Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A kivezérlésjelző alapötlete pedig INNEN származik
Csak a készlet erejéig, mi?
![]()
Ilyenem nekem is van: Bővebben: Link :beka3:
Nem semmi egy látvány, ugye?
![]() ![]()
Amikor én vettem, még 38 darab volt. Most, ha jól látom 21. "Sok tízezer"??
![]()
Az egyik kedvenc ukrán webshopomban lehet 250-essével venni, és ilyen pakkból több mint 20 van elérhető (ez több mint 5000db, és csak az egyik bolt...)
Egy elérhetőséget ha adnál, megköszönném.
[OFF]Már meg is rendeltem, köszi
![]()
Nagyon szívesen! (Nem is értem, miért nem ukrán webshopból rendeltél 250 darabot...
![]()
Gyönyörű!!!!!! Azt hiszem, egy ilyet készítek, ha olcsón sikerül beszereznem pár tucat csövet!
![]()
Üdv!
Csináltam egy ilyet. Bár a progi még nincs teljesen kész. procc: AT90CAN128@16MHz ledmeghajtó: 3 x TLC5947 2x24 RGB led a két oldal külön is vezérelhető. a tápot egy LTC3440 szolgáltatja. 3 db AA elemről max 200 mA-t eszik, ha mindkét oldal 100%-os kitöltéssel fehéren világít. USB: TUSB3410 Bootloaderrel frissíthető a firmware és a szabad flashbe saját képeket lehet tölteni. Sajnos csak palettás színt tud használni, mert a framebuffer nem férne el a 4 kB ramban. (esetleg ha valakinek van jó ötlete az ne tartsa magában ![]() A flashbe töltött képek sima 8bites színpalettás 128x24-es bmp képek.
Húúú apám, ez nagyon komoly project! Gratula
![]()
![]() Ne lepődj meg, ha egy két hummer tulaj megkeres, hogy csinálj ilyet a felnijére, a lényeg, hogy vizálló legyen
Szerintem nagyon kafa!
Egyszer én is akarok valami hasonlót a cangámra építeni, megérdemelné, annyira komoly. ![]() Városlátogató tempóhoz tök ideális ez a kütyü. Biztos rendesen megnéznék a turisták... ![]()
Ez nagyon ott van!
![]()
[OFF] Vagy inkább jég-álló?
![]()
:O Ez igen!!!
![]()
Tetszik nagyon Ügyes
![]() ![]()
Na a színeket is sikerült valamennyire belőni.
Itt is csak annyit tudok írni, hogy le a kalappal. :kalap:
NYÁK-ot mivel tervezted?
Szerbusztok.
Régebben valaki épitett egy hat ledes rendör villogot PIC-el.Nem találom sehol segitenétek? Üdv majorka
Szép nagy fültágítód van hallode!
![]()
Ha erre gondolsz, ez attiny, nem pic
Bővebben: Link
Üdv! A napokban én is készítettem egy stroboszkópot ! A kapcsolást innen töltöttem le Stroboscop ! Az alkatrészek beszerzésében nagy segítségemre volt JZoli aki kisegített engem 200 LED-el meg néhány ide illő alkatrészekkel! A kapcsolás módosítva lett Huba javaslatara !A nyákterv megtervezését és a panel kivitelezését jómagam készítettem!
Üdv:Levente
Nagy májer vagy apám
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |