Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Egyszerű végfok

Témaindító: hadnagyakos, idő: Aug 28, 2007
Lapozás: OK   3 / 3
(#) danodano válasza valve hozzászólására (») Aug 30, 2007 /

Heló. még1 kérdés. Az vezérlés (stand-by) az ic 7.lábánál mire való? Még nem jöttem rá.
(#) Müszi válasza tatabike hozzászólására (») Aug 30, 2007 /

Egyetértek
Één TBA810AS-sel kezdtem, akkor tetszett, 3 éve, de ma már biztos nem tetszene.
(#) valve válasza danodano hozzászólására (») Aug 30, 2007 /

Az erositot keszenleti allapotba teszi,.. Tehat ha + on van akko az erosito muxik, ha - on van akkor meg nem! Olyan mint egy jelfogos ki-be kapcsolo,.. (en nem szoktam hacnalni,.. ezert terveztem direkt ugy.h. a +ra kotottem,..)
(#) tatabike válasza Müszi hozzászólására (») Aug 30, 2007 /

Szia Müszi,

szerintem tetszene, ugyanis ilyen végfokok vannak pl. a Tesla B101-es orsós magnómban, és nagyon szép a hangja...

TaTa
(#) Müszi válasza tatabike hozzászólására (») Aug 30, 2007 /

van cigánymagnód?
én is szretenék eccer szerezni egyet.
(#) danodano válasza valve hozzászólására (») Aug 30, 2007 /

Nagyszerű. Akkor ezzel lehet pl li-be kapcsolni távirányítással. Köszönöm szépen. Majd ha az építés során elakadok akkor majd megkereslek.
(#) valve válasza danodano hozzászólására (») Aug 30, 2007 /

Hat ha epitecc hozza egy kis kutyut,.. akkor igen,.. (ok, ha van valami irj,..)
(#) KD mester hozzászólása Nov 12, 2007 /

Kár vitázni, hogy 12V-ra milyen IC-a jó.

A TDA7375 toronymagasan a legjobb!!!

Még ajánlhatnám a TDA7560-at a maga 4x45W-os (18V-ról) kimeneti teljesítményével, de annak a jobb paraméterei ellenére is s..r a hangja.

A TDA7375 az egyik legjobb hangú monolit HF végfok IC, amivel volt dolgom. Talán csak az LM3875-re lehet azt mondani, hogy van olyan jó, vagy jobb hangminősége. (de az +-35V-ról működik).
(#) valve válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 14, 2007 /

Na; Most vettem 2db TDA7375 os vegfokot ST markat Es darabja 815Ft
(#) Kovidivi válasza valve hozzászólására (») Nov 14, 2007 /

megérte az árát nagyon! nagyon jó kis IC!
(#) valve válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 14, 2007 /

Hetvegere jon a Ki mit epitett forumba az erolkodo ;o))
(#) puskas87 válasza KD mester hozzászólására (») Nov 14, 2007 /

T.Kollegak!
Kicsiket beleolvastam a temaba, en is probaltam a7375-ot,quadroban es bridzsben felepitve,nekem is tetszett a hangja,de! osztom fenti kolegak velemenyet:

kezdok kerestek a rajzokat,ez egy egyszeru de draga ic,en is repitettem el nem egyet, a legrosszabb benne az volt hogy mennyi megnemevett kiflibol szulettek ezek :szomoru1:
akkoriba nem is csodalkoztam nemtudom hany vegfok birja ki a tapfeszt a hang kijoveten :nemtudom: +- figyelmetlen bekotesere is erzekeny szegenyke!!!

oh 12v egyszeu olcso lehet meg a tba810,tca790 es tarsai (tvk bol rengeteget lehet kibanyaszni,hangja es tejesitmegye,ara,fogyaszatasa,igenyessege sem all a szelso hatarokonn.....(nekem o volt az elso aldozatom)

Üdv: Puskas L
(#) valve válasza puskas87 hozzászólására (») Nov 14, 2007 /

Szerintem ha draga 800Ft egy minosegi erolkodoert amibe ket ellenallas jar egy egy kondi akkor nmszoltam semmit ;o)) Akinek nincs lelke ennyi osszeget raforditani egy erolkodore az menjen fagyizni bicskaval,.. es ne foglalkozzon elektronikaval,.. (ez sajat velemeny, nem masrol szol!)
(#) valve hozzászólása Nov 23, 2007 /

Egy update a TDA7375 nyakhoz,..
Ha valakinek szuksege van ra,.. (Express PCB szukseges a megnyitasahoz,..)
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem