Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Riasztószerelés tapasztalatok, ötletek (kizárólag haladóknak)
Témaindító: Syn7h37ic, idő: Márc 15, 2010
Üdv! Nincs véletlenül valakinek elfekvőben 2 db dsc 8 zónás bővítője? Használt is jó lenne. Van egy pár eszközöm cserébe.
Alapból működni fog, de a régi modult (kezelőt) el kell távolítani a programból, mert hibát jelezhet.
Köszi.
Még egy kérdés, WinLoad-dal és 306USB adapterrel simán programozható, vagy itt is kell a telepítő kód?
A központ azonosító és PC jelszó legyen azonos. Ha nem változtatták, és alapon van, (vagy ha tudod a beállítottat) akkor tudsz kapcsolódni.
Köszi, olvasgattam a MG5000 doksiát, amiben írják, hogy van a panelon egy reset gomb. Ha én ezzel resetelem a központot, akkor az az összes kódot alaphelyzetbe visszaállítja és elveszti a felprogramozást?
Igen. Visszaáll a gyári alapértelmezett programra, amennyiben nincs bekapcsolva a reset tiltás.
Sziasztok!
Paradox Magellan riasztóm van, gondoltam veszek hozzá egy 307USB adatkábelt, amivel laptopról lehet kezelni, de mikor megláttam az árát letettem róla. Végigolvastam a hozzászólásokat és láttam szabi_zoli82 már próbát készíteni, nem tudom mire jutott, de én most összedobtam egyet, ami laptop soros portjáról tökéletesen kommunikál a központtal. Ja és ami a lényeg az ára filléres az eredeti 11000Ft.-os árhoz képest!
Szia!
A WinLoad tökéletesen látja? Ugyanúgy minden funkciója elérhető ezzel az eszközzel is mint a 307USB-vel?
Igen WinLoaddal próbáltam és tökéletesen kommunikál a központtal, hogy USB átalakítóval működik-e azt nem tudom, mert nekem van a laptopon soros port!
Oké, nekem ugyan a cég vett 307USB-t, de ezt is ki kell próbálnom! Biztosan más a programozás érzése, hogy a "sajátjával" programoz az ember. Köszönjük a megosztást!
Igen. Kipróbálva, sikeresen megy a Premier is.
Annyi a lényeg, hogy a panelen lévő táppontot nem kell használni. Elég a TTL-RX TTL-TX és a GND. A Premieren a táppont a különálló tüske.
A közeljövőben tervezem, bővíteni a riasztómat a hátsó műhelyembe ahol van egy ajtó és egy ablak. Olvasgattam a MG-DCTXP2 nyitásérzékelő leírását , ahol írják hogy 30m-ig használható (a műhely kb. 20m-re van) illetve hogy 2 zónás. Tehát ha veszek egy ilyen érzékelőt és ráteszem az ajtóra akkor az biztonságosan működni fog 20m-ről, illetve ráköthetek-e még egy mágneses nyitásérzékelőt? Más, milyen kültéri olcsó és jó szirénát ajánlotok?
Köszönöm a választ.
Főleg dsc-t telepítek vagy 20 éve de nagyobb rendszernél inkább a premiert részesítem előnyben.
Hello!Kellemes Ünnepeket mindenkinek!Kérdésem a következő:uni3-as 3csatornás vevőt szetnék bekötni runner központba hogy távirányítóval működtessem a riasztót.Hová kell kössem?A kezelő bevan kötve de nem használnám.
Sikerült rájönnöm kellett egy kis idő,de megvan.Az Uni3-as vevőpanel kettes csatornájával ,a három vezeték közül kettőt kell használni.A kettes csatorna jumperét felső állásba kell helyezni(bistabil) (első nyomásra bekapcsol,másik nyomásra kikapcsol mód)Mikor ez a kis programozás megvan ,akkor fogom a két vezetéket és bekötöm a TMP GND kimenetre a panelen.(Fontos:hogy a TMPbemeneti szálon sorba kössünk egy 2,2k ellenállást.)És végül kössünk 4,7k ellenállást párhuzamosan a vevőpanellel(TMP GND bemenetre)
Sziasztok!
728 ultra, rendesen mükdött, de mostanában csak 4-5 probálkozás után fogadja el a belépési kodot. Semmi nem változott, a kezelö kb 3 m-re van a központtol. Találkozott már valaki ilyennel?
Valaki esetleg ismeri ezt a tipusú kültérit?(SATALARM ISIDE 140)runner 4 panelbe kellene bekötni.Valamit biztosan nem jól kötök vagy programozok ,mert riasztásra nem csinál semmit.(a ledek gyorsan villognak,) a leirása elég gyér a többi tipushoz képest
Üdv mindenkinek!
Babyware-t honnan lehetne letölteni? Illetve bármi olyan programot, ami kezeli a Paradox SP 4000-et.
A paradox.com oldalán fenn van.
De, ha adsz egy tárhelyet, ami fogad 50megát, akkor feltöltöm oda.
Takarítsd ki a kezelőt. Meg kell szűnnie a hibának.
Regisztrálni kell a paradox.com-on a letöltéshez?
Panelrajzod nem lenne? Tudom, Móricka, de lusta vagyok megtervezni.
Ha Eagle-ben megfelel, akkor egészségedre! Azért arra figyeljetek oda, hogy más típusoknál eltérő lehet a csatlakozó lábkiosztása!
Egyikkel sem volt gondom. Az újabbak több paneltípust támogatnak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |