Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1736 / 3599
(#) papa43 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Köszönöm. Nem feszegetem tovább.
(#) zolika60 válasza papa43 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Csak nyugodtan. Mire lennél kíváncsi?
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Ha belevauuuuzhatok én is...
Talán nem mondok újdonságot azzal, hogy nagyon sok szülő/leendő szülő kétszer is meggondolja, hogy ilyen körülmények között bevállaljon még egy gyereket. Ugye arról meg nem szól a történet, hogy mi van akkor, ha azért kérte az anyuka az abortuszt, mert nemi erőszak áldozata lett? Vagy esetleg a fejlődő magzatnál kimutattak valami genetikai rendellenességet...? Nos, lehetne feszegetni ezt a dolgot a végtelenségig, de nekem nem szándékom megsérteni bárkit is hitében vagy erkölcsi értékrendjében.
(#) szucsip válasza janikukac hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Öröm^3, már csak egy vírus hiányzott. Így is elég zúzós lesz a köv. hét, hát még ha a gépem is bemondja az unalmast.
Janikukac, azt hiszem elnézést kell kérjek, amiért egy hozzászólásban említettem az iPhone -t a neveddel -már amennyiben nem vagy "ájj de sznob márka" képviselőjének tulajdonosa.

2 éves Kisfiam temettem el. Heveny szívmegállás volt a halál oka. Azért egy ilyen döntés nem egyszerű, és ebben nem igazán van tanulság. Egy fejlődésben lévő csak műszerekkel észlelhető magzat, és egy kézben fogható emberpalánta között dönteni ...
Más a vélemény. Ennyi.
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Természetesen a te véleményed is érdekel. Nem volt szó genetikai betegségről. Ha pedig csak a pénz számít, szerintem igen szomorú. Ezelőtt 30-40 évvel még rosszabb körülmények között éltek az emberek, de ez a kérdés a legtöbb esetben fel sem merült. Nekem még van néhány ismerősöm, akinek 10-12 testvére volt, van. Ez manapság megcsodálandó kivételnek számít. Szerintem ez is az elmúlt évtizedek hibája. Az emberek önzők lettek és csak a saját boldogulásuk érdekli őket. Ettől fogyunk. Persze ez nem csak nálunk, hanem az egész "fejlett" világban így van. Ez is lesz a vége. Szerintem legalábbis.
(#) Action2K válasza vicsys hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Igazad van, de az anyuka ezt mondta:
Idézet:
„A gyermekem még nincs egy éves, és megint terhes lettem. Nem akarok ilyen közeli korú gyerekeket.
Tehát, semmi erőszak, semmi rendellenesség, csupán csak... Erről szólt a fáma itt, ma.

Szomorú dolog. De hát a történet arról szól, hogy minél több gyerek szülessen, hiszen az a jövő. Természetesen van szomorú eset is, de nem ez a gyakori, hanem az új felnövekvő nemzedék. Ha a dédszüleinknek nem lett volna csak egy-két gyereke szerinted volna ebben az országban még valaki, aki magyarnak gondolja magát?
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Egyébként köztem és az öcsém között is csak 16 hónap van. Néhány éve meghalt, de mégsem gondolnám, hogy a szüleimnek meg kellett volna ölniük. Mi már csak hárman voltunk testvérek. Sajnos az én életem úgy alakult, hogy nekem egy sincs, mégsem gondolnám, hogy ez a helyes.

Igazad van. Szülessen minél több Gyermek, mert Ők jelentik a jövőt. Én csupán az "ölés" szóra reagáltam. A természet nagyon jól végzi a dolgát, ameddig bele nem avatkoznak és adott esetben a doki javasolt egy megoldást. De ez nem igazán a "Pihenő pákások témája", javaslom keressünk jani@-nak valami forrasztani valót, hogy érezze a gyanta illatát.

Rendben. Bár inkább jani@ keressen magának forrasztani valót, ha már nem a lányok érdeklik jobban.
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

A lányokat is forrasztani kell a saját pákával.
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Igaz, de minden éremnek két oldala van... Édesapámék heten voltak testvérek. Olyan szegények voltak, hogy apámat állami gondozásba akarta adni az édesanyja, mert nem jutott étel sem neki. Apám akkor is sírt, meg akkor is amikor ezt elmesélte. Ezt nem kívánom megélni.
Hála Istennek, hogy ennyit változott a világ és szomorú, hogy még mindig gondolkodni kell azon, hogy fel tudja-e nevelni egy szülő a gyermekét.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

De érdekelnek a lányok, forrasztanék is egy kettőt.. De most a panelok is érdekelnek...
(#) janikukac válasza papa43 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Köszönöm, bár nem tudtok, ahhoz kifúrt panel+alkatrész is kell..
(#) papa43 válasza janikukac hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Gyantázva?
(#) janikukac válasza szucsip hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Nekem van épp vírusom, taknyás vagyok rendesen. Nincs miért elnézést kérni... Nincs iPhone-om, 6 éves Motorolám van, épp nem rég tárgyaltuk ki, kinek milyen őskövülete van itt a fórumon, de még is jók, SMS-re, hívásra teljesen megdelelőek.

Igen, rendesen odacinezve... Na, de ne fajuljon el a dolog, mert Köbi Zoli bácsi majd még megbüntet minket, meg úgy is még csak 3 év múlva leszek 18, tehát "nem is szabadna ilyet beszélni"... nem is szabadna.... na, ja, de kit érdekel?
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

A lányok sokkal fontosabbak. A panel, csak jobb híján. Én is sokáig kevertem a sorrendet, aztán látod hová jutottam. Persze majd mindjárt jönnek az ellenvélemények.

A lányokról beszélni minden korban szabad. Szerintem köbzoli is csak megerősíteni tudja ezt. :yes:
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Jogos, jogos..
Tudom, ezt csak viccnek szántam, bár a pajzánkodást, amit mi is tükrözni akartunk, tényleg el kéne kerülni. Szerintem..
(#) papa43 válasza janikukac hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Pajzánkodni? Lógó /pihenő/ pákával?

Szerintem időnként elkerülhetetlen. Szerencsére. :love11:

Jah... Nincs bekapcsolva az állomás.. 180C alatt van, nem olvad az ón...
Zoli, igaz, már akinek van kivel.. Kicsi vagyok én még ehhez, mondom..
(#) sastas01 válasza janikukac hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Idézet:
„meg úgy is még csak 3 év múlva leszek 18, tehát "nem is szabadna ilyet beszélni"”
Én meg fél éve töltöttem be a 18-at de hogyha gondolod leirom a törvénynek az ide illő §-át.
(#) vicsys hozzászólása Nov 12, 2011 /

Köbi! Te írtad át a téma címét...?
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Mi ez? 69?
(#) TNPsoft válasza szitko hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Mi "hicomattok" tartsunk össze!
Akkor Te nem elektronikás vagy?
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Frankye a hóhérmodi, Deguss a vérmodi és Köbi a pajzánmodi...!
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Juj, Zoli bácsi, ez nagyon baró !
Viktor: Van az, hogy: Az emberek 69% minden szövegben talál valami pajzán dolgot...

U.i.: mi lesz, ha Topi hadnagy ezt meglátja? : - P
Következő: »»   1736 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem