Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Egyszerű végfok
Témaindító: hadnagyakos, idő: Aug 28, 2007
Témakörök:
Egy egyszerűen megépíthető nem nagy teljesítményű 12volt-ról működtethető végfokra lenne szükségem.
Ha valaki tud ilyen kapcsolást nagy hasznát venném!!!
Szia,.. Ajanlhatom a TDA7375 -ot amely csucsminosegu hangja melett minden extraval fel van cerelve,.. Homegfutas, koppanasgatlas, rovidzarvedelem, stb,..
Esetleg le is irhatnad h mire hova, gondolom autoba ha 12v -rol muxteted,..
Igen autóba szeretném beépíteni, nem nagy teljesítményre jó hatásfokkal.
Ha tényleg nem nagy teljesítmény kell, akkor ajánlom a TDA7267-et. 2W
Mindenkeppen ajanlom ezt a vegfokot melyet az elobb irtam, nezd meg az adatlapjat, egyszeruen gyonyoru, es mi a lenyeg, igy is ugy is egy erositonek aramkor kell, es ha mar nekifaradsz epiteni valamit akkor mar legyen jo! Lehet mindenki nem igy gondolkodik, van aki kell es epit, de ha magadnak szanod akkor adj ra!
En hasznaltam ezt a vegfokot a lakasban is,.. Es be kell vallanom h epitettem mar tucatnyi erositot IC -set is es ennel a vegfoknal szebb hangzasu erositot meg nem hallottam soha! (ilyen kategoriaban persze) De amugy is ez az ice CsucsMinoseg,.. Itt egy adatlap, ja es ha megtetszik akkor kuldok nyakot, es leirast is rolla,..
Ebből mennyibe kerül egy darab?
Azért előre megküldheted a nyákot és a leírást is.
24Ron, ize ne Max 2000 Forint korul,..
Ja es van egy egyszerusitett rajz is amely lesporolt par dolgot, en ezt epitettem meg,..
hello! hqvideo-ban 875ft az ic A-s változata.
Esetleg tranzisztoros kapcsolással nem lehetne??
Nem tudom odakint milyen arak vannak, latom jobbak mint nalam (romania)
![]()
Autoban tranyos vegfokot nem nagyon ajanlok, allitgatni, meregetni, mittomen, szerintem az ic -s a nyero, de ha tranyos kell akkor keresek vmi olya rajzot is,..
Mindenképpen szeretnék építeni egy erősítőt ha nem is autóba.
hello!mivel látom most regeltél, sejtésem az ,hogy most kezdesz forrasztgatni( ha nem igaz, bocsi), ezért én a tda2030-at ajánlanám (mint mindig
![]() ![]()
Szuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeer
Eseteleg ha valaki tudna mutatni egy tranzisztoros 12volt-ról műköüdtethető végfokot!!!
Holnapra hozok neked egy par tranyos rajzot, aminek jo a hangja es nem igenyek kulonosebb torodest,..
Oké Várom
Ok,..
A VF3 az +-17V-ról jár és 30W 4ohmra....
Esetleg ha hajlandó lennél elárulni, hogy hány W-ot szeretnél és hány ohmos terhelésen! De hogy miért ragaszkodsz a tranyóshoz, az nekem rejtély!
Joreggelt,.. volt egy tranyos rajzom amibol annyi peldanyt epitettem h nincs annyi hajszallam, de azt meg nem sikerult elekeresnem,.. Hany w -os erdekel,.. amgy jo lenne tudni,.. Itt egy, ami 2w -os, de meg 2 tranyo es maris 10w,..
Heló. Írtad hogy van egy leegyszerűsített kapcsolás a tda7375-re. Azt szeretném kérni hogyha meg van a nyákrajz és a beültetés arról is, akkor tedd fel. Köszi előre is.
Heló. Ezt tudom de nekem nyákrajz és beültetés kellene.
Ehhez sajnos nincs, de holnapra tervezek egyet, mert en is meg-akarom epitteni ujjbol,.. (amugy ehhez mar tervezni sem kell,..)
![]()
Hello!!!
Szerintem a TDA2052 lenne a megfelelő. Ez egy 60W-os erősítő, ami működik 12v-ról is. És 4-8 OHM-os hangszórók köthetők rá. A fr.:20Hz-22kHz. Ja és szerintem szépen is szól. ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |