Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Zenegép játékgép, készítése javítása
Hali!
Segítségre lenne szükségem és gondoltam hogy itt adnak a kérdésemre választ szeretnék építeni itthonra egy nyerőautomatát csak ilyen extra dice programmal. és az lenne a kérdésem hogy megoldható e 8 gombot rákötni a számítógépre? mellékelek egy képet hogy mégis mire gondoltam
http://www.autohotkey.com/
A keyboard bármelyik gombjához rendelhetsz makrót és azután a gomb megnyomására a makro fog lefutni.
Köszi a gyors választ csak még azt se tudom hogy kössem rá a gombokat a gépre.megmondom nem vagyok vmi müszaki zseni.meg angol tudásom sem a legjobb
Legegyszerűbb: Billentyűzet vezérlőelektronikára kötöd a gombot
Nagyon köszönöm szépen jöl müködik ez elég egy zenegéphez és bármely Windowsal fut pl win7 win 8 is '''''''1 Kösz
Sziasztok!
Music Line őskori zenegép. A vinyó megfőtt. Debian GNU linux 2.2 volt szoftvere sda1 200 Mb partíción, sda2 parton zenék, sda3 55Mb partívión a program. Mielőtt kiakadt, dd parancsal mindhármat lementettem, de sajna nem indul, nem bootol az új vinyóról. A zenegépbe berakva boot linux majd automatikusan indult a program. Most op rendszer nem található. Esetleg ötlet? Minden észrevétel hozzászólás előre is köszi.... Üdv!
Nekem le van Ghostolva csak a zenéket kellene kicserélned meg a hozzá tartozó sys fájlokat.
Eddig jó. A gondom az, hogy a másolás után nem bootol.
op rendszer nem található. Amíg működött, cd-ről frissített, de akkor sem látta: /etc/mtab error read only files. Sajnos ilyen fájl meg nem volt sem könyvtár. Egyenlőre a boot-ot szeretném visszakapni
Akkor szenvedj vele, én felajánlottam, hogy nekem van egy mentésem, amit visszaraknál a vinyódra és kicserélnéd a zenéket, erre te hajtod a magadét. Kapd vissza a boot-ot, sok sikert hozzá!
Bocsánat!!!
Félreértettem. A tiédet tényleg megkaphatom? Erre gondolni sem mertem ezért a félreértés. Még ezerszer bocsánat.
Ha még hajlandó vagy szóba állni velem, hogyan kaphatom meg?
Fél ISTEN vagy, légyszi segíts
Mr Brown!
Ma először fórumozok itt, nem nagyon vagyok jártas. Ezért is értettem félre válaszod. Nem szenvedni akarok vele, sőt.... Szóval valahogy megkaphatom?
Nem vagyok isten csak szerintem ez a legegyszerűbb módja, 2 db. dvd lemezen van, azon gondolkodom, hogy lehetne a leggyorsabban eljuttatni.
Esetleg feltölteni valahová torrent...?
Valahogy le kellene menteni, megpróbálom iso-ba.
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Vettem 1 zenegépet kb 2 éve (galaxy music). Sajnos újra kellene telepítenem de akitől vettem nem érem el h elkérjem a programot. Mindenhol kerestem már a neten d nem találok megfelelőt.Nagyon régi pc van benne Win 95 OS Átalakítani meg nem szeretném. 4 gombos: 1 fel, 1 le, 1 kategória, 1 kiválasztás Ha valaki tudna nekem ilyen programot nagyon szépen megköszönném!
Pedig jobban jársz ha átalakítod, nincs ilyen gond, hogy eltűnt akitől vettük vagy nincs meg a telepítő program, nem tudunk zenei frissítést készíteni stb. valószínű a Win95 sem legális rajta, ha üzletszerűen használod bármelyik ellenőrzéskor megbukhatsz vele és ha megúszod enyhe pénzbüntetéssel akkor is nagyon meghurcolnak.
A gép nincs kiállítva sehova csak saját magam szórakoztatására használom!Zenéket tudom frissíteni arra már rájöttem hogy kell.Maga a pc kezd behalni, van is csere gép csak a program nincs meg!
Azért kellene valami 4 gombos progi a többit megoldanám!
Cseréld ki a pc-t alatta, a program rajta a régi gépen ha még működik. A gombok milyen portra csatlakoznak, billentyűelektronikával van megoldva?
Sziasztok!
Én is helyreállítási gondokkal küzdök egy Linux-os zenegépen, és ehhez volna szükségem a Brown kolléga által birtokolt és megemlített "mentésre", melyet a vinyára téve már tudnék is használni! (Brown: üzit már írtam ez ügyben, de még nem kaptam választ! Várom mihamarabbi válaszod!) Előre is köszönöm!
Nem kaptam levelet! A mentés nem biztos, hogy jó a te gépedre, milyen program van. volt a te gépeden, az hogy az op. rendszer linux 1 dolog.
Ez egy álló Music Line típusú gépezet, és ha jók a megfigyelt infók, akkor debian 363 van/volt rajta!
Nem tudom, elegendő-e ez az infó!??
Levelet továbbra sem kaptam. Mi történt a géppel? szikszair kollégánál nem indult el a visszapakolt mentésem.
Sziasztok.
A visszatöltés dvd-ről nem ment, de winyóra másolva sikerült. Norton ghost 2003-mal csináltam. A gyerekeim azóta is nyúzzák. Karaoke nem jó, avi kiterjesztést nem fogadja el, mid vagy kar kiterjesztéssel szóba se áll.
Sziasztok!
Nekem is hasonló gondjaim vannak, egy music box ami egykor debian 2.2 alatt futott a zene progi, közben meghalt a winchester, Brown vagy bárki ha esetleg nekem is át tudná adni valamilyen úton-módon megköszönném...
Sziasztok!
Van egy régi Musicbox Kaszaki zenegépem. Van benne egy nagyon régi számítógép, aminek több percbe telik már elindulni, és a zenék lapozgatása is elég megeröltető feladat. Szeretném kicserélni a gépet, de a benne levő proginak nincs meg a telepítője. Hogyan tudnám a hardvert úgy cserélni, hogy a progi működjön más konfigban? A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha valahonnan le tudnám tölteni a progit. Jelenleg a Jukebox nevű szoft muzsikál a gépen. De a musicline is jó program, ha azt tudnám rátenni, az is nagy segítség volna. Vagy valami hasonló használható programot. Kizárólag othoni felhasználásra! A gépben van egy érmevizsgáló, a négy navigációs gomb, egy számvállasztó gomb és egy plusz zöld kis gomb a burkolat alatt, amivel tudom ellenőrizni a bedobott összeget, és a hangerőt, valamint van egy távirányító hangerőszabályzó a gépben. Mindez a billentyűzet bemenetre van kötve egy 5pin-es AT/XT csatlakozón keresztül. Valaki tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm! Üdv: Reity |
Bejelentkezés
Hirdetés |