrésére, több marad a többi bűncselekmény elkövetőinek keresésére.
Nagyobb felderítési hatékonyság->rövidebb tanulási szakasz->szabályosabb közlekedés.

Üdv
Inhouse
(#) tibike32 hozzászólása Nov 8, 2011 /

Már megint témánál vagyunk Bővebben: Link
(#) Reggie válasza Zsolt74 hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

Radaros lesz, ugyhogy elore jelezheto.
(#) laca1052 válasza tibike32 hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Úgy látszik nincs más hír csámcsognak a blokkolókon, jobb dolguk nincs!!
(#) pappjoci13 válasza pappjoci13 hozzászólására (») Nov 19, 2011 /

hbfj..

Ma megvolt a LILI teszt is szépen beindítja LiLit...

és mostmár azt is tudom ,hogy vannak a programok asszem pont fordítva mint a tiéd...

PROGRAM:8.SCS102-103
7.LTI TRUSPEED
6.LASER ATLANTA /rejtettmódban
5.TRAFIPATROL /LTI 20/20
4.STALKER /LZ1
3.SCS101 / ULTRALIGHT 20/20
2.FAMA3 /PROLASER 3
1.FAMA2/ PROLASER 2

Jövőhéten kapok de-korosoktól fóliát és szépen ráragasztom és ráírom alkoholosfilcel és annyi...

DSC00040.JPG

(#) Reggie válasza pappjoci13 hozzászólására (») Nov 20, 2011 /

Ha kinyomtatod papirra es laminalod, majd a laminalt lapot ragasztod fel, az nem jobb?
(#) hbfj válasza Reggie hozzászólására (») Nov 20, 2011 /

Én vettem A4-es öntapadó matricát - kb 200 Ft ért , arra nyomtattam ki és felragasztottam rá . Lehet kapni lézer és tintasugaras nyomtatókhoz is.
(#) pappjoci13 hozzászólása Nov 20, 2011 /

Teljesen igazatok van valószínű utánajárok ha az amit ígértek nem lex jó.... Köszönöm szépen az ötleteket...

Őszintén megírva még nem néztem körül milyen papírt tegyek rá csak az ismerősömnél láttam olyan fóliát ami fehér és az 1-ik oldala erős ragasztóval ellátott gondoltam jó lesz ez nekem az alkoholos filc fog rá rendesen ráfirkálom azt gyuvan...
(#) pappjoci13 hozzászólása Dec 8, 2011 /

Üdv... mindenkinek...

Elkészült a teszter végleges állapota a főnököm de-koros ismerőse megoldotta ....
(#) Reggie válasza pappjoci13 hozzászólására (») Dec 9, 2011 /

Szep lett, gratula.
(#) pappjoci13 válasza Reggie hozzászólására (») Dec 9, 2011 /

Köszönöm....

Nem csak az én érdemem volt pár segítő kéz...

Köszönet nekik is....
(#) zweistein válasza Yocee hozzászólására (») Dec 11, 2011 /

Szia, ilyenen már én is törtem a fejem, és az az ötletem támadt, hogy az érzékelőt be lehetne építeni pl. ajtó ütközőbe hátra felé nézve, és ha elhaladsz egy hátulról mérő sün előtt, már akkor jelezne, illetve indítaná a hátulra szerelt blokkolót, amikor még csak a jármű oldala van képben, és a rendszámtáblád még fel sem tűnt a kamera látómezejében.
Nos?
(#) Beachway hozzászólása Dec 13, 2011 /

Üdvözlök mindenkit az oldalon. Látom sok ügyes emberke van! Sajna még nem olvastam végig a fórumot idő hiányában, de felkeltette az érdeklődésem nagyon. Ezek szerint már van olyan kapcsolás ami megépíthető, és bevált. Ha valaki lenne szíves egy jól bevált verziót ajánlani, azt nagyon megköszönném.
(#) aticska hozzászólása Dec 27, 2011 /

Sziasztok!

Hátha érdekel valakit, van 4db SPL LL90 lézerdiódám.
(apróhirdetésbe nem tudom berakni )
(#) hbfj hozzászólása Dec 27, 2011 /

Nekem meg egy eladó sebességmérő lézerem
(#) ranger007 hozzászólása Jan 2, 2012 /

Üdv Mesterek. Mai nap vettem egy EliTech BLS SX Külső lézerszenzort, de alapkivitelben a szivargyújtót elfoglalná, és még a vezetékek is látszanának, úgyhogy elhatároztam, h a műszerfal mögé építem be, és rá akarom kötni a fejegység "MUTE" Bemenetére, hogyha érzékel akkor némuljon el a zene, és halljam a beépített csipogóját. Na most ugye itt jön a gond, mivel nincs rajta sehol riasztási kimenet, ezért gondoltam, h segítségeteket kérem, h hogy lehetne vezérelni vele a fejegységet. Gondoltam, h a csipogójáról kéne levenni a jelet, de fogalmam sincs, h hogy és szétbarmolni nem akarom. A Led lett volna a legjobb, ha riasztáskor világítani, mert akkor ugye transzitor-relé párossal megoldódna a dolog, de a led folyamatosan világít. A Lehető legegyszerűbb megoldást keresném a problémára! A Segítségeteket előre is köszönöm! Tettem fel két nem túl jól sikerült képet a panelról, hátha úgy könnyebb!
(#) Balaa16 válasza ranger007 hozzászólására (») Jan 2, 2012 3 /

Szia!
Szerintem egyszerűbb betartani a sebességhatárt.
Üdv! Balázs
(#) elektromos válasza ranger007 hozzászólására (») Jan 2, 2012 1 /

Szia!
Aztán miért akarod beépíteni? Nem veszem el a kedved, de semmire sem jó. Ha olvastad volna a lézer blokkolókkal kapcsolatos fórumot, akkor ott is taglalták, hogy ha rád mérnek, és elkezd csipogni a szerkentyűd, már be is mértek. Ha nem jól helyezed el az autón, akkor meg úgy bemérnek, hogy észre sem veszi a riasztód. Szerintem, ne agyalj rajta, semmi értelme szerintem. Esetleg időtöltésnek akarod akkor megértelek.
(#) eSDi válasza ranger007 hozzászólására (») Jan 2, 2012 1 /

Üdv!

Én is inkább a betartásra szavazok. Idéznék egy másik oldalról: "A lézerdetektor előre tájékoztat, hogy legyen időd előkészíteni a pénzt, mire megállsz a kasszánál".
Ez nagyon is igaz, mert a lézeres mérőnél kb olyan 100m-re kell hogy legyél, hogy olvasható képet tudjanak készíteni a rendszámról. A lézerrel az első rendszámodat próbálják megcélozni, amin ekkora távolságban kb 30-60cm átmérőjű lesz a nyaláb átmérője. Tehát, ha rossz helyre teszed az érzékelőt, akkor még későbben jelez. De teljesen mindegy, mert mire jelez és rálépsz a fékre, már kész is a kép...
(#) denon888 válasza eSDi hozzászólására (») Jan 2, 2012 /

100m-en kicsit sok az a 30-60 cm.
(#) ranger007 hozzászólása Jan 2, 2012 /

Mivel külső érzékelős, ezért pont a rendszám fölött van a szenzor, tehát nincs gond a nyaláb méretével. Nem tanácsot kértem, h most ez jó-e vagy nem hanem technikai segítséget a problémámra, remélem valaki segíteni is fog!
(#) denon888 válasza ranger007 hozzászólására (») Jan 2, 2012 /

A mute némítást a "testre" kötéssel lehet megoldani. A kérdés a csipogó hogy van vezérelve. Persze egy kis kiegészítés itt is kell. Az áramkört nem ismerem így nem tudom hogy is van megoldva mindez.
(#) ranger007 válasza denon888 hozzászólására (») Jan 2, 2012 /

Pont idáig jutottam el én is, ha rámérek a csipogóra akkor a két lába között állandó 12V-van...
(#) denon888 válasza ranger007 hozzászólására (») Jan 2, 2012 /

Ha állandó 12v van akkor mindig sípolnia kellene. Akkor ez egy öngerjeszővel ellátott csak a feszültség kell és szól.
(#) eSDi válasza denon888 hozzászólására (») Jan 2, 2012 /

Pedig én így tudom. Igazából kúp alakú a nyaláb és nem olyan mint pl egy lézer pointer-é...
ki is számolhatjuk akár.
d = nyaláb átmérő
l = mért távolság
és minden méterben van megadva.
d = {3}*l/{1000}
Következő: »»   136 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem