Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok! Van egy yamaha RAV302 WC66030 univerzális távom de sehogy sem tudom kipróbálni hogy működik-e. A leírásából ami persze angol nem igazán tudok rájönni a működtetésére. Az a fő gondom vele,hogy a hozzá való erősítőt(yamaha rx-v450)nem tudom irányítani. Nem tudom hogy az erősítő vevője vagy pedig a távirányító hibás-e.
Előre is köszi.
A távirányítót meg tudod nézni digitális fényképezőgéppel,hogy működik-e.
A távkapcsolón megnyomsz egy gombot.Rá irányítod a fényképezőgép keresőjére.Az lcd kijelzőn látod ahogy pislog az infra led.
Kipróbáltam villog a led, ha a készülék válsztó gombokat vagy a számokat nyomom,viszont ha az AMP gombot nyomom nem csinál semmit. Elvileg ennek a gombnak a megnyomásával lehetne belépni az erősítő vezérléséhez,de nem reagál rá semmit. Azt viszont nem értem ha elvileg működik a távirányító miért nem tudom semmilyen készülékhez beprogramozni a meglévő kódok alapján? Már teljesen kibuktam nem tudom melyik jó melyik nem.
Próbáld meg lefordítani a távkapcsoló kezelési útmutatóját, szerintem a programozásával lesz a gond.
Mivel nem ismerem ezt a távkapcsolót, így nehéz látatlanban mit mondanom.
Sikerült kiderítenem hogy az erősítő szenzora hibás,nincs valami ötleted hogy honnan lehetne szerezni bele 1-et.
Köszi.
sziasztok!kaptam ajándékba egy LG RE44NA14T tévét. Sajnos táv irányító nélkül.Nekem van egy HEITECH tipusú univerzális. Sajna a papírom nincs meg hozzá.Kódot nem tudok,meg egyáltalán működne vele?Mik tenni valók?Itt fórumon már nézegettem, probálkoztam is, de nem jutottam semmire.csak a piros led világit,nem kapcsol be. Köszike, ha valaki tud segíteni! /szutylii/
Szia !
Először a TV-t be kell kapcsolni ! A távirányító, ha megtalálta a kódot kikapcsolja a készüléket ! Üdv.: moele
halika! úgy kezdtem hogy be nyomtam a tévén a fö kapcsolót.akkor kivillant a ralta a piros led. ás nem történt.minden fekete.
A készüléket üzemszerűen kapcsold be !!! Valahol nincs a készüléken valami programváltó, vagy más gomb ? A táv. csak már üzemelő készüléket tudja érzékelni (vagyis lekapcsolni).
Hali! van a tévén bekapcsolo gomb.
be is nyomom, akkor kezd világitani a piros led. ugyan akkor a képernyö fekete marad,. a programválto gombokra sem reagál.-van egy DAEVOO tipusu tévém is.az ugy müködik, hogy benyomom a fökapcsolót.az is sötét marad, nem reagál a saját gombjaira, hiába nyomogatom. ugyan akkor ha rányomok a távirányitoval, azonnal bekepcsol.vagyis csak a távirányitoval tudom bekapcsolni
Akkor csak az eredeti távval. tudod bekapcsolni ! Bekapcsolás után már kódot lehet keresni, hogy kikapcsoljon a jó kódra a készülék. Ugyan a TV-t belülről is (belső opció) el lehet indítani, de ahhoz már szerelő kell !Bővebben: Link
Sziasztok!
Nemrég kérdeztem egy bizonyos yamaha rav302-es univerzális táv használattal kapcsolatban. Lefordítottam magyarra a használatiját,de sajnos akkor sem tudok rajta eligazodni. Nincs esetleg valakinek ilyen távja, aki le tudná nekem írni pontosan hogy hogyan kell használni? Köszönöm.
Üdv.mindenkinek!
Van egy SR1102 nevű műholdvevő (hasonlít a Columbia LT-DI-re) amihez nincs meg a távírányító. Valaki tudna segíteni abban , hogy milyen való hozzá? Aljára rá van írva , hogy Remote ST13. Van egy URC22B univerzális távirányítóm, azon mi lehet a kódja? Aki tud segítsen pls!
hello mindenkinek segítsetek légyszi sikerült elhagynom egy HQ RC univers 50 es nek a kódjait, magyar orionhoz kellenének kodok...előre is köcce..
hello mindenkinek segítsetek légyszi sikerült elhagynom egy HQ RC univers 50 es nek a kódjait, magyar orionhoz kellenének kodok...előre is köcce..
sziasztok!
valaki tudna nekem segiteni ? van egy Gaba GD 3113-as DVD lejátszóm és nincs meg a távirányitója és van upc távirányitó amivel DVD-r gombra valamilyen kóddal rá lehetne hangolni. Ebbe kérném a segitséget. Előre is köszönöm
hello van egy somogyis 6in1 urc-20 as távröcsögém. persze a használható termékek listája nélkül.
orion dvd-t (dvd 5000) és phillips 28pt440a/00 tipusú tv-t szeretnék vele irányitani... vki tudna segiteni kódügyben? vagy...egyáltalán tudom ezt a 2 dolgot irányitani vele?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Van egy Thomson Roc 56-os távirányítóm és kellenének a kódok (Grunding tvhez) Megnéztem már sok helyen de minden fent van a neten de ezt nem nagyon találom..
Szia !
Roc56 - Grundig kódok : 008,017,043,091,101,114, 117,135, 136 Üdv.: moele
hali!! segitséget szeretnék kérni , urc21 távirányitó kód kellene panasonic quintrix tvhez ... valaki tud segiteni köszi//
Szia !
Panasonic kódjai.: 001,003,019,037,040,106,110,111,112,114,190,212,241. Üdv.: moele
Hali!
Mellékelem a kódlistát/leírást.
Helo! Valaki tudna segíteni?
Van egy LG tv-m 32lg2100 és ahoz szeretnék egy welltech távirányítót csatlakoztatni de nem tudom hozzá a kódot. Remélem valaki tud segíteni. előre is köszönöm
Szia !
LG-kódok.: 003,009,012,019,051,084,088,093,119, 129,131,149,169,171. Üdv.: moele
aki erre a tipusra keres máskor 32lg2100 kód:119
köszönöm szépen!!! Boldog karácsonyt BUÉK
Szia !
Örülök, hogy sikerrel jártál ! Boldog Karácsonyt ! Üdv.. moele
Sziasztok! Egy tévéhez kéne egy kód: a KITT tévéhez kéne egy kód ami 4 számjegyből áll.Kérlek segitsetek sürgős
|
Bejelentkezés
Hirdetés |