Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az első képen egy PS-os célobjektumot láthatunk. Ilyenkor, amikor üzekedni készülnek a vadak, rettentő előnyös lehet az a kinövés...
Bizony, nagyon sok szemrevaló ijászhölgyet ismerek személyesen is!
Az rettentő életveszély viszont abban leledzik, hogy az Asszony is jól bánik a "csúzlival"...
Szó se róla, de szerencsére nem ez a jellemző öltözet, mert többet a nejem nem engedne el versenyre. Pláne egyedül, hajjaj!
Egyébiránt érdemes rákeresni a jutyúbon.
Sok bemutató felvétel található, amin (minden értelemben) profi íjászcsajok mutatják be a helyes testtartást, mozdulatsort, lövéstechnikát. És hogy mindez jól látható legyen, bikini felsőben, vagy szép fehér csipkemelltartóban művelik a sportot. Természetesen ezen videók alapján a férfiember a büdös életbe se fog megtanulni lőni...
Én azért csak "lőnék Velük" egy párat.
Azt elhiszem! Mindenképp látogass el egy közeli íjászegyesület edzésére, érdemes, elhiheted !
Ooopsz! Bambi "most fordult a célegyenesbe", már "csak" egy óra kell neki. A család már ideges. Én is ideges vagyok. Mi lesz, ha nem sikerül?! Bár a barátom azt mondta, hogy ezt nem lehet elb.....
És igenésigenésigen!
Elkészült a MŰ! A félreértések elkerülése végett: Nem égettem oda, a fűszereknek van ilyen sötét színük! Nem semmi a szimatja. Azt hiszem jövő hétvégén majd Unicumos pulykát sütök!
Hűű, a cica rúgja meg
Ez eszméletlen jól néz ki! Milyen jó hogy még nem ebédeltem.... :wilting:
Hujujuj! Hozzátok se megyek kirándulni!
Hűű, a cica rúgja meg Ez eszméletlen jól néz ki! Milyen jó hogy én meg már ebédeltem, különben a gyomorsavam kimarja a billentyűzetet!
Lehet, hogy nekem is íjászkodni kellene?!
Köszi az elismeréseket!
Frankye, kirándulni pedig gyere nyugodtan, itt láthatod, milyen fegyverzettel tartjuk távol a gyanútlan turistákat a vérengző fenevadaktól.
Izé, fordítva:
"...a gyanútlan turistáktól a vérengző fenevadakat."
Akárki akármit mond, ez egy jó zene: Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Song
Szerk.: ja és a csajszi se néz ki rosszul... :pirul: Mondjuk, ami igaz, az igaz. Néha megdöbbent, hogy mások által embernek mondott egyének, hogy tudnak viselkedni az erdőben. Gondolok itt pl. a szétdobált szemétre, pedig van a turista utakon kuka is kirakva. Még a papírzsepi hagyján, mert lebomlik, de a műanyag flaska nem. Na, most akkor ki a fenevad? Nekem a csikket sincs pofám eldobni, van kis hordozható hamutartóm.
Állítólag több mint 100 fős gárda egyengeti a jány karierjét. És hallgasd csak meg milyen trükkösen vastagítják meg a gyenge hangját. Kis késleltetéssel egy másik sávra veszik, majd összejátsszák.
Nekem mondod, most jöttem be az utcáról. Lombsöprés meg ilyenek. Buszmegálló van előttünk, úgyhogy nem csak lomb volt bőven.
Na, engem ilyen veszély nem fenyeget. A mi utcánkba busz be sem fér!
De Téged nem (sem) irigyellek.
Nem egyedi dolog ez, Szami. Ma már mindenkiből (még Belőled, sőt, horribile dictu: belőlem is (!)) lehet giga-mega-hiper-szupersztár énekest "faragni", megfelelő stúdiómunkával.
Engem is csak egy dolog akadályozott meg abban, hogy híres énekes legyek: a hangom.... :hide:
Ezzel most nem Gomez kisasszonyra akartam utalni.
Persze, ez egyértelmű. De azért nekem tetszik.
Viszont a többi hipersztár nem nagyon izgat, ne a média döntse már el mi tetszen nekem, hanem én.
Aki ismer, tudja, hogy bárhangom van. Bár ne hallanák...
Soha ne mondd, hogy soha! Egy szereposztó dívány csudákat tesz a hanggal!
És ez nem új találmány, csak akkor még varázsszőnyegnek hívták.
Meg varázsfuvolának... (Na, ez már kezd (18)-as lenni...)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |