Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Hibrid erősítő
Témaindító: (Felhasználó 1542), idő: Ápr 10, 2006
Témakörök:
Köszönöm.
Még nincs befejezve, külső még módosul picit, majd mutatom a végeredményt is.
Kedves ismerősöm elkészítette a hűtőborda dobozát, fa oldallapok festése után, helyére kerül.
Ezt azért tegnap meghallgatam volna, gyönyörű darab. Nagyon tetszik.
Köszönöm, szerintem nem rosszabb mint az elődje, azt meg már ismered.
Ja, igen, ma is, csak azért mondtam tegnapot, mert tegnap voltam egy sokerősítős, több hangfalas, hallgatózós tesztelésen, aminek még mindíg a hatása alatt vagyok.
Másik hibrid kísérlet, deszkán még csak.
Ha megérdemli kap dobozt is. Idézet: „Ha megérdemli kap dobozt is.” Kiváncsian várom ?
Néhány mérés ami fontos lehet működése megítélésében.
Előzőekből is látszik, hogy jól viseli a komlex terhelést , én hangsugárzóval is mértem, 10KHz négyszöggel vezérelve, ami szintén komoly kihívás, kondikkal telepakolt hangváltó miatt is.
Elég igéretesek azok a négyszögek. Lehet tudni néhány dolgot a specifikációk közül? Mit fog majd tudni, mekkora feszültségről jár, ilyenekre gondolok.
75-80V tápfeszültség, 8 ohm terhelésre 30W, többet is tud, de csak ennyivel számolok, 1 V bemeneti szint mellett, nagyobb bemeneti feszültség esetén 40W még stabilan elérhető .
Sziasztok.
Ebbe a kapcsolásba jók az elektroncső.hu-n kapható 12AX7 és 6DJ8 csövek?
Üdv urak.A Mugen-be tápfesszel meddig lehet elmenni +-42V az már sok lenne?
Rendeben.
Az mjl jó választás lessz a végére. A 2sc is jól szól bent. Egy kicsit más hatással fog ugyan szólni, de nem rossz. Az mjl tisztább , hangsúlyozottabb lesz. Nálam így volt. Kíváncsi leszek nálad melyik jön be jobban. Lomexnál még van eredeti 2sc5200 amúgy.
Nagyon szépen haladsz.
A nyákrajzról tudsz valami bővebb infót?
Sprint Layout-tal kb:egy óra a kopírozása konvertálással együtt és akkor a saját alkatrészeidhez is tudod igazítani...
Szia.
Noh: Idézet: „Hmmmm,ha már mindenki ezt mondja akkor tényleg lehet benne valami,pedig azokat is direkt audió célra fejlesztették ki....A puding próbája az evés úgyhogy majd elválik,győzzön a jobbik.(csak semmi politika.. )” A 2sc szériákkal semmi gond nincs, főleg az eredeti japánokkal, netán ha Sanken-t veszel akkor az már valóban magas kategóriás hangfrekire való. A 2sc5200-al ködös lesz. A mélyek rendben lesznek, és magasak is. Az átvitelével lesz a gond. Ezt az eredeti Motorola (sajnos drága) mjl szériái hibátlanul kiküszöbölik majd. Persze meg kell hallgatni, hogy elhidd :yes:
Nem tudom miért 2sc5200 maradt hozzá :no:
A tápján is volna mit javítani szerintem. Én ezt átdolgoztam sokkal jobb paraméterekre.- komolyabb védelemmel. A védelme sajnos megbízhatatlanul üzemel.. Egy pesti ismerősöm megépítette az itt látottakat,hát nem dobott tőle hátast
Én meg még semmitől nem dobtam hátast. Jelent ez valamit is?
A világon semmit
Boldog karácsonyt mindenkinek
Itt a MUGEN eredeti panelterve. Ha esetleg valaki meg szeretné építeni.
Boldog Karácsonyt!
Azért ezen a nyákon van mit javítani...főleg a DC védelmi része hagy maga után némi kívánnivalót!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |