Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A PIC tartalma hozzáférhető?
Például?
Egyedül a PIC-programot nem tette közzé.
Hoppá az meg lemaradt.
EAGLE-vel van rajzolva a kapcsolási rajz.Szabadon modositható a konzisztens fájban. Űdv: Joco
Itt a javitott Kapcs rajz
Üdv
Sziasztok, Készül a TDA 2030A-s erőlködőm és a hangdobozzaim. Az erőlködő már szól csak még nincs kész az előlapja.
Linket kifelejtettem Bővebben: Link
Bemutatom 1W Power Led Lámpám Az egész egy TO3 as tokozású tranzisztor hűtőbordából indult, majd ez lett belőle! A táp egy LI-on 2000mAh Aksi ( laptopból származik) A kis 1W led 500mAh eszik,tehát olyan 4óra üzemideje van! Külön kivezettem a töltő portot elég frappáns lett szerintem és a fénye lekörözi a halogén izzókat! Tudom a foncsor nem a legjobb.Várom az építő jellegű kritikákat!
Ötletes grat! Szerintem kellene rá valami fogási lehetőség ne csak asztalra letéve lehessen használni.
Köszönöm Szépen! Igen azt elfelejtettem mondani hogy ez Kerékpár lámpának készült de szerintem " Bányászati túra Lámpának" is megálna a helyét. Holnap azon leszek hogy valami konzolt csinálok neki.
Szia, ha én annyi idős lennék, mint te, biztos nem tenném a kerómra. Azért a dizájnra is ügyelni kell. Becsülendő az hogy valaki magának épít dolgokat, de mindent csak bizonyos határokig érdemes. Bár te tudod. (Mondjuk attól függ, hogy mi a cél. Ezt nem lopják el. )
Üdv.: Miki
Ügyes! Ha fejlámpának (is) akarod használni, akkor a homlokod és a teste közé valami puhább anyagot (pl. szivacs, vagy polifoam) is tegyél.
Igen Tudom! Ha arra célzol hogy nem a mai divat,igen hát van egy retro beütése .De úgy fogom felrakni hogy leszedhető legyen Pl.: Mágnes Nyugi Csak Este használnám,viszont fő a BIZTONSÁG! :whatever:
[off]
Idézet: „Szia, ha én annyi idős lennék, mint te, biztos nem tenném a kerómra.” Nem tudom, hogy ki hány éves... Nem is kéne, hogy érv vagy lényeg legyen... de ha már itt tartunk... Mi az a keró ???
Hát... hogy is mondjam, nem egy szép alkotás. Szükségmegoldásnak jó lehet, de használati tárgynak sajna elég mostoha lett. Sokkal, de sokkal szebben is elkészíthetnéd. Bizony egyetértek az előttem szóló kollégával, a dizájn nagyon-nagyon fontos része az építésnek. A projektek 80-90%-a ott csúszik el, sajnos.
Értem,Köszönöm :yes:
Én általában nem szólok hozzá ha valakinek az alkotása nem tetszik, mert nem ismerem a lehetőségeit,gyakorlatát. Most is csak azért teszem mert az 1 Wattos ledet áramgenerátorról célszerű üzemeltetni és 375 mA a max.
Bicikli.
Sziasztok ! Régóta szerettem volna megosztani pár általam után épített kapcsolásaitokat. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a sok segítőkész embernek ebben a fórumban, valamint megtisztelő, hogy felhasználhattam ill. én is elkészíthettem eme remek dolgaitokat..
- LED-es hőmérő /Vicsys/ - Pickit2 klón /szilva/ - Digitális forrasztóállomás /mate_x, dtocy/
- 6 Nixie Tubes Clock Mule v2.0 /sooty, Hp41C/
Köszönöm még egyszer a segítségeiteket..!
Nem loptad a napot....
Gratulálok a cuccokhoz.Szépek lettek István
Nagyon szépen köszönöm Igyekszik az ember, csak ez a mai magyar technikusi oktatás sokkal jobb is lehetne.. :/ Mert sok olyan dolog van amit tőletek tanultam, vagy építés közben jöttem rá ill. tapasztaltam meg..
Gratulálok, szép munkák. Csak egy apró észrevétel: A LED-soros hőmérő esetében az alsó harmad LED-sora egy picit "megbillent", a felső vége feljebb áll, mint a következő eleje, de egyébként mindegyik szép lett.
Külön elismerésem a Nixie-csöves órához, mert végre valahára nem kék LED-del vannak a csövek alulról megvilágítva! (Érdekes, de a zöld világítás egészen jól megy a narancsos számokhoz...)
Szép munkák, csak gratulálni tudok én is. A hőmérőn miért áll olyan furcsán az a poti?
Sziasztok! Elkészültem az RGB alávilágítású nixie órámmal.. Képek ITT
Jól néz ki, szép kivitel, látványos, mi kell még?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |