Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Keveset mondtál a 69%-kal... Van az 96% is, ha jobban belegondolok!
De remélem érted, miért írtam a 69-et...
Remélem érted, hogy miért írtam: ha jobban belegondolok!
Ugyan már! Emiatt ne lógasd az........ orrod!
Igen a memória. Amikor regisztráltam még 43 voltam, most pedig? Akkor most mi van?
A szakmám villanyszerelő, de egy percet sem dolgoztam benne. Lassan már azt is elfelejtem, hogy melyik színű drótra kell rakni a csapot, hogy ne folyon ki az áram. Az elektronika csak a hobbim, gyerekkorom óta foglalkozom vele. Apám a "Mitró-Kamocsai, Hobbim az elektronika" könyvből tanított olvasni.
Sziasztok !
Modiknak, és a többi szervezőnek szól a kérdés: Idén nem lesz video pályázat? Én csinálnék valamit szerintem... Lehet nincs pénz, ezért nem szervezik... Lehetne ajándék mentes is. Szerintem sokunkban ég a versengési szellem... Üdv !
Egyenlőre még nem említette Topi mester... Azért bízom benne, hogy lesz. Már ketten vagyunk, akik kérik!
Szerintem nem ugyan az egy abortusz, mint egy kisbaba meggyilkolása. Ha úgy vesszük -a terhesség kezdeti időszakában- a fejlődő embrió elszívja a gazdatest táplálékát, erőforrásait, lelassítja, legyengíti, kiszolgáltatottá teszi.
Már-már olyan, mint egy -most lehet kövezni, és moderálni- parazita.
Na, indítunk kampányt? Megengedem, te legyél a főnök, mert te vagy a rangidős. Én pedig a kis tanonc leszek, amolyan jobb kezed !
Köszönöm az engedélyt, igyekszem visszaélni vele!
Ha Te is módi vagy (még ha pajzán is), kapsz engedélyt. Én adom és én is fogom ellenőrizni a munkádat! Vigyázz, kész, sajt! :bohoc:
Igaz, Te vagy , Zoli bácsi a rangidős ! Akkor Viktor a helyettes, én pedig a kis segéd.. Csak tudjuk elrendezni...
Hahó Pákások!
Beindul a Nagy Projekt! Minek folytán Bambi a múltkor belenézett egy 30-06-os Mauser csövébe és eképpen itthagyta ezt az elvetélt árnyékvilágot, ma sült őzcomb lesz a kaja. Egész éjjel ázott a vadpácban, most reggel lecsorgattam, megspékeltem nyegyed kiló füstölt szalonnával, meg egy fej fokhagymával. Rászórtunk almadarabokat, a maradék fokhagymát, szalonnát. Megkapja még a sót, mega borsot, aztán lefóliázva megy a sütőbe. 80 fokon indul a sütés, aztán óránként emelek 25 fokot. Sajnos, ez ugye többórás lassú sütést jelent, nem is tudom, hogy fogom kibírni. Alább látható Bambi az új környezetében. Ha érdekel Benneteket, délután beszámolok a fejleményekről.
Nem azért, de nem libát kéne ma enni? No nem mintha Bambit visszautasítanám, de hát a megszokás... Vagy ezt a Bambit röptébe csúzliztad le?
Amúgy nálatok is ilyen a családi vadászat?
Most bontottam szét egy mutáns óriás kacsát. A mája majdnem 75dkg-os volt. Megpróbálok hagyományt teremteni a Márton-napi kacsával.
Én úgy döntöttem, ha más "disznót vág" Én ma "halat vágok" , csak még azt nem tudom, hogy mit csináljak a sonkájával. Füstöljem, vagy lefagyasztva tegyem el húsvétra.
Márton nap már elmúlt, de amúgy sem vagyok oda a szárnyasokért.
Nem hiszem, hogy repült volna, amúgy Bambi haláláért nem én vagyok a felelős, a vadász barátom lőtte (vagy a stressz vitte el szegényt). Annyit mondott (mármint a barátom), hogy nem szenvedett. Mármint az őz. Ugyan mi is szoktunk családilag vadászni, de az alább látható, néma formában. Mind a négyen íjászunk.
Mindenképp a szárnyaival együtt kell elkészíteni! :yes:
Ja, el se hinnétek, (polifoam) halat is szoktunk íjjal lőni. Na az má' milyen látvány: támadó tükörponty a gemenci erdőben...
Egy ilyen szerszám nekem is jól jönne néha. Nemrég egy (szintén a Gemencben) kis csíkos malacot szerettünk (családdal) volna megsímogatni, de mikor az anya meglátta, elég mérges lett, mi meg ahogy a nagykönyvbe meg van írva, futásnak eredtünk.
Az semmi. De amikor a kölkeit sétáltatja és túrják a bajszos szájukkal az avar alatti makkot....
Jaj! Elképzeltem... Vizuális típus vagyok.
Akkor folytasd a vizualizálást: levesteknőst és krokodilt is szoktunk lőni az erdőben ...
Az anyakoca, mint a barnamedve nem játék! Brutális munkára képesek az agyarukkal, ha a vadászkutya nem vigyáz, egyetlen fejvágással kizsigereli. Pláne életveszélyes, amikor "elviszi a lövést" és sebágyban fekszik.
Ha nincs vadászíjász engedélyed, ilyen szerszámmal ne menj erdő közelébe se, mert a vadőrök helyszínen kicsontoznak. Egyébként ha őz nem is, repülő vaddisznó igenis létezik, a saját szememmel láttam! A legutóbbi versenyen az egyik cél volt. A szegény gumidisznót felkötötték két csigára, aztán egy enyhén lejtős drótkötélpályán legurították. Így kellett 15 méterről "röptében" eltalálni.
Igen és közben az a félelmetes morgásuk! :yes:
Most látom Szitko, Te őcsényi vagy?! Én meg szekszárdi.
Kicsi a világ!
Ott igencsak helyre egyedek is megfordulnak tudtommal.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |