Fórum témák
» Több friss téma |
Heitech távirányítom van, és a TV-m pedig Daewoo DC R-48A08 ezt a számot a TV távirányítóján írja, és kérem hozzá a kódokat. A TV saját távirányítója tönkre ment. A Heitech távirányító leírását nem kapom. 1X be volt állítva de elállítódott, és most nem működik a távirányító. Sürgősen választ várok.
Sziasztok!
Tud valaki egy olyan oldalt, vagy egy listát adni nekem ahol le van írva hogy RC5-ös kódolást milyen távírányítók használnak. Köszi
Szia !
Itt az RC5-ös!Hasonlítsd össze ill. teszteld a keresett távirányítókkal. Üdv.: moeleBővebben: Link
Köszi szépen, akkor ha jól vettem ki az olvasmányból akkor ezt a Philips fejlesztette ki, gondolom az összes távirányítójánál ezt használja. Ez így meg is felel, mert van egy Philips távirányítóm, az akkor elvileg jó is lesz nekem.
Sziasztok!
Van egy Pinnacle Showcenter 200-am és "A" típusú távirányítóm van hozzá, nem "B". Nincs valakinek egy ilyen, vagy a kiadott kódok listája?
Sziasztok, van egy Toshiba V-850eg videóm és egy egy rm-601-es univ távirányítóm, a gondom az volna hogy a hangolást el sem tudom kezdeni, mivel a set és vcr megnyomása után rögtön kialszik a led, se a folyamatos világításig sem a villogó üzemig nem jut el. Mi lehet a gond? Illetve ha valaki megtudná mondani hogy ehhez a videóhoz mi volt a gyári irányítónak a típus száma azt nagyon megköszönném.
Sziasztok! Van egy PHILIPS RT830 távirányítóm. (voice commander) Ha lenne valakinek egy user manualja nagyon megköszönném. De bármilyen információt megköszönök! Egy pár gonbot már sikerült megtanítani, de a hanggal nem boldogulok!
Szia!
Köszönöm a kódokat!Most már csak abban kérek segítséget,hogy ezt hogyan tudom beállítani?A tvén csak a ki-be kapcsoló gomb van,a program váltó és a hang. http://img.shoppydoo.com/products/20112/thomson_roc_56.jpg ez lenne a távirányító
Itt a használati utasítása:Bővebben: Link
Akkor vagy most én vagyok a hülye,de ez nem használati utasítás hanem vélemények de abban is csak átlagokat ír,hogy hányan szavaztak stb.
Én próbáltam azt is,hogy mielőtt beírtam volna egy kódot,előtte nyomtam meg a ,,sat,, gombot de semmi.Ezt kipróbáltam minden kóddal.(egyébként meg egyáltalán nem értek hozzá)
Sziasztok!
Orion TV2050MK5 tv-hez kellene nekem ehhez a táv-hoz kód. URC22B Tudna valaki kódokat adni? Automatán sajnos semmi... :S
Ha automatán nem megy, akkor kód sincs.
Bocsánat nem jól linkeltem. Ez már csak jó lesz?
Szia !
URC 22B - Orion kódjai.:006, 016, 028, 057, 088, 108, 109, 187, 188, 189. Üdv.. moele
Sziasztok!
Thomson ROC3205 távirányító kódjai kellenének nekem Daewo TV -hez. Köszi
Amennyiben kódkereső módban nem találja az URC-22 a tv-d kikapcsoló impulzusát, akkor vegyél inkább Lidl-ben Silvercrest kód+márkakeresős, tanítható lcd.s távot, mert az visz mindent.
Nem felejti a kódot sem. üdv.
Szia !
003, 009, 051, 058, 094, 115, 191. Üdv.: moele
A négyjegyűek. 0003, 0009, 0051, 0058, 0094, 0115, 0191, 0245.
Valakinek ötlete a (#1142647)-re? Melyik univ távirányító ismerheti ezt a típust?
Nincs a neten valahol egy gyűjtemény a gyári távirányítók által kiadott 101011 kódsorozatokról, vagy csak ehhez nem tud senki? Az "A" tipusú Pinnacle-t már visszafejtettem, de ebből nem következik a "B" típusú. Vannak jumper átkötések a távirányító panelján, de egyik kombináció sem bírja működésre a készüléket.
Sziasztok! Van egy PHILIPS RT830 távirányítóm. (voice commander) Ha lenne valakinek egy user manualja nagyon megköszönném. De bármilyen információt megköszönök! Egy pár gonbot már sikerült megtanítani, de a hanggal nem boldogulok!
Sziasztok!
Nekem egy Lazer 688289/FYT-RC8 típusú távrángatóm van és nem találok a KEYMAT KECR 1451 nevű tv-m hez kódot... Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném!!!
URC 20 ubiverzális távirányítom van elveszt a használati utasítás nincsnek kódjaim samsung TV-hez szeretnék kódót kérni elöre is köszönöm
Szia !
Samsung kódok .: 026, 033, 043, 159, 160, 170, 175, 212, 215, 702, 703, 716. Üdv.. moele
Sziasztok! most vettem egy "hansspree t372" tv-t és kaptam hozzá egy Thomson Roc 4228 as típusú uni távkapcsolót a kódlistát megtaláltam de nincs benne ilyen tv nem tud esetleg valaki valami alternatív kódot vagy megoldás ideiglenesen amig nem veszek másik kapcsit hozzá ?
Szia! Ha mindössze négy oldallal visszalapozol, megtaláltad volna az én megoldásomat - talán segít:
Idézet: „.. Nyerőnek a Comgenius távirányító tűnt, de eltartott egy ideig, amíg megtaláltam a kódot. Tehát a nyertes: Swisstec RC00115P COM 20543 - Tadaaaa működik.”
Sziasztok!Orion dvd-lejátszómhoz vettem egy Chunghop RM-68E típusú univerzális távirányítót,de sajnos ehhez a márkához nincs kód a listán!Próbáltam már sok kódot,de egyik sem jó hozzá!Lehet,hogy másik távirányítót kéne szereznem?Ha tudtok segítsetek,mert már kifogytam az ötletekből!előre is köszönöm!Sziasztok!
Szerintem jobban jársz, ha itt érdeklődsz: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |