Fórum témák
» Több friss téma |
Elvileg szombat vagy vasárnap reggel, de ha ide ér rögtön be jelentkezem és mehet az infó csere. Majd közvetítek.
sajna hétvégén dolgozok, csak este leszek keveset. Remélem, sikerül megcsinálni.
Kedves Judit!
Szerintem most már mindannyian várjuk, milyen megoldás született. Ötletünk lehet száz, de ha nem mi állunk a kazán előtt? Ha belebújhatnék kazánodba a kicsi kis műszeremmel, biztosan sikert érnék el. Üdv Gázszeres
Üdv mindenkinek. A gondom az lenne , hogy a Fég zc18 as őskövületben panelt kellet cserélni kaptam egy huk-43 (hfv-2) azt mondta a kereskedő hogy utókeringtetős na de utó keringtetni csak 20-30 mp ig kellene ez meg a 60c rol vissza nyomja 30c ig ínpulzussal .az volt benne először a második van most benne annyi különbséggel hogy 2011es gyártmányú
Ügyes vagy és talpra esett! Számolj be, légy szíves a fejleményekről!
Sziasztok!Lenne egy kérdésem,lehet le sem tudom írninő vagyok és azt sem tudom hogyan tévedtem ide
Na de itt vagyok,szóval van egy savio (kb.14 éves)gázkazánunk,vegyes,.Panelt cseréltek benne 2 hete,ma pedig ismét nem jó.Nem reagál arra h bekapcsolom,szóval nem zizegállitólag gyújtó panel hibája van most?Ne haragudjatok de nagyon nem értek hozzá, ha ebből valami is érthető volt, kérlek segítsetek válaszilag!Köszönöm!
Jó poén, de mit lehet kezdeni egy kis műszerrel???? Természetesen a kazán villamosságát bevizsgálni. Viccet félre téve, a panel a szerelőnél, remélem holnapra minden működni fog.
Ha két hete cserélték a panelt akkor az GARANCIÁLIS!
Konkrétan, mégis mi a problémád a Savio Aquapiu kazánoddal?
Most nézem a beírásom.
A mosoly Szakács Juditnak szólt!
Kb. 3 percnél nem megy tovább a szivattyú, ha a szobatermosztát kapcsol lr.
Ha a kazántermosztát, akkor 8-10 fok lehűlés után újra begyújt a főégő.
ja bocsi a baját le sem írtam...szóval be akarom kapcsolni a fűtést a termosztáton bakapcsol és zizedni szokott,most pedig hallgat semmit sem csinál,nem zizegérted kicsit!
toro!Elnézést én össze-vissza írok neked..ide is meg üzenetbe is,biztosan nagyon fázom attól vanne hari
Van pár kérdésem:
Kéményes vagy turbós? Mennyi a víznyomás a rendszerben? Át van-e állítva "téli" állásba? Manuális vagy elektronikus termosztátod van?
kéményes
1 bar igen át van állítva télire elektronikus
Ebben igazad van de a szoba termosztát kikapcsolt, a kazán termosztátot vissza vettem 65c-ról 60c ra de a szivattyú 45 perc alatt átforgatja a vizet ami lehül 40-45c re és megint kezdődik minden előröl . mi lehet a gond ? elvan kötve valami vagy hibás a panel.
ketten maradtunkén szívesen segítenék ha tudnék,de én is segítségre várok...azért üdv
Nézd meg, hogy jó-e az elem!
Sokszor a kijelzőn látszik, hogy "működik a kazán", de a termosztátban lévő mikrorelé nem tud meghúzni. Így nincs rövidzár a kazánhoz.
Valamit elkötöttél!
BIG_0003575998 (1).jpg rajzszámon a 2-3 pont a termosztát rövidzár. Ha ezt elbontod (megszakad a rövidzár), a szivattyúnak 3-4 perc visszaszabályzott fordulat után meg kell állnia!
Az elemeket még előtte cseréltem,hogy jött volna a szerelő,amikor is panelt cserélt.Megmondanád,hogy az a panel amit cserélt,abban benne van a gyújtó panel is,vagyis az a gyújtó izé..ha az a baja?Ne hari ,hogy ilyen süketűl kérdezek,de még fokozhatom,ha jobban belemerülökköszi a türelmet!
A vezérlő panel az Aquapiunál tartalmazza a gyújtótrafót és az ionikus lángőr áramkörét is.
Írd meg konkrétan meddig jutottál el a bekapcsolás után!
Kéményes vagy turbós? Víznyomás a fűtőkörben? Téli-nyári kapcsoló állása?
Van egy nem tudom milyen típusú "tudjátok, utolsó szavak de nagyon megbízható" kazánom. Készítettem egy videót a gázégőről benne. A kattanáskor a termosztát kattan rajta.
http://www.youtube.com/watch?v=NHf6N-eMTwQ Szerintem nemigazán jó ahogy belobban, sőt néhány fúvóka nem is ég. Ha kifújom kompresszorral az segíthet?
A gázszeleped egy SIT NOVA 820-as-, gyújtólángos-, egy 230V feszültséggel működő!
A kazánod meg egy ÉTI őskövület. Elég ha kifújatod kompresszorral. Ami elégett az "égőlepkéből" jobb úgysem lesz.
Ezt azért kérdezem,mert akkor lehet,hogy nem igazán jó panelt hozott?Ez már használt cucc volt.Szóval akkor elvileg ha visszajön a szerelő ,akkor ingyen kellene megcsinálnia,mivel az a hibás termék amit ő hozott?Buta vagyok?
Judit, nem vagy buta!
Ennek így kellene történnie. Ha valaki csinál valamit - vállalja már érte a felelősséget (képviselők kizárva). Ő hozta-, cserélte. Kifizetted a teljes árát, nemcsak a 2-3 órai fűtését.
Neked, de közben vissza olvastam és már megírtad! Bocsika
Bízom benne!De kicsit félek mert káromkodós voltmeg túlhajszoltak-szezon van,én nagyon megértő vagyok,de én meg fázom.1 hétig volt jó.Megkínálom kávéval is
|
Bejelentkezés
Hirdetés |