Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha belevauuuuzhatok én is...
Talán nem mondok újdonságot azzal, hogy nagyon sok szülő/leendő szülő kétszer is meggondolja, hogy ilyen körülmények között bevállaljon még egy gyereket. Ugye arról meg nem szól a történet, hogy mi van akkor, ha azért kérte az anyuka az abortuszt, mert nemi erőszak áldozata lett? Vagy esetleg a fejlődő magzatnál kimutattak valami genetikai rendellenességet...? Nos, lehetne feszegetni ezt a dolgot a végtelenségig, de nekem nem szándékom megsérteni bárkit is hitében vagy erkölcsi értékrendjében.
Öröm^3, már csak egy vírus hiányzott. Így is elég zúzós lesz a köv. hét, hát még ha a gépem is bemondja az unalmast.
Janikukac, azt hiszem elnézést kell kérjek, amiért egy hozzászólásban említettem az iPhone -t a neveddel -már amennyiben nem vagy "ájj de sznob márka" képviselőjének tulajdonosa.
2 éves Kisfiam temettem el. Heveny szívmegállás volt a halál oka. Azért egy ilyen döntés nem egyszerű, és ebben nem igazán van tanulság. Egy fejlődésben lévő csak műszerekkel észlelhető magzat, és egy kézben fogható emberpalánta között dönteni ...
Más a vélemény. Ennyi.
Természetesen a te véleményed is érdekel. Nem volt szó genetikai betegségről. Ha pedig csak a pénz számít, szerintem igen szomorú. Ezelőtt 30-40 évvel még rosszabb körülmények között éltek az emberek, de ez a kérdés a legtöbb esetben fel sem merült. Nekem még van néhány ismerősöm, akinek 10-12 testvére volt, van. Ez manapság megcsodálandó kivételnek számít. Szerintem ez is az elmúlt évtizedek hibája. Az emberek önzők lettek és csak a saját boldogulásuk érdekli őket. Ettől fogyunk. Persze ez nem csak nálunk, hanem az egész "fejlett" világban így van. Ez is lesz a vége. Szerintem legalábbis.
Igazad van, de az anyuka ezt mondta:
Idézet: Tehát, semmi erőszak, semmi rendellenesség, csupán csak... Erről szólt a fáma itt, ma. „A gyermekem még nincs egy éves, és megint terhes lettem. Nem akarok ilyen közeli korú gyerekeket.”
Szomorú dolog. De hát a történet arról szól, hogy minél több gyerek szülessen, hiszen az a jövő. Természetesen van szomorú eset is, de nem ez a gyakori, hanem az új felnövekvő nemzedék. Ha a dédszüleinknek nem lett volna csak egy-két gyereke szerinted volna ebben az országban még valaki, aki magyarnak gondolja magát?
Egyébként köztem és az öcsém között is csak 16 hónap van. Néhány éve meghalt, de mégsem gondolnám, hogy a szüleimnek meg kellett volna ölniük. Mi már csak hárman voltunk testvérek. Sajnos az én életem úgy alakult, hogy nekem egy sincs, mégsem gondolnám, hogy ez a helyes.
Igazad van. Szülessen minél több Gyermek, mert Ők jelentik a jövőt. Én csupán az "ölés" szóra reagáltam. A természet nagyon jól végzi a dolgát, ameddig bele nem avatkoznak és adott esetben a doki javasolt egy megoldást. De ez nem igazán a "Pihenő pákások témája", javaslom keressünk jani@-nak valami forrasztani valót, hogy érezze a gyanta illatát.
Rendben. Bár inkább jani@ keressen magának forrasztani valót, ha már nem a lányok érdeklik jobban.
A lányokat is forrasztani kell a saját pákával.
Igaz, de minden éremnek két oldala van... Édesapámék heten voltak testvérek. Olyan szegények voltak, hogy apámat állami gondozásba akarta adni az édesanyja, mert nem jutott étel sem neki. Apám akkor is sírt, meg akkor is amikor ezt elmesélte. Ezt nem kívánom megélni.
Hála Istennek, hogy ennyit változott a világ és szomorú, hogy még mindig gondolkodni kell azon, hogy fel tudja-e nevelni egy szülő a gyermekét.
De érdekelnek a lányok, forrasztanék is egy kettőt.. De most a panelok is érdekelnek...
Köszönöm, bár nem tudtok, ahhoz kifúrt panel+alkatrész is kell..
Nekem van épp vírusom, taknyás vagyok rendesen. Nincs miért elnézést kérni... Nincs iPhone-om, 6 éves Motorolám van, épp nem rég tárgyaltuk ki, kinek milyen őskövülete van itt a fórumon, de még is jók, SMS-re, hívásra teljesen megdelelőek.
Igen, rendesen odacinezve... Na, de ne fajuljon el a dolog, mert Köbi Zoli bácsi majd még megbüntet minket, meg úgy is még csak 3 év múlva leszek 18, tehát "nem is szabadna ilyet beszélni"... nem is szabadna.... na, ja, de kit érdekel?
A lányok sokkal fontosabbak. A panel, csak jobb híján. Én is sokáig kevertem a sorrendet, aztán látod hová jutottam. Persze majd mindjárt jönnek az ellenvélemények.
A lányokról beszélni minden korban szabad. Szerintem köbzoli is csak megerősíteni tudja ezt. :yes:
Jogos, jogos..
Tudom, ezt csak viccnek szántam, bár a pajzánkodást, amit mi is tükrözni akartunk, tényleg el kéne kerülni. Szerintem..
Szerintem időnként elkerülhetetlen. Szerencsére. :love11:
Jah... Nincs bekapcsolva az állomás.. 180C alatt van, nem olvad az ón...
Zoli, igaz, már akinek van kivel.. Kicsi vagyok én még ehhez, mondom.. Idézet: Én meg fél éve töltöttem be a 18-at de hogyha gondolod leirom a törvénynek az ide illő §-át. „meg úgy is még csak 3 év múlva leszek 18, tehát "nem is szabadna ilyet beszélni"”
Mi "hicomattok" tartsunk össze!
Akkor Te nem elektronikás vagy?
Frankye a hóhérmodi, Deguss a vérmodi és Köbi a pajzánmodi...!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |