Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Udv.
Ennél a hőbiztinél van egy kis hiba, ugyanis az 50db-os, és a 100db-os megrendelés ugyanannyiba kerül.. Ez szerintem véletlen, ha ugyanannyiba kerülne mind a kettő, akkor nem lenne kettő darabár..
Köszi az észrevételt. Valóban nem sok értelme van a 100-as lépcsőnek.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ebből a csatlakozó párból a két érintkezős verziót (NXG-02) is be tudjátok szerezni? (Jó lenne smd kivitelben is. )
Megoldható, a paletta bővítve ...
Az SMD kivitelűekhez viszont aláírás gyűjtés szükséges, mert szerintem többe kerülne a polc-helye, mint amit a forgalma hozna.
Szeretném megkérdezni, hogy EZ a riasztó kábel árnyékolt? Ha nem, tudtok esetleg árnyékolt verziót beszerezni?
Árnyékolás gyanánt egy vékony fémfólia van rábandázsolva az erekre (a fotó felső részén ki is látszik belőle egy kicsi). Ez nem olyan hatékony, mint a fonott árnyékolás, de a riasztós szakmában - amire készült - ez nem is szükséges. Az árnyékoláson végigfut még egy pár szálas behúzó szál, ami kontaktban van az árnyékolással.
Jó lesz akkor a sima is, csak pár darabra lenne szükségem.
Látom, közben bővült is vele a kínálat. Köszönöm a gyors választ!
Az lenne a kérdésem hogy ez:
http://www.hestore.hu/prod_10024717.html és ez: http://www.hestore.hu/prod_10024801.html komatiplibilisek e egymással? Az alap ötlet az lenne hogy 4 darab adóra adna különböző jelet egy 555 és ezt dekódolná a vevő ami 4 ledet működtetne. Egy távjelző lenne ami 4 csatornás.
Kérdésem, hogy 0R1 OR2 0R3 értékű 1-2 W teljesítményű ellenállásokból lesz-e 1%-os tűrésű ?
Jelenleg csak 5%-osat látok...
Jelenleg nincs tervben a paletta ilyen irányú bővítése.
Bár a Ninigi nem gyárt krimpelhető tüskét az NSR csatlakozóházhoz, lehetséges hogy bekerüljön a palettába? Természetesen más forrásból.
Bővebben: Link Ennek a LED kijelzőnek ha rá kattintok az adatlapjára akkor a fő oldal jön be nem pedig az adatlapja.
Szerencsére a kereső segít: Bővebben: Link
Köszönöm! Én is megtaláltam a keresővel, csak gondoltam szólok, hogy ha már szerettek volna adatlapot mellékelni akkor működjön is.
Köszönjük az észrevételt, a link javítva.
Megérkezett a válasz a gyártótól (mondhatom nagyon gyorsan). Működik a dolog, csak éppen 30.000 darabot kellene hozni belőle.
Vagy tudnak küldeni 50db-os termék mintát (csak a fuvart kell állni). Viszont ezt mindenki maga oldja meg. Még futok egy kört, de eddig működik a papírforma.
Köszönjük!
Már csak meg kell találni azt a 300 embert, akinek kell még
Szerintem elírás történt a következő termék mennyiségi kedvezményében: Bővebben: Link
Sziasztok egyetlenegy gyors kérdésem lenne , ha az előreutalást választom akkor ugye 480ft a postaköltség, de mikor ki kell választanom a futárt akkor mindenképp 800 vagy 900ft a futártól függően. Ezt azért nem értem mivel a hestore.hu-hoz feltettem ezt a kérdést és ott aztmondták hogy csak a 480forintot kell kifizetnem a fizetés kezelési költséget (990ft) pedig nem. Akkor most hogy is van ez ?
Valaki legyenszíves segíteni mert még ma fel szeretném adni a rendelést
Szia!
Szerintem a postaköltség meg a futárköltség két különböző dolog, nem keverendő.
Igen 480Ft, ha postán rendeled. Ez nem egyenlő a futárral! Ha postán rendeled, akkor a postás fogja házhoz vinni és nem futár. A futárral való szállítás az pedig a drágább verzió. Tehát ha futárral akarod, akkor kifizeted a több pénzt, ha jó a postás verzió, akkor pedig ne a futáros szállítást válaszd, hanem a postai szállítást.
Heló!
Ez a zsugorcső milyen hosszú, mert ezt az információt nem írja...
Konkrétan melyik? Mert azt meg a kérdés nem írja...
Egyébként minden zsugorcső 1m, ahogy a kiszerelési egységből kikövetkeztethető. Speciális esetben bizonyos típusokból elképzelhető a folyóméter kiszerelés is, de ez ügyben mindenképpen egyeztetni kell a beszerzéssel.
Tavaly volt a postaköltség 480Ft.Vagy most is annyi?A szállítási költségeknél 890Ft-ot látok.
Ez szerintem is félrevezető kicsit, mert kint az van írva hogy 890 a Posta, viszont a rendelésnél, mikor postát választasz, akkor 480. Szóval nem tudom mire vonatkozik a 890 a leírásban...
De majd biztos kapunk egy használható információt, a dolgok miértjéről.
Hááát, lehet, hogy bennünk van a hiba, de nem tudjuk produkálni a hibát. 890Ft van kiírva és 890Ft megy a kasszába...
A táblázat elég egyértelmű (szerintem). 480 Ft nem is szerepel benne. Azt felejtsük már el, hogy valamikor volt 480 is. Persze, én is vettem valamikor csontlevest 2,80-ért meg túrós csuszát 6,80-ért. (Óh azok a boldog béke idők...) Aki esetleg konkrét HIBÁT (előidézési leírással) tud produkálni, azt persze megköszönjük, hogy ki tudjuk javítani. |
Bejelentkezés
Hirdetés |